Jump to content

Moto Zajednica

Trimeri jedan prodajem drugi poklanjam

Recommended Posts

• Ja sam FAP mašina, 755 postova
  • Motocikl: apn 6 i Transalp

Imam dva trimera, einhell benzinski koji je lepo radio prosle godine, sad da ga upalim nema sanse, ima varnicu kompresija dobra nema sile, mokrio svecicu ni da bekne, dokurcio mi pa sam uzeo nov. Drugi je elektricni slike sad nemam od njega jer nisam stigo da ga slikam, ispravan je radi za sitnije poslove. Cena za forumase 4000.IMG_20170701_133016.jpgIMG_20170701_133000.jpgIMG_20170701_132950.jpgIMG_20170701_132942.jpgimage-0-02-04-3441e47b18631d900807b44a623773245ab0ec464b1dac8cd2c3a1530c6d81c4-V.jpg

Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

..nisi ga valjda isprobao na glavi, sa sve penom...?

Salim se ali slatko si me nasmejao;)))))))))))))))) Ne zameri, nisam odoleo.:)

• Podržavam 1

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Betonirao karburator po svoj prilici. Nesme ostati gorivo u vodovima i pogotovo diznama duze vreme. MORA se turirati u prazno dok se ne ugusi bez goriva, pokusati upaliti i ako prihvati opet turirati dok se ne udavi. Onda prazan i suv moze da stoji 100 godina. Mozda i nije bas to ali srecno sa dijagnostikom.

Imam 5 (pet) benzinskoh trimera, elektricne ne brojim. Pre 2 godine kupio onako iz fazona novi Einhell (sesti benzinski). Nije sastavio ni jedan sat bez zastoja ili kvara, pre isteka petog sata zivota puk......  puko i ja. Zamolim lepo drugara da ga primi na poklon i zdravo. Nisam imao ni vremena da istrazujem, a ni obraza da trazim novac za njega.

Sad, i ja se izvinjavam, isto nisam izdrzao. Srecno sa prodajom onog elektricnog.

• Podržavam 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova
  • Motocikl: 4x4

zato Stilka radi kao sat. Dve godine garancija. Pitali prodavca za radne sate , eksploataciju... kaze da moze da radi satima bez gasenja. Ali 500e.

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja