keš 459 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ulicom onako lagano, priblizavam se raskrsnici, kocim i umalo da zavrsim na asfaltu, proklize mi prednji tocak na delic sekunde, desnom nogom snazno djonom udaram o asfalt i nekako ostajem u sedistu. Parkiram skuter malo dalje i vratim se da vidim o cemu se radi, gde je problem. Zadja kuca u ulici je u izgradnji, na asfaltu film od peska koji je naneo vetar, pesak je fino raspopredjen tako da se ni ne primecuje da ga ima, tip asfalta je onaj glatki svetlosivi. Opezno i polako pored gradilista i bez naglog kocenja! ! ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druze ali ja uvek stiskam obe, o jacini stiska ne razrmisljam, to sam mali mozak dozira rutinski. Imao sam ne jednom kocenje iz nuzde i to pri dosta vecim brzinama, nikad nije doslo do proklizavanja a snazno sam kocio pri dosta vecuim brzinama i to do potpunog zaustavljanja, inace bum. Dosta poznajem motor i njegove mogucniosti, ali mislim da pored sve samouverenosti ipak postoji dosta situacija koje ne mozemo predvideti i treba biti oprezan maksimalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A kako se pravilno koči? Pa, ne mogu da verujem! Čovek normalno upozori na moguću opasnu situaciju i odmah - pravilno kočenje, ili neka druga slična stvar. Za to ima posebna tema, pa tamo elaborirajte. Drugi postavi oglas, koji nekom može možda pomoći u pronalasku preko potrebne kinte, odmah uskaču sa raznim idejama. Ma, u pravu je čika Rajko, to samo Pelikan! (I za mene, ponekad). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 16, 2017 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A kako se pravilno koči? Pa, ne mogu da verujem! Čovek normalno upozori na moguću opasnu situaciju i odmah - pravilno kočenje, ili neka druga slična stvar. Za to ima posebna tema, pa tamo elaborirajte. Drugi postavi oglas, koji nekom može možda pomoći u pronalasku preko potrebne kinte, odmah uskaču sa raznim idejama. Ma, u pravu je čika Rajko, to samo Pelikan! (I za mene, ponekad). Što bi rekao ovaj sa tvog avatara :"Kamo dalje rođačeiz pijeska vire krunisane glavešto to rade prde u prašinučini mi se rođačeda je standard pokvario ljudejedu govna i sanjare" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nam je i rekao (samo nismo shvatili). Prošle nedelje si me oduševio, posle ovoga... Ostao sam bez teksta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I pustih Azru posle 100 godina. A u vezi sa temom, nemojte slušati muziku dok prolazite pored gradilišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 16, 2017 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Onu sa gradilišta ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 16, 2017 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nam je i rekao (samo nismo shvatili). Prošle nedelje si me oduševio, posle ovoga... Ostao sam bez teksta!Ti? Nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, e-mayl je napisao: Ti? Nikad! Ima tu i istine Još me, davnih godina, razredna (profesorka srpsko-hrvatskog jezika) zvala "Lajavko"- Prati temu "Hrana" za jedno sat vremena, videćete šta propuštate, ako ne dođete. Odluka je na vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15362 Napisano Jul 16, 2017 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma hejteri,narocito kada se ti oglasis,sve je usmereno protiv tebe 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2711 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, vozi i piše poruke na forumu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15362 Napisano Jul 16, 2017 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vuci rucnu (citaj zadnja) ako nije veliki Citroen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan AlexDeLarge@ Cuvaj se velikih sivih oblaka sto nadiru sa svih strana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 16, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alex DeLarge je napisao: Da a vi svi u temi. Sve vrli biskupi i sveštenici. Uzdižemo se druge ponižavajući. Do mog. Druže, nisam prvi koji ti je napisao da se malo opustiš. Zašto si uvek u gardu? Niko nije protiv tebe. Uvek neka negativna energija. I ko je to protiv tebe? Ovde smo svi dobrovojno. Kada ti se ne svidi, jednostavno se isključiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Šumadinac je napisao: Druže, nisam prvi koji ti je napisao da se malo opustiš. Zašto si uvek u gardu? Niko nije protiv tebe. Uvek neka negativna energija. I ko je to protiv tebe? Ovde smo svi dobrovojno. Kada ti se ne svidi, jednostavno se isključiš. Potpis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, e-mayl said: Onu sa gradilišta ili? Znas kako kod mene na 50m od prozora zavijaju i lupaju u ritmu, od 7h ujutru svaki dan osim nedelje. Niko za Dzonija cuo nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16299 Napisano Jul 16, 2017 Integrisan, 9381 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je normalno, msm cackati, bilo bi dosadno da je sve pesma. Ko kad i kako dodje na red, jbg taki ti horoskop za danas, nekad ispadne dobra sprdnja. Primaci, gardisti, oni koji drze da njihova bude zadnja....najjjvise najebu od svu decu Opusteno, sve su to super momci Na Avalskom, tacno ova lokacija klik OVDE, onaj ko ide ka Mladenovcu tj u levoj krivini mora dobro obratiti paznju na pesak, krupan se i vidi ali onaj fini sitan nema sanse.... olabaviti rucicu, da ne bude posle "sta bi ovo" jer je sa desne strane sljunkara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1651 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1335 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nekad vidiš takav neki pad i pitaš se ... wtf, kakav je to twilight zone?!?! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5751 Napisano Jul 17, 2017 Pana, 550 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Opreznosti, upozorenja i sreće nikad dosta. Mene je jednom u vožnji preskočila armatura koju se otkačila pri istezanju pored puta. Fijuknula , odskočila ispred i prebačaj... Popustio sam kočnicu i neko vreme vozio onako zaleđen, spuštene glave, sa vratom uvučenim u ramena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 636 Napisano Jul 17, 2017 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan u vojvodini je bila aktuelna psenica pored puta...svaka krivina zajebana...jer curi iz prikolica sto kamiona sto traktora,...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15362 Napisano Jul 17, 2017 moto merkat °°, 4963 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, john314 je napisao: u vojvodini je bila aktuelna psenica pored puta...svaka krivina zajebana...jer curi iz prikolica sto kamiona sto traktora,...pozz I bice opet kad krene zetva i sledece godine i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...