brdy 2099 Napisano Jul 1, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva trimera, einhell benzinski koji je lepo radio prosle godine, sad da ga upalim nema sanse, ima varnicu kompresija dobra nema sile, mokrio svecicu ni da bekne, dokurcio mi pa sam uzeo nov. Drugi je elektricni slike sad nemam od njega jer nisam stigo da ga slikam, ispravan je radi za sitnije poslove. Cena za forumase 4000. Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Wtf sa zadnjom slikom? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..nisi ga valjda isprobao na glavi, sa sve penom...? Salim se ali slatko si me nasmejao;)))))))))))))))) Ne zameri, nisam odoleo.:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jul 1, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para taj benzinski? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 1, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Betonirao karburator po svoj prilici. Nesme ostati gorivo u vodovima i pogotovo diznama duze vreme. MORA se turirati u prazno dok se ne ugusi bez goriva, pokusati upaliti i ako prihvati opet turirati dok se ne udavi. Onda prazan i suv moze da stoji 100 godina. Mozda i nije bas to ali srecno sa dijagnostikom. Imam 5 (pet) benzinskoh trimera, elektricne ne brojim. Pre 2 godine kupio onako iz fazona novi Einhell (sesti benzinski). Nije sastavio ni jedan sat bez zastoja ili kvara, pre isteka petog sata zivota puk...... puko i ja. Zamolim lepo drugara da ga primi na poklon i zdravo. Nisam imao ni vremena da istrazujem, a ni obraza da trazim novac za njega. Sad, i ja se izvinjavam, isto nisam izdrzao. Srecno sa prodajom onog elektricnog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Jul 2, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zato Stilka radi kao sat. Dve godine garancija. Pitali prodavca za radne sate , eksploataciju... kaze da moze da radi satima bez gasenja. Ali 500e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...