Satelis 16462 Napisano Jun 27, 2018 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1735 Napisano Jun 27, 2018 Никад не једи жути снег!, 768 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sta je jos na stanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 27, 2018 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ništa još neki period dok se ljudi ne jave sa adresama ili da odustaju. Ako se ne jave 14 dana od posta sa raspodjelom, smatraću da ne žele naljepnice, pa će da idu dalje po redoslijedu prijave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1735 Napisano Jun 27, 2018 Никад не једи жути снег!, 768 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan OK, onda cekamo jedan logo ako ga i bude... ako ne, nikom nista, ziv bio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslato i za @drumskalisica, @strasilo, @Krmco i @konstruktor. Ostaje samo da se @Srki Coyote i ja dogovorimo oko slanja ili preuziimanja. Pozdrav. Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3894 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sorry, ja sam ti malo na godišnjem, pa sam slab sa internetom .. vidim da si me označio, pa mi javilo na mail .. Ubi me ako se ja sjećam da sam ti poslao adresu ... (ali možda i jesam.... prestao sam piti tabletice, pa ne garantiram ništa... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - strasilo, tvoja treba da stigne kod mene, pa posle kad se vidimo il neko dolazi ovde u N. Sad . . . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stigle za mene i strasila - hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2782 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 1037 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se vratio sa puta i čekala me nalepnica u sandučetu.Veliko hvala Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 9, 2018 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo svoju naljepnicu i @Srki Coyote. To je to, nema više, čiča miča gotova priča - što je bilo, bilo je. Pozdrav svima i da vam traju 100 godina. Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...