Motorista kalu 1 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako dobio sam qingqija i uradio sam mu servis i promenio akumulator, ima 49cc i 2T je. Dosta se muci na 50-55kmh pa sta vi predlazete, sta prvo da uradim,stavim? Razmisljao sam neki sportski filter, skidanje blokade i mozda jos nesto za pocetak. Sta vi kazete? Koliko ce tada ici i koliko ce me to otprilike kostati. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sta je radjeno na skuteru.Jel ciscen karubator,jel prenos njegov fabricki,kako pali hladan,kako zagrejan,ubrzanje.Najbolje da bude sve fabricki na njemu i da bude sve kako treba.Posle se proba i vidi kako ide.Mozda je prljav karburator ili filter vazduha pa nece brze..ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako nisu skinute blokade, niti ne može ići brše od toga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su skunite na svim skuterima ali ko zna.Desava se da izvade 3 rolnice da bi imao bolje ubrzanje ali ne moze vise od 50-55 da ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Maj 12, 2017 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorista kalu said: Ovako dobio sam qingqija i uradio sam mu servis i promenio akumulator, ima 49cc i 2T je. Dosta se muci na 50-55kmh pa sta vi predlazete, sta prvo da uradim,stavim? Razmisljao sam neki sportski filter, skidanje blokade i mozda jos nesto za pocetak. Sta vi kazete? Koliko ce tada ici i koliko ce me to otprilike kostati. Hvala unapred Predlazem ti da se prvo "uhodas" sa tim sto si dobio, vozi i uzivaj. U medjuvremenu, ako nemas kategoriju za jace, brze, bolje ti uplati autoskolu tj iskoristi novac pametno, umesto sto planiras dati tj baciti na tuning. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno samo ocu da ovo ide brze, sve je fabricki samo vas pitam sta da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Maj 12, 2017 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Pa rece ti Satelis... Uplati polaganje za A i pametno potrosi novac. Posle toga merkaj i kupi nesto sto te zadovoljava po snazi i brzini. Friziranje takvog skutera su uzalud bacene pare i nije uopste tako naivan posao kako ti mislis sa zamenom rolnica ili flitera. Zamenis pertle na patikama i ocekujes da ces biti dobar fudbaler ili kosarkas.....malo banalno ali tako dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista kalu 1 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imacu ovaj skuter oko god dana pa cu uzeti nesto od 125cc pa sta vi preporucujete do 1500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1776 Napisano Maj 13, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ..ma uzmi tih soma ipo i sredi bre to ko čovek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Maj 15, 2017 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cvicvi i ne moze brze od 55 ako je 4t 50. Mozda poneki ako mu nije dobro. Ozbiljan tuning 4t masine nije isplativa prica, posebno u ovom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...