serbianeagle 0 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,kupio bih maxi skuter do 600e,sto znaci nekog kineza za te pare,pocetnik sam tako da mi je 125cc sasvim dovoljno.Na prvom mestu bih uzeo Jonway Ranger-a, koji mi deluje kao jedan od boljih u tom rangu i za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 25, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mani se 125-ca, pogotovo kineza..... skupljaj pare i gledaj 250-ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbianeagle 0 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, ali jedva sam roditelje ubedio i za ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 25, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre ces doci (kada krenes u preticanje) u nezgodnu situaciju sa 125 nego 250ccm, jednostavno 125-ce su preslabe da bi nosile tezinu maxia + se agregat vrti konstantno na visim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...