realnost 53 Napisano Octobar 15, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Džabe ja izbegavam bsb temu.. +Al najvažnije da je Šejki uzeo titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 15, 2017 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ups. My bad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Djusi_998 said: Ups. My bad Puko so!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka i pičk* materinu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sinoć snimak. Ne mogu da verujem da nema bar 3 strane komentara za ovakvu trku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Octobar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ranoranioc, pa sam ceo dan izbegavao kompjuter da slucajno ne saznam rezultat trke, extra trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Ne mogu da verujem da nema bar 3 strane komentara za ovakvu trku!! Što se čudiš? Nije zanimljivo kad nema Rosija u trci, to je isto kao da trka nije ni vožena... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj kraj je bio ludnica. Markez je mali previse rizikovao na kraju cini mi se, ali se potvrdilo da je stasao i da ne prelazi granicu kao ranije, samo se voza po liniji iste! Dovi je odvozao majstorski, svaka mu cast!!! Mislim da ova pobeda u direktnom duelu moze da mu podigne samopouzdanje i iskreno bih voleo da uzme titulu. Deda mora da pripazi zbog povreda, inace moze da bude zahebano, a Yamaha backt to the drawing board. Malo su se obrukali ove sezone... Dosta vozaca i timova je pokazalo ozbiljan napredak i to je fenomenalno a i dobra najava za sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam odlozeno,odlicna trka.Kraj fenomenalan prava-prava trka. Dovi objasnio ne mora vise ni da vozi Steta za 46 jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem Dovijev intervju posle trke, kaze nesto u fazonu - zatvorio sam sve moguce putanje da me prodje zadnjih par krivina, ali on je ipak nasao put Da ponove ovakav poredak u Australiji i Maleziji i onda u Valensiji 1p razlike za kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Teško da Dovi ima šta da traži pored Markeza u Australiji... posle videćemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nas očekuje repriza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Octobar 16, 2017 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve sezone, trka u Australiji je bila trka godine. Potencijal za najluđu trku i ove sezone je tu. Kako će ispasti na kraju - gledaćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 16, 2017 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sada postaje gusto, nema se lufta za kiks, mislim pad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 16, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6020 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drs je napisao: Pre dve sezone, trka u Australiji je bila trka godine. Potencijal za najluđu trku i ove sezone je tu. Kako će ispasti na kraju - gledaćemo Ko ce za koga poceti da igra?(2015) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će Pedrosa da blokira Rossia na PI da ne dođe do 10 titule. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Octobar 16, 2017 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, to crank said: Mislim da će Pedrosa da blokira Rossia na PI da ne dođe do 10 titule. Ljubav te omela da sagledaš stvari realno Kada Bolonjezi preko Lacia kontaktiraju Sicilijance, a ovi proslede poruku Kalabrežanima, aktivira se spavač. Don Janone - Depuratore (čistač) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 16, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drs said: Ljubav te omela da sagledaš stvari realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 17, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod Rossia... jel OK prošao? Dva puta je deknuo,l kolko sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Octobar 17, 2017 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako me pobrljavi ovaj prelazak u Aziju uvek zaboravim na Japan i uvek ganjam neke snimke a trka bude full. Ajmo Dovi i naredne pa da se zakuva baš na samom kraju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 18, 2017 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za PI se ne bih kladio na 04 ali u Maleziji bih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Octobar 18, 2017 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ditto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 18, 2017 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, mislim da je i u Maleziji mrka kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 18, 2017 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Retko ko se kladio na Dovija i u Motegiju pa eto... Sigurno se niko nije kladio na Dovija ni na početku sezone pa eto... Nek nastavi samo tako pa nek bude....eto... Forza Vale 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...