Svaler 1990 Napisano Maj 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Какав setup имаш за снимање? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Maj 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ovog testiranja polovnjaka, vrlo je dobra ideja i podrzavam je skroz, napokon da ljudi mogu da pogledaju neku recenziju o zeljenom motoru i na nasem jeziku, ALI mislim da bi bilo bolje kad bi taj test uradio sa vlasnikom motora, posto ga on poseduje i moze mnogo vise da kaze o njemu jer ima iskustva sa njim, e sad, nece svako da se snima, ali mislim da bi u moru motorista i forumasa uvek nasao nekog sa trazenim modelom ko bi rado hteo da uradi test. Ono, nadjete se negde, i popricate o motoru, mane, prednosti, iz dva ugla (pristrasan i ne pristrasan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Maj 6, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan @svaler Canon i Nikon DSLR kamere, GoPro Hero+ i Hero4 Snima se u 1080p i 4K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ууу, обећава Још нек је и неки микрофон добар у кациги, биће то супер 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Е то, размишљао сам о томе али наравно проблем је што много њих неће пред камеру. Наравно да бацим коју реч са власницима пре тога о мотору, али код овог сузукија је био случај да је то власнику први мотор и није баш стручан око много ствари. Хвала свима људи на предлозима и критикама, сад су ми јасне неке ствари које сам заборавио, исправићемо то у следећим клиповима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i ja pogledao malo bolje, pa par dobronamjernih komentara: Npr. za pranje vizira bi mogao dati vise od jedne povoljne mogucnosti, dakle malo istraziti nacine i proizvode i iskustva drugih pa onda komentirati lose -dobro--najbolje. Ja u pauzama stavim mokar papir na vizir par minuta, on omeksa sve te bubice , i onda ga obrisem krpom od mikro vlakana ili papirnom maramicom. Takodjer koristim vlazne maramice za ciscenje vatrogasnih vizira ili gas maski, ako mi se zuri.Ne kazem da je moj nacin bolji , ali samo da postoje opcije. Isto tako i za voznju suvozaca i slicno, razliciti motori s razlicitim ovjesima i opremom ce uvjetovati razlicito ponasanje suvozaca i njegov smjestaj i udobnost, a samim tim i sigurnost. Takodjer ovo s naginjanjem, s tim se ne slazem, jer da bi motor isao u zavoj kako treba pri normalnim brzinama, niti ja niti suvozac se ne moramo uopce nagnut. to je nacin na koji ja vozim, motor u jednu stranu ja u drugu - ionako ga naginje counter steering a ne nas polozaj tijela. I za rukohvate , tj. suvozaca koji se pridrzava za tank, u mom slucaju nemoguce .Ukratko, nisam nezadovoljan vidjenim, ali ako zelis napredak treba se malo potruditi oko kvalitete proizvoda koji nam nudis :-) Hrabro dalje i sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnodete 55 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 91 postova Lokacija: beograd Motocikl: gsxr600 Prijavi odgovor kao problematičan Baki češće si na jutjubu nego Vučić na Pinku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i ja pogledao malo bolje, pa par dobronamjernih komentara: Npr. za pranje vizira bi mogao dati vise od jedne povoljne mogucnosti, dakle malo istraziti nacine i proizvode i iskustva drugih pa onda komentirati lose -dobro--najbolje. Ja u pauzama stavim mokar papir na vizir par minuta, on omeksa sve te bubice , i onda ga obrisem krpom od mikro vlakana ili papirnom maramicom. Takodjer koristim vlazne maramice za ciscenje vatrogasnih vizira ili gas maski, ako mi se zuri.Ne kazem da je moj nacin bolji , ali samo da postoje opcije. Isto tako i za voznju suvozaca i slicno, razliciti motori s razlicitim ovjesima i opremom ce uvjetovati razlicito ponasanje suvozaca i njegov smjestaj i udobnost, a samim tim i sigurnost. Takodjer ovo s naginjanjem, s tim se ne slazem, jer da bi motor isao u zavoj kako treba pri normalnim brzinama, niti ja niti suvozac se ne moramo uopce nagnut. to je nacin na koji ja vozim, motor u jednu stranu ja u drugu - ionako ga naginje counter steering a ne nas polozaj tijela. I za rukohvate , tj. suvozaca koji se pridrzava za tank, u mom slucaju nemoguce .Ukratko, nisam nezadovoljan vidjenim, ali ako zelis napredak treba se malo potruditi oko kvalitete proizvoda koji nam nudis :-) Hrabro dalje i sretnoСве је на месту, наравно да постоји више начина за прање визира, ја сам изнео свој начин на који ја то радим, који је својевремено био високо оцењен на овом форуму као један од најбољих. Што се тиче положаја сувозача, наравно да зависи од типа до типа мотора, кад будем мењао мотор правимо нови клип Једино не могу да се сложим око овога "мотор у једну страну - ја у другу". По мом мишљењу то никако не иде. Ја сам рекао да је најбоље да се остане у истој оси са мотором, нисам спомињао нагињање. Нагињање више од мотора се користи можда код неких екстремних пролазака кроз неке кривине.Хвала на саветима и подршци, све је прихваћено са разумевањем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Baki češće si na jutjubu nego Vučić na Pinku Да не буде да само он нешто ради у овој држави ахахахаНије то ништа, видећеш тек на лето кад прођу ове обавезе око факултета па крене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нисам ни приметио да сам тако често на јутјубу, али једноставно занимљиво ми је и волим да снимам, едитујем и избацујем клипове, тако да нисам ни осетио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnodete 55 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 91 postova Lokacija: beograd Motocikl: gsxr600 Prijavi odgovor kao problematičan Teško je da te isprati čovek kroz sve. Ja koji volim motore pa mi svaki dan iskaču klipovi od tebe mrsko mi da ih palim. Dobronamerna kritika! Ali ako voliš i misliš da tako treba samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Видиш нисам размишљао у том смеру. Али можемо покушати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Svaler said: Ја сам рекао да је најбоље да се остане у истој оси са мотором, нисам спомињао нагињање. U redu je da nam se misljenja razlikuju. Ja i dalje postujem to sto radis ali mislim da teba biti pazljiv kad se takvi videi prave, jer ce imati utjecaja na mlade , koji ce kroz to mozda uciti kako voziti. Meni uspravnost tijela ne utjece na prolazak kroz krivine, a pomaze da vidim malo dublje ispred sebe. Zato sam i predlozio alternativne poglede i misljenja u videu, uz tvoj zakljucak na kraju, pa nek svako odluci sto im pase. Jos uvijek samo prijateljska sugestija :-) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj twist of the wrist 2 pa ces promeniti misljenje.Sent from my SM-G935F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan odavno ga pogledao. I tamo kaze da naginjanje tijela ne pridonosi skoro nista naginjanju motora. Ja smatram (moje misljenje, i ne ucim nikoga nicemu)da se motor treba nagnut a ne ja :-) Zar to svi ne radimo kad u voznji izbjegavamo nesto na cesti- motor u jednu a ja u drugu stranu? Ali meni dosta, ne zelim covjeku brljat temu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnodete 55 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 91 postova Lokacija: beograd Motocikl: gsxr600 Prijavi odgovor kao problematičan Vroc to je reakcija kad izbegavas malu prepreku iznenada. Uvek je bolje ici sa motorom ne gurati od sebe.. twist of the wrist 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler Videcemo, trudim se kolega Uzgred novi video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnodete 55 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 91 postova Lokacija: beograd Motocikl: gsxr600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na zadnji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan @crnodete Hahahahahahaa samo sam te cekao haahahahahahaahaa Moze, ali sto bi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja gledao, čitao ideja je da motor ostane što uspravniji da ne prokliza, zato se telo naginje više nego motor u pravcu krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnodete 55 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 91 postova Lokacija: beograd Motocikl: gsxr600 Prijavi odgovor kao problematičan To. Uvek sa motorom u osi, bez krivljenja. Sto je motor 'neutralniji' to bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 7, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2017 at 6:19 PM, zolaman03201 said: Brate sta se opterecujes, zavrni ga slobodno samo zamagli sat, i sta te briga... tako svi rade, vozi 200, al ako se ne vidi, nikom nista... samo bezbedno nek je Sent from my iPhone using Tapatalk What the fuck? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja gledao, čitao ideja je da motor ostane što uspravniji da ne prokliza, zato se telo naginje više nego motor u pravcu krivine.Тело се нагиње више од мотора ако се вија неки екстремни пролаз кроз кривине, покушава подићи брзина или слично. Код нормалне опуштене вожње је сасвим довољно да се остане у оси са мотором.Свакако се нећеш нагињати и "висити" са мотора са сувозачем. To. Uvek sa motorom u osi, bez krivljenja. Sto je motor 'neutralniji' to bolje. Управо то.Значи може у оси или више од мотора, али контра никако не ваља. Осим можда ако возиш супермото или крос моторе. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Maj 11, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Novi video: Bacite koji komentar, misljenje itd Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ево један коментар (савет) само. Нисам још стигао да погледам и послушам цео клип, али баш о томе је реч. 20 минута је предуго.По самом називу клипа одмах примећујем да је могло да се подели у 2 клипа што би било боље 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...