Jump to content

Moto Zajednica

Koji sator kupiti

Recommended Posts

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000
On 21. 8. 2024. at 22:29, Skittles je napisao:

Taj šator za te pare je sasvim ok priča.

Dušek će ti biti tanak ako imaš preko tipa 85kg.

Ja sa svojih 90 volim da napravim sendvič, imam ovaj iz dekatlona a i onaj iz jyska, spojeni čičak trakom.

Oba po 5 cm debljine, oba se spakuju ko konzerva piva.

@BaneVuk58 gde si nam ti na kampovanju ccc 😂

moraćemo da stojimo svi!

Sta ja radim pogresno sa dusekom iz dechatlona, meni jedva srane u onu njegovu zastitnu futrolu🙄

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 503 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Malo da podignemo temu, planiram da uzmem ovaj šator. Trenutno na popustu je oko 11.000 rsd
Deluje dosta dobro, kampujemo prvi put ove godine na par dana sinković i ja negde na moru.
Ima li neko iskustva sa ovim modelom ?Screenshot_20260617_191430_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

• Podržavam 1

• Drug član, 1518 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
Pre 3 sati, uketic je napisao:

Malo da podignemo temu, planiram da uzmem ovaj šator. Trenutno na popustu je oko 11.000 rsd
Deluje dosta dobro, kampujemo prvi put ove godine na par dana sinković i ja negde na moru.
Ima li neko iskustva sa ovim modelom ?Screenshot_20260617_191430_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Ja sam ga uzela pre 3 god. Još uvek nije služio svrsi, ali je otvaran. Nas četvoro smo se spakovali unutra da igramo karte. Za dvoje mesta i više nego dovoljno. 

• Sviđa mi se 1

• Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 507 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1

Moj prvi sator je bio Flinduka 3, koja je preteca ove, unapredjene Vege. Mislim da je bestbuy za tu cenu. Prednost je sto ima crnu unutrasnjost, pa sunce nece buditi ranom zorom. Odlicno je i sto ima dva ulaza, zbog bolje ventilacije. Gledaj i da ga tako postavis u odnosu na vetar, ako je prilika. Ako je istog pakovanja kao i Flinduka, onda je zahvalan i za motor. Taj predsator ponekad trazi zivac vise pri montiranju, ali je odlican za odlaganje stvari.

Sve u svemu, sjajan sator.

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 3337 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Da napišem nešto i ja u ovoj temi !  :)

Pre nekih 5 godina kupio sam šator u Woby hausu, na akciji za 2 crvene. Šator je za 3 osobe, takav se potrefio... Poliester, šipke se uvlače os spolja, klasika.

WWW.WOBYHAUS.CO.RS

- Materijal-poliester - Dimenzije 210x210x130 cm

Jedino za šta sam ga koristio je kada odem na neki moto skup da prespavam do par noći max. Godišnje 3 do 5 puta. Do sada nisam pokisao sa njim, a na suncu ne može da se izdrži u njemu.

Na zadnjem skupu drugar mi pokazuje njegov novi šator, montaža za max 10 sekundi

RS-TIMSHOP.COM

Instant šator za kampovanje Šator koji se postavlja za samo par sekundi Više ne...

Screenshot_20260626_171111_Firefox.thumb.jpg.013466001e053313b16c66a77b63b68e.jpg

Ima i sličnih dimenzija

RS-TIMSHOP.COM

Instant hidraulični šator Uštedite vreme i napor sa našim šatorom koji se...

Screenshot_20260626_171407_Firefox.thumb.jpg.58f5d006bf818bbbf5db2512cf52accc.jpg

Savet iskusnijih, šta mislite o ovome ? Cene su oko 50-60 evra.

I da, uvek idem sam...

Hvala

• Sviđa mi se 1

Evo sta bih mogao da kazem nakon sto sam ih malo pogledao.

Ako ti treba sator koji se lako postavlja, a spreman si da rizikujes da pokisnes sa svim stvarima ako naidje pljusak ili vetar i imas visak prostora u prtljagu, onda je ovo to sto ti treba. Kvalitet ne znam kakav je, nikakvo ime ne stoji iza njih.

Ipak, moj izbor u tom budzetu bi bio jedan od ova dva modela iz Decathlona. Ako pogledas iz drugog ugla, dobices dvoslojni sator koji za potrebe spavanja bez kise mozes postaviti samo unutrasnju mrezicu prakticno istom brzinom i svrhom kao i ovi automatski. A uz to dobijas i kisni sloj, koji bi stavljao po potrebi. S obzirom da si uvek solo, moze i za dve osobe. Prvi je nesto veci, a drugi ima kombinaciju Fresh&Black koja se super pokazala na suncu. Tu sam za dodatna pitanja. 

WWW.DECATHLON.RS

Treba vam šator za prvo kampovanje? Naši dizajneri su razvili ovaj šator za tri osobe, koji se brzo i jednostavno postavlja.

WWW.DECATHLON.RS

Šator je idealan za početnike u kampovanju. U njemu mogu da spavaju dve osobe i lako se postavlja zahvaljujući kupolastom...

• Sviđa mi se 2

• Hronični Motociklopata, 7950 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Imam baš ovaj Dekatlonski za 2 osobe, prošle godine kampovao u njemu na moru, za te pare je super, ali ja sam bio sam u njemu, dve osobe bi se namučile s prostorom, i da ne pominjem stvari, to zaboravi ako vas je dvoje. I nije za osobe preko 180cm visine.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 3337 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

@Slammer

Hvala, nemam lajkova, nestalo jbga...:)

Znam da si kamper (upoznali smo se, Gradac) i saveti vas iskusnijih znače i meni, a i drugima, hvala !

Prvi šator sam uzeo u totalnom neznanju, slučajno. I dalje je odličan, ali je vreme za nešto drugo. Pogledaću ove u Dechatlonu uživo.

@Disko Nindža

Davno sam ovde pročitao u temi da se šator kupuje koliko osoba + 1, baš zbog odlaganja stvari, da ima mesta. Meni je ovaj stari slučajno izleteo za 3 odobe, tako da ima komocije.

Hvala

Promenio član Blaza

• Drug član, 2143 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt
Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao:

Imam baš ovaj Dekatlonski za 2 osobe, prošle godine kampovao u njemu na moru, za te pare je super, ali ja sam bio sam u njemu, dve osobe bi se namučile s prostorom, i da ne pominjem stvari, to zaboravi ako vas je dvoje. I nije za osobe preko 180cm visine.

Imam i ja isti. Uvek sam sam u šatoru i po meni ne bi mogle 2 osobe da stanu. Kampovao sam na Sitoniji i milina je koliko je prozračan kad se ne stavi kišna navlaka. 

Skoro najbitnija stavka mi je bila kolike su dimenzije kad se spakuje da bih ga nosio na motoru.

Promenio član bopk
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3504 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Da ja vama kažem. 

Najviše se isplati onaj za svadbe, tamo sve može a čak se i najbolje spava uz muziku 🤣

Promenio član RankoBg87
  • Haha 2

@Blaza Naravno, jako lep utisak sa Gradca.

Taj plavi je skroz zatvoren, ne dise. U praksi, na par dana leti je samo mreza potrebna da stiti od insekata kao baldahin. I ja sam ranije pravio gresku, pa sam uvek stavljao i kisni sloj. Njega stavljas ako ce kisa, vetar i hladnije vreme. Ili ako ti treba privatnost. Ali onda ipak gledaj troosobni 😄

Za solo kamp, dvojka je taman. Ali opet, neko voli komociju, pa uzme trojku, na ustrb veceg pakovanja.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1511 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri
Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao:

Da ja vama kažem. 

Najviše se isplati onaj za svadbe, tamo sve može a čak se i najbolje spava uz muziku 🤣

Mada zavisi i od satora i ekipe, moz da podleti il kuma il batine 😅

• Haha 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2441 postova
  • Motocikl: -

Ja imam McKinley Matuka 3 (dvoslojan, tri osobe + predsoblje), sad već baš davno kupljen, i posle dužeg vremena korišćen sad za vikend, na Uvcu.

Generalno je super šator, i nemam neke zamerke, osim... sad mi je već teško da se krećem u tako niskom šatoru.

Mislim, nije da ne mogu, ali sve mi nešto teško...

Kad bih sad kupovao šator, prva dimenzija koju bih gledao je visina :D 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 503 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Kupljen Mckenley Vega 40.3 SW cena 9500rsd na sniženju ,mislim da je to baš povoljno.
Javljam utiske kad ga isprobam.
Što se tiče pakovanja na motor odlična dimenzija spakovanog.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja