Surb 66 Napisano Jun 7, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem auto prikolicu za motor koja moze da se registruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Jun 7, 2017 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako si planirao možda novu preporučio bih ti ovu firmu od kojih sam ja pre dve godine kupio na sajmu automobila i motora. Priložena je kompletna dokumentacija i nisam imao nikakvih problema oko registracije.Nisam kupio baš namensku za motor jer bi mi bila ograničena upotreba ali ova se pokazala i više navrata odlična. Srećna kupovina http://www.remont.co.rs/autoprikolice.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 8, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je izasla ova prikolica? Deluje korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Jun 8, 2017 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Приколица је одлична, кипује се и на сајму је била 620€. Инаће толико је коштала и мото верзија са три навоза, али реално за два мотора. Ипак је ово универзалније. Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 8, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 620e + registracija par hiljada ako sam dobro razumeo i eventualno da se kupi neki nadvoz koji bi odgovarao za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Jun 8, 2017 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan prikolica 620€ reg. 4000.- rsd srednji navoz (louis 600 kg nosivost) 142€ bočni navozi (louis 360 kg nosivost) 2 x 120€= 240€ Ove bočne sam naknadno kupio zbog solo utovara/istovara da ne molim nekog stalno jer je barem meni malo zajebano boriti se sa 250 kg motorom. Takođe sam ranije kad sam imao kombi kupio čekrk 12 v. , ali ga ovde nisam još montirao, to u slučaju da je motor neipravan a ne mogu da ga izguram uzbrdo. Oduzmi saberi sa kukom na autu 1000€. Eto ako sam ti bio od pomoći. Pozdrav, svako dobro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 11, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje neku polovnu. malo jeftiniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto becejsku narucio ,ali sa limenim sranicama,2.3x1,3x0,37, 86000din ce biti sa registracijom. Jeftinije su od drvenih a i nema dimenzije od 2.3 sa drvenim stanicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Jun 12, 2017 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Super, moja je mislim 145x245 cm visinu neznam. U svakom slučaju u zdravlju te služilaПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 12, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 12, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan sto duza to po meni bolja vece mogucnosti,vodi racuna na opterecenje na rudi. zaboravih da kazem prikolica je kiper i netrebaju nikakve rampe i cudesa,dovoljno je da kazem parce dascice jer se motor penje na 10cm visine. lagano se naveze i taman kad se zakljuca prednji tocak sama se spusti i tjt.Bas prosto,cak ako motor kojim kojim slucajem nepali moze se navesti bez icije pomoci. Ako nekog nesto zanima nek pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ms-trailer.eu.com/autoprikolice/ Ovde sam ja kupio ovu najmanju.. Kvalitet osrednji, osovina knot, ostalo je njihovo osim sape. Meni je sluzila za sve i svasta, mada mi se cini da je krhka.. Lepo se ponasa na putu i prazna i puna. Betonplex ploca na podu je tanka mislim 10mm. Dobiju se svi papiri, atesti itd , problema na registraciji nisam imao , a imam je 4-5 godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 13, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka od 300 do 400 evra, moze i polovna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jun 13, 2017 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od velicine,vidi po oglasima ima svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13959 Napisano Jun 13, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se setim sutra cu okaciti spisak (marki) prikolica koje mogu da se registruju uz samogradnju kada ima originalan atest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, bdada je napisao: Ako se setim sutra cu okaciti spisak (marki) prikolica koje mogu da se registruju uz samogradnju kada ima originalan atest. Ovo je kljucno, mnoge male firme nisu dobile homologaciju, bez obzira sto su na novim tablicama veliki broj ne moze da se registruje vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13959 Napisano Jun 14, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo spiska u pdf formatu je,nadam se da nije problem. 1.PDF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1043 Napisano Jun 14, 2017 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imaš spisak domaćih proizvođača koji mogu, odnosno ne mogu da se registruju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13959 Napisano Jun 14, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za domace obavezno nazovemo inspektore,posto su neki imali homologaciju za deo proizvedenih prikolica,pa da ne razmisljamo. Jedino znam napamet da ne moze Emind,u komsiluku su i ne rade niti su imali homologaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jun 14, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Trigano prikolice. izguglaj. Imaju homologaciju provereno. uradio vec 5-6 tehnickih sa njima. To su prikolice marke Lider koje trigano uvozi i prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13959 Napisano Jun 14, 2017 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Retko se srecemo sa drugim prikolicama osim Eminda koji je u selu pored i pravio je traktorske a kada se firma raspala stancali su racune za lake prikolice i imali blanko plocice,i samogradnja gde su prekucavali PUS na fabricke jer im carina bila skupa. Naj gora stvar koja je zadesila vlasnike koji su uredno atestirali samogradnja je sto su atest prilagali u sup radi dobijanja trece tablice a ovi posle dve godine bacali ateste,neki su uspeli izvuci kopije a neki morali ponovo atestirati. Zato kada nam naleti tako nesti cimnemo kontrolore za svaki slucaj,mada je i tada bilo ... da ne pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...