Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup u Sremskoj Mitrovici (05.06.07 Maj 2006)

Da li dolazite ili ne?  

24 članova je glasalo

1. 1. Da li dolazite ili ne?

• Da
      22
    • Ne
      2

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova

Ako vreme radi za nas i MK Srem ja dolazim u petak jer u subotu zbog slave moram biti kod kuce.Nadam se da ce biti dobar skup jer oni to i zasluzuju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Potrudiæu se da i ove godine nekako stignem do Mitrovice!

Prema iskustvima iz prethodnih godina taj skup ne treba preskoèiti!

Pozdrav organizatorima!

Kvariša, daj sve od sebe! :wink:

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ja mislim da bi bio red da na skupu u Mitrovici zabodemo BJB zastavu negde i napravimo kamp :D

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)
Unapred se radujem.....Razvalicu se' date='a onda cu da legnem na travicu i......mfhmf DA,Ko Me Budi?![/quote']

A ja juce tu travu ceo dan kosio. Ma vidim li ja da neko gazi travu odma ce ga ubijem :evil: .

Sala naravno, pokosili smo je da bi vama bilo lepse da se izlezavate u njoj :D .

Priprema mesta se vec zahuhtala, ocekuje se da ce biti mnoogo dobro. Nadam se da nas nece opet vreme unistiti. Mesta za kamp ima na pretek, samo pobodite zastavicu i niko ne sme da vas dira.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Mene je anlaser prodao (nesha TL najbolje zna jer ga 2 x vec pali na gurku). Nebih ga maltretirao sa gurkom nadalje pa cekam delove iz Rodica. Do daljnjeg, imate od mene moralnu podrssku.

• Zainteresovan, 981 postova
Mene je anlaser prodao (nesha TL najbolje zna jer ga 2 x vec pali na gurku). Nebih ga maltretirao sa gurkom nadalje pa cekam delove iz Rodica. Do daljnjeg' date=' imate od mene moralnu podrssku.[/quote']

Crni sine Nevojsa pa sto od Rodica?

Nit je brz nit je jeftin?

Ne kontam?!?

Ako vreme radi za nas i MK Srem ja dolazim u petak jer u subotu zbog slave moram biti kod kuce.Nadam se da ce biti dobar skup jer oni to i zasluzuju.

Miko brate kakvi su tvoji planovi?

Sale, Marija i YoPo krecemo u petak kada Mara zavrsi sa poslom u 17h?

Sta je sa Cofom, Oskarom?

Ernesto,

Idemo svi coporativno za SM i mislim da je najbolje da se nadjemo na Zmajevu pumpu pre 17 sati.Sta velis ti?Cofa je vec u BG-u a Oskar ide na more.Cujem se sutra sa Zarcem i Bobicima,neznam sta je Nikola uradio sa motorom dali je upalio(zeza ga pumpa za gorivo),Cvele mislim da radi docice u subotu a Mali ide

Ernesto' date='

Idemo svi coporativno za SM i mislim da je najbolje da se nadjemo na Zmajevu pumpu pre 17 sati.Sta velis ti?Cofa je vec u BG-u a Oskar ide na more.Cujem se sutra sa Zarcem i Bobicima,neznam sta je Nikola uradio sa motorom dali je upalio(zeza ga pumpa za gorivo),Cvele mislim da radi docice u subotu a Mali ide[/quote']

Ja zavrsavam sa poslom u 14.30h i do 15.30 bicu spreman. Sale i ja smo nasli kafic u kome je popust 50% za motoriste. Gazda je jedan od "nas".

Lako se nalazi sa auto-puta; pa smo nesto pricali da skup bude tu. Ja sam voljan da tebe i ostale sacekam na ulazu u BG.

Nije nista obavezno ali bih voleo da vidis gde mi "Beogradska deca" izlazimo. Bio su i YoPo i Miko Boboic. Detaljno cemo se jos dogovoriti!

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

sjajan provod sto se moje ekipice i mene tice, sa nekima sam se sreo i sa foruma, zao mi je sto nisam sa svima ali ne mari. Kvarisa, sve cestitke i pohvale i svakako veliko hvala sto si se nasao, prenesi i svojim saradnicima pohvale i za organizaciju i za sveukupan utisak.

Bio sam u petak i morao da se vratim zbog slave.Izuzetno je i lici da ce biti dobrog skupa.Upoznao sam neke momke sa foruma i drago mi je da se malo znamo i u realnosti a ne samo virtuelno.

Moje pohvale za kvarisu.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ernesto brate imas li neko pametnije mesto gde da nadjem kvacilo anlasera osim kod Rode? *osim naravno ebaya u swabiji i slicno....

Imam ortaka i Italiji koji ima XT ali kao za inat ne mogu da ga dobijem telefonom *neki sa foruma ga znaju, vozi GSa novog....

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)
Ernesto brate imas li neko pametnije mesto gde da nadjem kvacilo anlasera osim kod Rode? *osim naravno ebaya u swabiji i slicno....

Imam ortaka i Italiji koji ima XT ali kao za inat ne mogu da ga dobijem telefonom *neki sa foruma ga znaju' date=' vozi GSa novog....[/quote']

Drago mi je da je tebi i tvom kvacilu bilo lepo na moto susretu :lol: .

Hvala jos jednom za pohvale, nadam se da ce biti jos bolje.

Imam ortaka i Italiji koji ima XT ali kao za inat ne mogu da ga dobijem telefonom *neki sa foruma ga znaju' date=' vozi GSa novog....[/quote']

Da li si zvao Subu?

Kvarisin drugar iz kluba Aca ide cesto za Nemacku i donosi robu iz Louisa, Poloa, HG... Mozes da pitas i njega!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja