twintower 193 Napisano Novembar 2, 2019 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Kamp Zlatorog Bohinj Nadjoh na sajtu cjene, taksa 2€+15€ dan za šator. Zna li neko dal se jos nesto placa od dadžbina u ovom kampu. Ljetos prodjoh pored kampa, lokacija se cini odlicna, kamp u borovom šumarku uz Bohinjsko jezero, ima i plaza ;-) Imal ko info iz prve ruke za ovaj kamp ili neki drugi u ovoj regiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 2, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I sta se dobija&nudi za 15e na dan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 27, 2020 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram putovanje od par dana lokacija Divčibare, Golija i Tara pa me zanimaju mesta za kampovanje za Divčibare i Goliju. A za Taru neki smeštaj. Ako imate neke preporuke ko je već bio bio bih zahvalan. Za Divčibare vidim da je lord Oblivion već napisao par mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 27, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.7.2017. at 19:03, vasa.93 je napisao: Ja bio preprošlog vikenda u vožnju tamo, isto dva dana. Prenoćio sam u etno kompleksu Kapetan Mišin breg. Noćenje sa doručkom je ~1800 dinara, i sam kompleks je zaista prelep. Imaju veliko dvorište, i načuo sam da primaju i kampere, pa bi ti to možda odgovaralo. Vise puta sam prenocio u satoru iza zgrade Nacionalnog parka pored pesacke staze na Dunavu u Donjem Milanovcu. Za jednu noc stavis sator gde ti padne na pamet niko te oterati nece ni u NP ni bilo gde uopste.Mnogo se bojazljivo pristupa spavanju u satoru.U Rumuniji u mestu Sinaja jedne godine u sred grada u necijoj praznoj avliji razapeli smo satore (sl.2) jos dosao gazda i pokazao nam da stavimo neku improvizovanu kapiju da nas niko ne uznemirava. Ljudi kampujte, od cega zazirete,druzite se s prirodom ...patimo od nedostatka prirode, preko cele godine smo u zatvorenom..stanovi ,kancelarije 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 27, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.7.2017. at 15:15, stari roker je napisao: Pricali smo vec o Djerdapu. Kolege kazu da je odlicno mesto plaza u Tekiji... Tacno,ima i mali restoran (kod Joce krofne) tu je i u Dunavu cista voda za kupanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.6.2017. at 21:35, hard_rock je napisao: Jezero Provala, mesto Vajska. Odrzava se i motoskup ovde u julu vec dugi niz godina. Po meni jedna od najboljih lokacija. Ne placa se kamp , uvek ima nekoga od kampera. Pored je i totalno renovirani motel u kome je moguce nocenje. https://www.facebook.com/jezero.provala/ Bio sam pre dve nedelje ovde. Devojka i ja malo snimali. Prelep prostor. Samo sto je trenutno zabrana kupanja. Ali sam video par kampera pored jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoliška 21 Napisano Jul 28, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: PA Motocikl: Bmw K75s Yamaha xt660z tenere Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam bio na Tari kod zaovinskog jezera, pokusavao da nadjem smestaj kazu sve puno, Medjutim video sam dosta koji kampuju na brani verujem na divlje ,krivo mi bilo sto nisam poneo sator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Avgust 9, 2020 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad je ova korona kriza Neum izgleda baš kao dobra opcija. Predeli za vožnju prelepi,gorivo jeftinije,cene pristupacnije.... Jedino taj zeleni karton kvari,ali dobra cena goriva popravlja stanje. Kakva je situacija za kampovanje? Našao sam neki kamp koji je prilično daleko od mora. Kakva je situacija sa postavljanjem šatora blize obali. Ne mislim u samom centru grada,već malo izvan gradske gužve. Možda ima.jos koji kamp? Možda može na divlje da se postavi ,a da nikom.ne smeta. Nisam bio skoro,pa ne znam kako izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 10, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, stari roker je napisao: Sad kad je ova korona kriza Neum izgleda baš kao dobra opcija. Predeli za vožnju prelepi,gorivo jeftinije,cene pristupacnije.... Jedino taj zeleni karton kvari,ali dobra cena goriva popravlja stanje. Kakva je situacija za kampovanje? Našao sam neki kamp koji je prilično daleko od mora. Kakva je situacija sa postavljanjem šatora blize obali. Ne mislim u samom centru grada,već malo izvan gradske gužve. Možda ima.jos koji kamp? Možda može na divlje da se postavi ,a da nikom.ne smeta. Nisam bio skoro,pa ne znam kako izgleda.... Secam se pre 10 godina kad sam prolazio autobusom kroz Neum u sezoni, ljudi su sedeli jedni drugima na glavi! Kapiram dok stignes tamo, Neum ce potonuti pod pritiskom od dva miliona Bosanskih i Srpskih turista, pa ce se obala taman pomeriti tu kod kampa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 22, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kampujem tamo gde parkiram djuntu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Avgust 9, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate neki dobar kamp u Crnoj Gori ? Da ima čist wc , išao bih sa porodicom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Avgust 9, 2021 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A može i preporuka za mesto za šator na divlje od Igala pa do kraja Boke. Ne znam kakva je situacija što se toga tiče, da li hapse ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 9.8.2021. at 13:30, stari roker je napisao: A može i preporuka za mesto za šator na divlje od Igala pa do kraja Boke. Ne znam kakva je situacija što se toga tiče, da li hapse ili ne? Pa Mile sta i ako te uhapse, zena ti mlada, deca velika, mogu oni bez tebe nekoliko dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kico BA 0 Napisano Avgust 26, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Novi sam u ovome, volim da kampujem ali uvijek pozajmljujem opremu Sta mi predlazete da uzmem Queshua ili McKinley sator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Osim zajedničkih osobina (dvoslojni, svi uglavnom podjednako trpe kišu, opet uglavnom svi imaju natkriven ulaz-tremić), jedino cena, težina i gabariti spakovanog šatora su realno presudni u izboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Octobar 11 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blizina Djerdapa II ,plaze Kusjak kamp "Stevan Mokranjac" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Octobar 15 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre par nedelja sam bio u kampu Filipov breg na Zlatarskom jezeru. Lepo uređen i održavan kamp na baš lepom mestu. Održavan mokri čvor je u kontejneru. Sam kamp je na padini ali su mesta za šatore lepo nivelisana. Nisam slikao ali ima slika na internetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...