Papa del Camino 443 Napisano Octobar 11, 2025 U prolazu, 82 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2024. at 22:29, Skittles je napisao: Taj šator za te pare je sasvim ok priča. Dušek će ti biti tanak ako imaš preko tipa 85kg. Ja sa svojih 90 volim da napravim sendvič, imam ovaj iz dekatlona a i onaj iz jyska, spojeni čičak trakom. Oba po 5 cm debljine, oba se spakuju ko konzerva piva. @BaneVuk58 gde si nam ti na kampovanju ccc moraćemo da stojimo svi! Sta ja radim pogresno sa dusekom iz dechatlona, meni jedva srane u onu njegovu zastitnu futrolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3253 Napisano Octobar 11, 2025 Andragog, 5790 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Motas snazno i kad smotas, zatvoris ventil... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 443 Napisano Octobar 14, 2025 U prolazu, 82 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 10. 2025. at 23:44, srbac je napisao: Motas snazno i kad smotas, zatvoris ventil... Vjerovatno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 446 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podignemo temu, planiram da uzmem ovaj šator. Trenutno na popustu je oko 11.000 rsdDeluje dosta dobro, kampujemo prvi put ove godine na par dana sinković i ja negde na moru.Ima li neko iskustva sa ovim modelom ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6502 Napisano Jun 17 Drug član, 1518 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, uketic je napisao: Malo da podignemo temu, planiram da uzmem ovaj šator. Trenutno na popustu je oko 11.000 rsd Deluje dosta dobro, kampujemo prvi put ove godine na par dana sinković i ja negde na moru. Ima li neko iskustva sa ovim modelom ? Ja sam ga uzela pre 3 god. Još uvek nije služio svrsi, ali je otvaran. Nas četvoro smo se spakovali unutra da igramo karte. Za dvoje mesta i više nego dovoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 856 Napisano Jun 17 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 507 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi sator je bio Flinduka 3, koja je preteca ove, unapredjene Vege. Mislim da je bestbuy za tu cenu. Prednost je sto ima crnu unutrasnjost, pa sunce nece buditi ranom zorom. Odlicno je i sto ima dva ulaza, zbog bolje ventilacije. Gledaj i da ga tako postavis u odnosu na vetar, ako je prilika. Ako je istog pakovanja kao i Flinduka, onda je zahvalan i za motor. Taj predsator ponekad trazi zivac vise pri montiranju, ali je odlican za odlaganje stvari. Sve u svemu, sjajan sator. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15930 Napisano Petak u 15:20 Integrisan, 3337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem nešto i ja u ovoj temi ! Pre nekih 5 godina kupio sam šator u Woby hausu, na akciji za 2 crvene. Šator je za 3 osobe, takav se potrefio... Poliester, šipke se uvlače os spolja, klasika. ŠATOR ZA TRI OSOBE 210X210X130CM SAF102 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Materijal-poliester - Dimenzije 210x210x130 cm Jedino za šta sam ga koristio je kada odem na neki moto skup da prespavam do par noći max. Godišnje 3 do 5 puta. Do sada nisam pokisao sa njim, a na suncu ne može da se izdrži u njemu. Na zadnjem skupu drugar mi pokazuje njegov novi šator, montaža za max 10 sekundi Automatski Šator za Kampovanje RS-TIMSHOP.COM Instant šator za kampovanje Šator koji se postavlja za samo par sekundi Više ne... Ima i sličnih dimenzija Instant hidraulični šator 240x210x135cm RS-TIMSHOP.COM Instant hidraulični šator Uštedite vreme i napor sa našim šatorom koji se... Savet iskusnijih, šta mislite o ovome ? Cene su oko 50-60 evra. I da, uvek idem sam... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 856 Napisano Subota u 00:17 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 507 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta bih mogao da kazem nakon sto sam ih malo pogledao. Ako ti treba sator koji se lako postavlja, a spreman si da rizikujes da pokisnes sa svim stvarima ako naidje pljusak ili vetar i imas visak prostora u prtljagu, onda je ovo to sto ti treba. Kvalitet ne znam kakav je, nikakvo ime ne stoji iza njih. Ipak, moj izbor u tom budzetu bi bio jedan od ova dva modela iz Decathlona. Ako pogledas iz drugog ugla, dobices dvoslojni sator koji za potrebe spavanja bez kise mozes postaviti samo unutrasnju mrezicu prakticno istom brzinom i svrhom kao i ovi automatski. A uz to dobijas i kisni sloj, koji bi stavljao po potrebi. S obzirom da si uvek solo, moze i za dve osobe. Prvi je nesto veci, a drugi ima kombinaciju Fresh&Black koja se super pokazala na suncu. Tu sam za dodatna pitanja. Sivi šator za kampovanje za 3 osobe MH100 - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Treba vam šator za prvo kampovanje? Naši dizajneri su razvili ovaj šator za tri osobe, koji se brzo i jednostavno postavlja. Šator za kampovanje za 2 osobe MH100 Fresh & Black - Decathlon WWW.DECATHLON.RS Šator je idealan za početnike u kampovanju. U njemu mogu da spavaju dve osobe i lako se postavlja zahvaljujući kupolastom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12219 Napisano Subota u 05:16 Hronični Motociklopata, 7950 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imam baš ovaj Dekatlonski za 2 osobe, prošle godine kampovao u njemu na moru, za te pare je super, ali ja sam bio sam u njemu, dve osobe bi se namučile s prostorom, i da ne pominjem stvari, to zaboravi ako vas je dvoje. I nije za osobe preko 180cm visine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15930 Napisano Subota u 05:40 (promenjeno) Integrisan, 3337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Slammer Hvala, nemam lajkova, nestalo jbga... Znam da si kamper (upoznali smo se, Gradac) i saveti vas iskusnijih znače i meni, a i drugima, hvala ! Prvi šator sam uzeo u totalnom neznanju, slučajno. I dalje je odličan, ali je vreme za nešto drugo. Pogledaću ove u Dechatlonu uživo. @Disko Nindža Davno sam ovde pročitao u temi da se šator kupuje koliko osoba + 1, baš zbog odlaganja stvari, da ima mesta. Meni je ovaj stari slučajno izleteo za 3 odobe, tako da ima komocije. Hvala Promenio Subota u 05:41 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1789 Napisano Subota u 08:34 (promenjeno) Drug član, 2143 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Imam baš ovaj Dekatlonski za 2 osobe, prošle godine kampovao u njemu na moru, za te pare je super, ali ja sam bio sam u njemu, dve osobe bi se namučile s prostorom, i da ne pominjem stvari, to zaboravi ako vas je dvoje. I nije za osobe preko 180cm visine. Imam i ja isti. Uvek sam sam u šatoru i po meni ne bi mogle 2 osobe da stanu. Kampovao sam na Sitoniji i milina je koliko je prozračan kad se ne stavi kišna navlaka. Skoro najbitnija stavka mi je bila kolike su dimenzije kad se spakuje da bih ga nosio na motoru. Promenio Subota u 08:36 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8012 Napisano Subota u 08:58 (promenjeno) Ne silazi, 3504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da ja vama kažem. Najviše se isplati onaj za svadbe, tamo sve može a čak se i najbolje spava uz muziku Promenio Subota u 08:58 član RankoBg87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 856 Napisano Subota u 09:55 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 507 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Naravno, jako lep utisak sa Gradca. Taj plavi je skroz zatvoren, ne dise. U praksi, na par dana leti je samo mreza potrebna da stiti od insekata kao baldahin. I ja sam ranije pravio gresku, pa sam uvek stavljao i kisni sloj. Njega stavljas ako ce kisa, vetar i hladnije vreme. Ili ako ti treba privatnost. Ali onda ipak gledaj troosobni Za solo kamp, dvojka je taman. Ali opet, neko voli komociju, pa uzme trojku, na ustrb veceg pakovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2490 Napisano Subota u 10:37 Drug član, 1511 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Da ja vama kažem. Najviše se isplati onaj za svadbe, tamo sve može a čak se i najbolje spava uz muziku Mada zavisi i od satora i ekipe, moz da podleti il kuma il batine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13143 Napisano juče u 09:28 4_tocka_i_karoserija, 2441 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam McKinley Matuka 3 (dvoslojan, tri osobe + predsoblje), sad već baš davno kupljen, i posle dužeg vremena korišćen sad za vikend, na Uvcu. Generalno je super šator, i nemam neke zamerke, osim... sad mi je već teško da se krećem u tako niskom šatoru. Mislim, nije da ne mogu, ali sve mi nešto teško... Kad bih sad kupovao šator, prva dimenzija koju bih gledao je visina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 446 Napisano juče u 09:53 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Mckenley Vega 40.3 SW cena 9500rsd na sniženju ,mislim da je to baš povoljno.Javljam utiske kad ga isprobam.Što se tiče pakovanja na motor odlična dimenzija spakovanog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...