markoizkule 883 Napisano Jun 22, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja i kolega thepainkiller smo odlucili za vikend da se provozamo djerdapom. Krecemo iz Kule verovatno ujutro i dunav prelazimo kod Rama u 10 verovatno. I onda idemo do Novog Sipa (selo kod hidroelekrane). Tamo i spavamo i u nedelju se vracamo. E sad, posto imamo ceo dan a put ipak nije bas toliko dugacak ostaje nam vise sati koje mozemo iskoristiti na bolji nacin (sem kupanja na bazenu/dunavu) Ako je neko iz Kladova ili okoline voljan da se nadjemo u subotu posle podne ili rano predvece da odemo na pice ili da nam pokaze neki lep pravac za voznju.. malo da se druzimo i upoznamo javite se pa ako zainteresovanih da roknemo nekog pivkana zajedno Ili ako je neko zainteresovan za voznju celim putem (ostaje pitanje smestaja jer mi idemo privatno gde nema vise slobodnog mesta). Mozda i do Majdanpeka svratimo ako budemo imali zivaca Putujemo neobavezno niti imamo zacrtane satnice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravlje Bože, i ja u subotu izjutra krećem ka Đerdapu. Društvo nisam našao (ako bi neko sa juga, izvolte), a već nekoliko vikenda unazad zbog kiše otkazujem to, pa više nema mesta otkazivanju. Planirao sam da prenoćim u Kapetan Mišinom bregu - to je etno kompleks u Donjem Milanovcu, i prenoćište sa doručkom je ~1800 dinara. Mada, ako budem raspoložen za vožnju, možda teram i sve iz jednog daha, što bi mi bilo ~600km. Dakle, nemam konačan plan, ali ako sam tu u subotu, javiću se verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 22, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan kad si planirao da budes kod tvrdjave recimo? KMB je na pola puta.greota stati tu. propustas dobar deo djerdapse klisure ako ides auto putem do golupca brze stizes i krace ti je nego nama iz Kule preko vojvodine. ili si mislio direktno od nisa preko zajecara do donjeg milanovca. mi verovatno svratimo na pice tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 22, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja idem u subotu pored Dunava. Planirao preko KL pa do NG gde spavam. Možemo kaficu kod Golubačke tvrđave.. Ako idete i u NG najbolja klopa je u 202-ci u centru ( bivši Obilić).Sent from my KIW-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne stajem tu, tu sam mislio samo da prenoćim, pa sutradan izjutra da nastavim do Srebrnog jezera, pa onda već nekim putem nazad - ili istim, ili autoput, ili nešto treće. Moram da razradim taj deo plana. A idem preko Zaječara, zatim Negotin i tako redom. Pre par nedelja sam imao sve detalje, ali sad je neka gužva na poslu i oko faksa, pa nisam mnogo razmišljao. Kako god, bilo bi mi drago da se sretnem i upoznam sa nekim sa foruma, pa ću da težim tome. Gledaću da večeras isplaniram to malo, pa se javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pogledao sam ponovo malo detaljnije plan puta. Generalno, najviše bi mi odgovaralo da se sretnemo negde između Kladova i Golupca. Iskreno, Golubačka tvrđava deluje kao odlično mesto za druženje, ali da bih stigao u neko dogledno vreme morao bih ili da krenem dosta rano, ili da jurim. Ovo prvo bi i moglo da bude opcija, mada opet ne mogu da procenim koliko bi mi trebalo do tamo (koliko bih se zadržavao usput). Otprilike mi je ovo planirana ruta: https://ridewithgps.com/routes/20994331 Mada je drugi dan (plava ruta) promenljiva, a i sve više vuče na to da ipak prenoćim u Golupcu... Ali online nisam našao smeštaj, pa ostaje KMB kao prenoćište. Možemo da razmenimo telefone, pa da se čujemo u subotu i vidimo gde bismo mogli da se sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan U Kladovu, Don Pepe Bar, prvi kafić sa desne strane kad se udje u pešačku zonu iz pravca kružnog toka, tu možete dobiti servisne informacije, tu nas možete sresti!! Neko od nas motorista će verovatno biti tu a ako nas nema, potražite Pepea, vlasnika lokala, koji će vam dati potrebne informacije i kontakt o nama. Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jun 23, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine smo @draki i ja odvozali Transfaragasan i Transalpinu, isli smo preko Srpske Crnje a vratili se preko Djerdapa. Dunavska magistrala je prelepa, u vecem delu je nov asfalt, jedina mana je sto su tad bili lose obelezeni radovi na putu ( ogranicenje 60km a ispod dopunska tabla radovi na putu ) pa smo se iza krivine obradovali, skinut asfalt za nekih 30cm i nasuto krupnim sljunkom i tucanikom...tako da povedite samo racuna oko toga, dok sve ostalo je super! U Kladovu smo sreli kolegu bajkera koji nas je uputio u Restoran 82, svaka preporuka, fina bastica, hladno pivo ko tastin pogled a klopa vrh!!! Srecan put i lepo se provedite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 23, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Throttle Addict je napisao: Prosle godine smo @draki i ja odvozali Transfaragasan i Transalpinu, isli smo preko Srpske Crnje a vratili se preko Djerdapa. Dunavska magistrala je prelepa, u vecem delu je nov asfalt, jedina mana je sto su tad bili lose obelezeni radovi na putu ( ogranicenje 60km a ispod dopunska tabla radovi na putu ) pa smo se iza krivine obradovali, skinut asfalt za nekih 30cm i nasuto krupnim sljunkom i tucanikom...tako da povedite samo racuna oko toga, dok sve ostalo je super! U Kladovu smo sreli kolegu bajkera koji nas je uputio u Restoran 82, svaka preporuka, fina bastica, hladno pivo ko tastin pogled a klopa vrh!!! Srecan put i lepo se provedite! O da, odlican put Taj dio je sad sredjen kao i sama tvrdjava Obavezno Lepenski vir i tvrdjavu da obidjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 23, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Sam put do HE djerdap mi je poznat jer idem svake godine barem 2 puta tuda motorom Zanima me koji je sledeci ok put za voznju...recimo nekih 50-100km tamo i nazad. pocetna stanica neka bude Kladovo.. Znaci recimo stignemo u Kladovo u 4 sata...i imamo jos 4 sata za voznju.ima li neki dobar put u okolini koji treba proci? U rumuniju ne mozemo jer kolega nema gotovou saobracajnu. restorani nas ne zanimaju. ide se budzet varijanta..nose se sendvici a pare se trose na gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Možete trošiti "pare" na gorivo a možete potrošiti "vreme" na prelepoj plaži!!Na vama je da odlučite!!!Neki posebno zanimljiv put u okolini i nemate sem Djerdapske magistrale!!Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jun 24, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gde ste! Plaćam pivo!!Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 24, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ti li si sashac?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...