cipotm 102 Napisano Novembar 6, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan U maju ili junu 2018 planiram Iran (4000km) , Gruzija , Armenija , Azarbedjan , sve ukupno oko 13000km , trajanje oko 3 sedmice , da li je neko zainteresiran .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 6, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm,zanimljivo, ja sam bio pre mesec dana do Baku,Azerbejdžan, a išao bih ponovo, ko zna,možda,mada u glavi za sledeću godinu imam neke druge ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 6, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cipotm said: U maju ili junu 2018 planiram Iran (4000km) , Gruzija , Armenija , Azarbedjan , sve ukupno oko 13000km , trajanje oko 3 sedmice , da li je neko zainteresiran .... Ako zelis nesto da vidis bez mesec dana ni ne kreci na put. 650 km dnevno je previse i to da svaki dan vozis. Racunaj da ti treba 5 dana da malo odmoris a i nesto nesto vidis i obidjes ( Teheran, Isfahan, Siraz sto se Irana tice) a pretpostavljam da i druge drzave imaju neki lepota osim auto puta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Novembar 6, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dakar rally 12 dana / 7800km = 733km Salu na stranu sve zavisi od coveka do coveka sta koga pokrece i sta kome pricinjava zadovoljstvo, inace odlican izbor destinacije ima svasta da se vidi i obidje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Novembar 6, 2017 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mikulanac je napisao: Ako zelis nesto da vidis bez mesec dana ni ne kreci na put. 650 km dnevno je previse i to da svaki dan vozis. Racunaj da ti treba 5 dana da malo odmoris a i nesto nesto vidis i obidjes ( Teheran, Isfahan, Siraz sto se Irana tice) a pretpostavljam da i druge drzave imaju neki lepota osim auto puta. Cilj mi je Iran , do Tabriza(iran) imam oko 3300 km , sve je autoput , do tamo planiram 3 dana , volim da se vozim ,meni uopste nije problem prevoziti 1200km po danu , kad sam isao na Nordkapp sam provozao 1500km prvi dan po njemackoj - autoput , prosle godine kad sam isao u Kazakhstan 1300 km , u Iranu idem dole do BANDAR ABBASA , svaki bajker ima svoje prioritete sta zeli od putovanja , nikad ne mozes sve vidjeti , iako bi isao u 100 muzeja , opet bi se neko nasao i kazao , nisi bio u x galeriji , i opet nista , Iran ima dobre puteve , barem one glavne tranzitne , znam da je takav put tezak , samo , da motor izdrzi i vreme posluzi....svake godine sam barem 7 dana u Srbiji , 10 godina (70 dana) i treba mi jos puno dana da bi mogao reci , da sam nesto vidio .....lp milan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 6, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, meni je mucno i 50 km autoputa. Za ovaj tvoj tempo ljudi koriste avion. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 20, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Kad li se moze ocekivati malo putopisa o Turskoj? Jako me interesuje sta si sve posetio, kuda si isao i slicno... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 20, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pripreme bile impresivne,svaka cast na poznavanju mehanike i motora. Ja dobrano razmislim na koju se ono bese stranu sraf odvrce.Kad se vratim odnekud ljubim i motor i familiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2227 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ekapija.com/news/1958759/iran-ukinuo-vize-za-gradjane-srbije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1060 Napisano Decembar 22, 2017 Hard Enduro, 1531 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @Alp Ovo je dobra vest, kockice se slazu u dobrom pravcu za predstojeca putovanja @nikvuksa Bice putopisa samo da skinem slike sa fona koji je poceo da crkava, bez toga nece biti potpuna slika @vasic.z Moto mehanika mi je hobi pa znam daleko vise od prosecnog korisnika a i volim da svedem rizik na minimum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...