Jump to content

Moto Zajednica

Custom Harley Davidson made in Serbia

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Konzule, ovo je za svako postovanje.Skidam ti kapu....svaka ti cast na projektu :D

Zelim ti da zarvshis u sto kracem roku, sa sto manje muka i da te makina odlicno sluzi.

Samo tako nastavi i jos jednom RESPECT !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

svaka cast na ulozenom trudu i znoju i mislim da ovo nije tvoje prvo delo zar ne ako se ne varam vec si radio jedan trike naravno ako se ne varam ljubicaste je boje i ima opasan top mislim da si top narucio u luisu!!pozdrav i massive respect za brata majstora!!

• Svrati ponekad, 193 postova

Na zadnjoj slici je maska bobine u vidu zmijske glave kroz prorez na ustima treba da izlaze dva crvena kabla i da idu na svecice kao jezicak. :o :o :o :o :o :o :o

Ljudi kao sto vidite grane jos nisu gotove danas sam zvrsio unutrasnju iliti zadnju a sutra nadam se i prednju.

Verujte mi da mi je ovo bio najtezi deo posla na celom motoru, svaki var mora da bude savrsen svako ukrajanje savrseno da bi kad se ispolira izgledalo kao da je izjedna.

Toliko od mene za sad Poz.

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: Z650RS

Majstore svih majstora!

Radis za 10! A posebno mi se svidjela ideja sa zmijskom glavom i kablovima kao jeziccima...

Svaka cast! Thumbs up!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

...i kad se sve ovo završi, jednog lepog dana,  ::)  naravno, odaćeš nam tajnu supstance kojom se ''inspirišeš''...  :D

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Dobar je skroz , mislim svaka chast na izradi extra lowrider, o dizajnu netreba raspravljati poshto svako ima svoj fazon mada je lep , samo mi nije jasan ovaj poklopac preko lanca ... ima neku funkciju specijalnu i onaj shpic na dole me buni , jer sluzi nechemu ili je samo modni detalj

Dobar je skroz , mislim svaka chast na izradi extra lowrider, o dizajnu netreba raspravljati poshto svako ima svoj fazon mada je lep , samo mi nije jasan ovaj poklopac preko lanca ... ima neku funkciju specijalnu i onaj shpic na dole me buni , jer sluzi nechemu ili je samo modni detalj

Kao sto si i rekao o ukusima se ne raspravlja, "Spicic" ima samo estetsku funkciju i njegova uloga ce se ispoljiti tek kada se motor bude farbao.

Meni je dovoljno  i to sto iako motor nije po tvom ukusu" mada moze da prodje " si posvetio barem pola sata ovoj temi i zagledao svaki detalj na motoru. ;) ;) ;) ;)

• Drug član, 2265 postova

kako ces ga farbati. Da li postoji mogucnost da se ceo ispolira ili hromira?

Licno ne bih voleo da bude tako, jer mislim da bi se slabije isticali detalji izrade i kontrast.

Ja bih tu zveknuo malo hrom--crvene, i neke Hi-Fi metalik boje, sa crnom bojom kao dominantnom.

Eventualno neka psihodelicno zelena na nekim detaljima.

Doduse i ja lupam, kako god bude boja je poslednja stvar na kojoj ce se stedeti, tako da ne sumnjam da ce biti dobro, jos ako padne neki paint brush, mada ne tipa slicica i previse detaljan, nego kao jedna ideja koja ce se fluidno prenositi preko citavog motora.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Jbg samo da je malo duza viljushka , i iz nekog razloga mi se vishe svidja bez blatobrana ... ali kao shto sam rekao , vrh je uradjen ... jel cesh ga farbati tematski ili klasika + neki brush

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja