Jolepan 7 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Pitanje Kupio bih XR oko 2016 godište.. E sad u ponudi ima više komada za koje piše "fabrički niži"... Šta to u "prevodu" znači.. Samo sedište je niže 5cm...što mi ništa ne znači (imam dovoljno duge noge)..nego kažu da je sve niže...i ogibljenje...i kraća ćopava...i kraći centralni štender.... Pomagajte....kako to sve zajedno utiče na motor i vozača.. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3006 Napisano Septembar 8, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno tako i ako postoje XR u dve visine, to ne utiče nikako na motor niti na vozača osim što visoki ljudi 'loše' sede tj. ne mogu lepo da se smeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Jolepan je napisao: Pozdrav svima. Pitanje Kupio bih XR oko 2016 godište.. E sad u ponudi ima više komada za koje piše "fabrički niži"... Šta to u "prevodu" znači.. Samo sedište je niže 5cm...što mi ništa ne znači (imam dovoljno duge noge)..nego kažu da je sve niže...i ogibljenje...i kraća ćopava...i kraći centralni štender.... Pomagajte....kako to sve zajedno utiče na motor i vozača.. Hvala unapred. Ako kupujes XR, kupi 2017 god (restajling), jer su na njemu popravljene neke boljke. Ne brini za ogibljenje, jer visinu mozes podesavati i na sedistu (tockic ispod sedista, kod rezervoara) i sa ESA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Septembar 8, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, DjoleLO said: Ako kupujes XR, kupi 2017 god (restajling), jer su na njemu popravljene neke boljke. Ne brini za ogibljenje, jer visinu mozes podesavati i na sedistu (tockic ispod sedista, kod rezervoara) i sa ESA... Sta su boljke sem vibracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Po nekom vodena pumpa i spaner. Malo doradili elektroniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Septembar 8, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, DjoleLO said: Po nekom vodena pumpa i spaner. Malo doradili elektroniku. Hvala ti, nisam to znao. Spaner je ja mislim ostao isti samo je moguce prva ugradnja landa bolja nego ranija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma i taj spaner nije neki bauk. Ima ljudi na forumu kojima se cuje 50 000km i nista nisu dirali. XR je prava masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Septembar 8, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ima 55kkm i ne cuje se lanac jos, sva sreca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jolepan 7 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DjoleLO je napisao: Ako kupujes XR, kupi 2017 god (restajling), jer su na njemu popravljene neke boljke. Ne brini za ogibljenje, jer visinu mozes podesavati i na sedistu (tockic ispod sedista, kod rezervoara) i sa ESA... Hvala... Je l može da se "dogura" do standardne visine sedišta...?(840mm) Takav sam vozio i baš mi "lego"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Jolepan je napisao: Hvala... Je l može da se "dogura" do standardne visine sedišta...?(840mm) Takav sam vozio i baš mi "lego"... Ne znam tacne brojke, ali moze prilicno da se podigne kad namestis na tockicu ispod sedista i sa ESA (npr. umesto solo vozac, ti stavis solo+ prtljag i tako povecas visinu) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram uzeti xr-a na sta obratiti paznju? U cemu je razlika izmedju 2015 i restajling model 2017 ? Hvala unapred na odgovorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Farovi u ogledalu, smanjene vibracije, obd2 standardni prikljucak, euro5, 5ks vise, sve ostalo isto 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, ipak sam uzeo 2018 -sto godiste, Da li ima neko da prodaje akrapovic za xr-a? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ne racunaj na zvuk bez skidanja katalizatora. Fabricki lonac je vec otvoren. Imaces samo bling efekat sa akrapom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba da se menja mapa kada se stavi akrapovic i skinu katalizatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi jer koliko sam skapirao zna da sje*e karike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Decembar 29, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje , sta posle sjajnog XRaaa??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 313 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepši mi je Spilbergov , ali on ne tera ovako dobro Kad ne znaš šta ćeš posle XR , sedi na Sudžuka pa će posle XR da ti bude brutalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u xr-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 2, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bokivr je napisao: Koje ulje sipate u xr-a? 300V 15w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Januar 2, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan A kažite mi jel znate nekog proverenog majstora da mi preporučite u krugu od 100km od mene (Niš, Paraćin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo itd.) a ko ujedno ima dijagnostiku za BMW-a? Mene aprila-maja čeka prvi mali servis na S1000R koji planiram sam da uradim, ali mi treba neko da ga priključi i skine mi "grešku", tačnije podsetnik za servis jer ako sam dobro razumeo ista se ispisuje umesto temperature motora s toga definitivno nije moguće voziti sa njom upaljenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 8, 2023 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep i realan opis!!!! Evo,ja uspeo da ga kupim 5 godina posle tebe... Tek sam ga reg, nisam presao ni 100km ,i posle mnogo mnogo vremena ,me ponovo uhvatila euforija,u fazonu jedva cekam lepo vreme da sednem na motor i da ga vozim,probam,proucim Mozda zvuci blesavo,ali tako je Aj u zdralje svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 8, 2023 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 29.12.2022. at 22:43, perone je napisao: Dobro pitanje , sta posle sjajnog XRaaa??? XR next generation. Promenio Februar 8, 2023 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 8, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to "next" model od 2020 god (K69), onda batali tu pricu. Kupio ga novog, vozio par meseci, prodao i vratio se na stari (k49) restajling. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...