brkicNS 139 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kisnu ciradu za motor, dovoljno veliku da mogu da je stavim na Hondu Transalp. 0605022913 ili PP. Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0210450 http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0210451 Wobyhaus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Posedujes? Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristim imam garažu ovo sam video neki dan.Deluje odlično za te novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si pregledao neke postojeće teme o ceradama, ali je pri kupovini bitno obratiti pažnju na materijal od kog je napravljena cerada. Ukratko, najbolje je da bude neki materijal koji diše, kako se motor ne bi potpario ispod cerade. To, barem koliko sam ja pročitao, može da bude gore nego da motor kisne na kiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Maj 23, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovu iz wobyhous-a... Dobra je samo da ti cuva motor od prasine... U garazi... Mada, ja sam je zbog toga i uzeo. Uzeo sam najvecu velicinu i ne pokriva ceo motor (napred skroz, al zadnji tocak do pola... 900rr)... Tvoj bi pokrila jos manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da nabavim onaj dehumidifier iliti prikupljac vlage iz luisa... Citao sam teme i znam da su maltene sve cirade @#$%^ sto se toga tice. Bitno mi je da ne propusta kisu i da, kad stavim taj djavo za vlagu, budem iole siguran da nece skoditi srafovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosmoplovac 10 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate, otkrij ga tokom zime jednom nedeljno na pola sata i nemas frke. Kakav dehumidifajer, sta ti pada napamet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus pazario ceradu kod Lakija, nesto slicno ovome http://www.kupujemprodajem.com/CERADA-za-motor-duzina-224-cm-35103940-oglas.htm?filter_id=124759553 Vrlo sam zadovoljan, prava nepropustna cerada, a ne kesa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Platnena kesica sa pirinčem bi trebala da reši vlagu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Maj 23, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolje od toga, stara carapa napunjena silikonskim peskom za macke. Skuplja vlagu bolje nego bilo koje kupovno njesra a kosta maltene nista 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Narucio od Lakija, hvala! A ovo sa carapom i macijim silikonskim gelom je pobeda i siguran sam da funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Maj 23, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionise besprekorno, ne bi verovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8164 Napisano Maj 23, 2017 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam od Lakija kupio zlu ne trebalo iako imam garažu, čupava iznutra tako da mi prašina ne šmrigla motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan Eee upravo ta sto je cupava iznutra, testirao sam je zimus, nista ne propusta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...