Jump to content

Moto Zajednica

Custom Harley Davidson made in Serbia

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 193 postova

kako ces ga farbati. Da li postoji mogucnost da se ceo ispolira ili hromira?

Taj deo nece zavisiti potpno od mene, ipak mora i vlasnik nesto da se pita. Bice hroma tamo gde to bude potrebno ali i "airbrush" vrlo diskretno, ne sa mnogo boja vise kao nekoliko nijansi jedne boje sa lepim odvajanjem senkama itd.

Nebih voleo da se na kraju napravi cirkus.

Malo me brine taj airbrush, dali ce to sve da ispadne kako sam zamislio.

Ali videcemo, vreme ce pokazati (a i najlakse je prematirati pa ponovo )

Poz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: Z650RS

Samo ti Konzule nastavi sa ovako dobrim radom! I salji sto vise slika da ne cekamo previse. Siguran sam da se u toj garazici uvijek desava bar ponesto... ;-)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pa i jeste ali tako je zamishljeno , video sam i real flames od ovih likova jako lepo ... ovo je ipak manga verzija :)

mada ima ima umetnika po srbiji koliko ocesh  samo ih treba sve iskontaktirati

• Drug član, 1193 postova

gledao sam kako radis ovaj motor, i cutao i cekao da ga vidim gotovog,

dosta stvari se ne vide dok se sve ne uklopi pa moze se steci pogresan utisak.

sad kad si zavrsio moram da podelim sa tobom neke moje komentare i nadam se da mi neces zameriti

normalno ja nemam pojma o tvom poslu i moji komentari su cisto estetski sto je ipak stvar ukusa.

moji komentari se svode na 5 tacaka

1.BRAVO MAJSTORE

2.BRAVO MAJSTORE

3.SVAKA CAST MAJSTORE

4.SVAKA CAST MAJSTORE

5.BRAVO I SVAKA CAST MAJSTORE

jel  znate onu izreku "do jaja" , ali do jaja od slepog misa.

ko nije video do sada sledi slika

post-4571-12879008157237_thumb.jpg

Jel imas dogovor sa njim da vidimo slike kad bude zavrsen? Ofarban i sta jos treba da se uradi?

Pa ne samo slike, sa vlasnikom imam dogovor da je motor moj za potrebe promocija, slikanja, hvatanja devojaka  ;), itd.

E kada smo vec kod toga usao sam u neku pricu sa casopisom "Vrele gume" , hteli su da napisu reportazu o meni i kada su videli sve radove odlucili da napisu serijal reportaza o meni tako da je prva vec izasla u ovom broju. Za sada je to sve od mene, ja se nadam da ce i harley biti zavrsen  u skorije vreme pa cu se potruditi da slike odmah okacim.

Temu cu i dalje pratiti tako da ako neko ima pitanja neka slobodno postavi potrudicu se da na njih sto pre odgovorim.

Poz

• Zainteresovan, 599 postova

Jel imas dogovor sa njim da vidimo slike kad bude zavrsen? Ofarban i sta jos treba da se uradi?

Pa ne samo slike, sa vlasnikom imam dogovor da je motor moj za potrebe promocija, slikanja, hvatanja devojaka  ;), itd.

A, da slucajno nemas pisani dogovor sa vlasnikom motora?  Eto,iskustvo ...

Pa napismeno nemam nista, svoj odnos sa musterijama tezim da drzim na profesionalnom nivou ali i na obostranom poverenju. Musterija ulaze samo novac a ja osim vremena i truda ulazem i deo sebe, isto kako ja ostavljam svoj trag na svakom motoru koji napravim tako  i svaki motor ostavi trag na meni.

Do sada ni sa jednom musterijom nisam imao loseg iskustva zato sto se uvek trudim da ispostujem svoje obaveze a i oni su to uvek cinili.

Razlog tome je mozda i to sto ja na neki nacin biram s kim poslujem, jednostavno nemoze bilo ko da dodje da mu pravim motor, ako mi se svidi ok ako ne pa ima i onih koji bi sve prihvatili samo da klepe neso love. Po meni ako se posao svede samo na lovu i ako nema uzajamnog poverenja nema tu ni napredka u poslu a ni licne setisfakcije.

• Zainteresovan, 599 postova

Pa napismeno nemam nista, svoj odnos sa musterijama tezim da drzim na profesionalnom nivou ali i na obostranom poverenju. Musterija ulaze samo novac a ja osim vremena i truda ulazem i deo sebe, isto kako ja ostavljam svoj trag na svakom motoru koji napravim tako  i svaki motor ostavi trag na meni.

Do sada ni sa jednom musterijom nisam imao loseg iskustva zato sto se uvek trudim da ispostujem svoje obaveze a i oni su to uvek cinili.

Razlog tome je mozda i to sto ja na neki nacin biram s kim poslujem, jednostavno nemoze bilo ko da dodje da mu pravim motor, ako mi se svidi ok ako ne pa ima i onih koji bi sve prihvatili samo da klepe neso love. Po meni ako se posao svede samo na lovu i ako nema uzajamnog poverenja nema tu ni napredka u poslu a ni licne setisfakcije.

AUU,prijatelju...    Ja imam jednu svesku u kojoj je do skora bilo 2500e koje treba da naplatim. Sveska je nastala tako sto sam imao isti stav kao i ti. Neko ce reci:"Pa sta"?    Pa nista, od neceg treba i ziveti.

Kao kroz maglu se setih nekih tvojih reci negde (ispravi me ,moguce da gresim)  da si se u jednom poslu oko nekog trajka finansijuski omanuo ili nisi ti taj koji je pokupio kajmak nego neko ko ga je preprodao u Evropi za debelu lovu?  Verovatno glasine ...

E druze moj nisi se prevario, jeste neko drugi pokupio kajmak ali mojom greskom i zato ne mogu nikoga drugog da krivim osim sebe. Pametan narod kaze "Uci se na tudjim greskama" a ja kazem moras sam da se opeces da bi naucio. Srecom nije to bilo toliko strasno finansiski koliko emotivno povredjivanje ali to je velika skola, zato sam i rekao JA biram kome cu da radim motor i samo onaj koji mi se svidi imace privilegiju da vozi motor koji sam ja napravio (na moju srecu takvi su u vecini) :D :D ;) ;) :D :D

• Svrati ponekad, 231 postova

Svaka cast!!! Ne vidja se nesto ovako svakidan. Ne mogu opisati koliko sam odusevljen tvojim radovima. Ne kazem motorima, nego radovima, zato sto to i jesu umetnicki radovi!

Samo napred! Sa velikim iscekivanjem ocekujem slicice ofarbanog motora. Da vidimo finish.

Pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja