ivica744 6088 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan ....kao sto je neko krajem prosle sezone napisao da je Rosi otprilike sesti na gridu,a covek ladno tri puta drugi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano April 10, 2017 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan I Marq i Pedro forsirali i bili brzi u jednom momentu bas brzi naspram ostalih. A to prednja nije izdrzala. Nema veze sa Hondom po mom misljenju... Cal odlican! Zarko takodje! Jos 2-3 trke i videcemo ko je gde, rano je jos. S tim da za sad Vinjales lici na MM iz prve sezone u GP, ali jos nije krenuo i poceo prvi pa tako zavrsio, nego su pali pred njim. Mali ubija i dopada mi se jako, ali ipak treba malo da se ceka. Deda standardno dobar u drugom delu trke, a ovaj put i start odradio korektno. Na iskustvo na podijumima obe trke. Postujem! U 4-5 krugu guma nije izdrzala, pa neka pokusaju sledece godine da stave Mitas. NIje problem u izdržavanju , Honda ne uspeva da drži Mišelinovu gumu na potrebnoj temperaturi. Zato samo onako pusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan И шта кажеш Робине,Роси просечан возач који се шлепа на најбољем мотору? Колико знам Роси је конкурент за титулу већ три сезоне,поред свих осталих а да је онај твој Хорхе плачљивко урадио нешто више од разврставања каменчића у шљунку сад бих га хвалио овде. Него јебига Роси ти је трн у оку. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano April 10, 2017 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije da branim robina, ume on i sam, ali objektivnije mi zvuči trn u oku, nego ime u avataru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano April 10, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan "Rosi prosječan vozač" ...Dugo jaču izjavu ne pročitah, ne čuh.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 10, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Onaj moj Horhe Horhe Lorenco je odličan vozač i petostruki šampion sveta. Sviđa mi se kako vozi i branim ga isključivo zato što ga velika većina hejtuje iako za to nema realnih razloga. Njegov jedini "greh" je to što je godinama glavni takmac Valentinu Rosiju. Ja sam napisao da je Rosi peti-šesti vozač na gridu i dalje stojim iza toga. Markez je bolji vozač od Rosija, Vinjales je bolji. Lorenco je tu negde, ali mislim da je za nijansu bolji. Kal Kračlou je vrlo verovatno bolji od njega. Poprilično sam siguran da bi ga i Zarko isprašio. Naravno, sve ovo kada bi imali motore kao što vozi Rosi. Rosi jeste konkurent već nekoliko sezona za titulu, ali uglavnom zato što vozi jedan od najboljih motora na gridu. Da se razumemo, Valentitno Rosi je odličan vozač (svi oni su, na kraju krajeva) i u jednom periodu je bio apsolutno neprikosnoven ali to vreme je prošlo. Čovek je u sedlu Yamahe samo i isključivo iz marketinških razloga i da nema taj "sales" potencijal koji inače ima, odavno bi bio u penziji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano April 10, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan "Pričaće ti da se ona gasi, ti što nikad nisu tako sjali..." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Zato uzima 2 i 3 mesta na kraju sampionata. Sve sto osvoja, to radi jer je prosecan i jednako dobar kao i ostali vozaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam onaj Pedrosin intervju u kojem nekako pokusava da uvuce svoje neuspehe u isti kos sa Rosijem. Rosi je pokazao da je sposoban da prilagodi stil voznje ovim novim uslovima. Cinjenica je da je Pedrosa fizicki hendikepiran u odnosu na sve ostale vozace i sve to mi samo govori da ne moze cak ni da ucestvuje u razvoju jer on sa 150 cm i 50 kg definitivno ne oseca isto motor. Nisam do sada bio toliko ubedjen da je Ducati zaista toliko drugaciji motor od ostalih ali izgleda da je definitivno tako. Recimo Cal je bio odlican na Tech 3, nikakav na Ducatiju i sada odlican na LCR. O Rosiju na Ducatiju ne bih ni trosio reci a kako stvari stoje Lorenco ce jos gore da prodje. Ovo temeljim na recimo Lorencovim nastupima po kisi gde se jasno vidi da covek ako nije 100% siguran u sebe ne moze ni u prvih 10. Mislim da ce ga Ducati poslati u penziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 10, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima Boga! Ova sezona će da potopi silnog svjetskog prvaka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano April 10, 2017 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja rekao da je Yamaha najjaca. Rossi se vrlo cesto zali na motor i tesko upravljanje. Da ironija bude veca on je i sam radio na stvaranju novog motora. Trenutno dva druga tima imaju problem sa gumama (Honda) i Lorenzovim adaptiranjem na Ducati. Ne treba tek tako otpisati ova dva tima. Svidja mi se i Vinalesov stil voznje. Jako mi lici na Lorenzov, a i vremena govore tome u prilog. Bice ovo interesantna sezona, bice tu i DNF za vozace Yamahe, a na kraju titulu uzima nadam se, Maq ili Vin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano April 10, 2017 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte samo da se probude Lorenzo i Ianonne, Zarco polako hvata zalet, bice zanimljiva sezona, jer ima dosta vozaca koji su u igri za najvise pozicije, ne zaboravimo da je prosle godine bilo 8 razlicitih pobednika a bice i ove nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Devet razlicitih prosle sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano April 10, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nznm dal sam samo ja to primjetio ali Markez se totalno zbuni u prisustvu Vinjalesa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 10, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy I ja se nadam, to i jeste poenta ali Vinjales već ima 50 bodova realno zbog nesposobnosti drugih timova i ništa ne govori da će taj trend uskoro da se promeni a do tada će već da napravi preveliku bodovnu razliku. Žao mi je sto Zarko nije završio npr. u Suzukiju, Tech3 je dobar tim ali teško da može da bude konkurentan vodećim timovima. Mislim da je on, uz Vinjalesa, budućnost MotoGP-a. Što se tiče Lorenca i Dukatija, ja i dalje mislim da to može da bude odlična kombinacija. Doviciozo pokazuje da taj Dukati zaista može mnogo, a Lorenco je, uz svo poštovanje Andrei, ipak bolji vozač. Dukatiju definitivno jeste mesto u vrhu a i bilo bi dobro da se još neki tim približi Yamahi i Hondi. Lorenco je imao i dodatni peh što pored velike promene koja je izgleda zaista toliko značajna, seo na Dukati u trenutku kada su morali da skinu spojlere sa prednjeg kraja tako da ni Dukci nisu baš potpuno svoji. nemam ništa protiv i da ovu sezonu potroši na adaptaciju pa da sledeće udari svom snagom. I da (majku mu!) svi već reše taj problem sa gumama! Kako je sve bilo dobro sa onim Bridžstonom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano April 10, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Nije da branim robina, ume on i sam, ali objektivnije mi zvuči trn u oku, nego ime u avataru... Шта си тиме хтео да кажеш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li čuli Rossija posle trke, kako okrenu priču sa klubskog kolege. Opaaaa, izgleda da mu već smeta, ali super, taman da ga drži nategnutog k`o praćka. Upirao je deda na obje trke, ali nije uspio da ga stigne, a jedva čeka da mu skine skalp, pa da ga sa smješkom tapše na podijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam kontao to retardirano rivalstvo unutar timova.... ima li neko u istoriji bilo kog motosporta da su dvojica trkaca bili u drugarskom odnosu? Inace, Honda je luda ako ne uzme Zarca uskoro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovo pomogne da shvatis rivalstvo: MotoGP 2017 Drivers Lineup, Contracts & Salaries NO.# DRIVER CONTRACT SALARY 1 Valentino Rossi (Yamaha) New 2 Year deal (2017-18) $10m 2 Marc Marquez (Repsol Honda) New 2 year deal (2017-18) $10m 3 Jorge Lorenzo (Ducati) New 2 years deal (2017-18) $7m 4 Dani Pedrosa (Repsol Honda) New 2 year deal (2017-18) $2.5m 5 Andrea Dovizioso (Ducati) 2 year deal (2017-18) $2.5m 6 Maverick Vinales (Yamaha) 2 year deal (2017-18) $1.5m 7 Pol Espargaro (KTM) New 2 year deal (2017-18) $1m 8 Bradley Smith (KTM) New 2 year deal (2017-18) $1m 9 Andrea Iannone (Suzuki) Left Ducati to join Suzuki 2 year deal (2017-18) $1.2m 10 Alex Rins (Suzuki) Replaces Vinales in Suzuki for 2017-18 season $900,000 11 Aleix Espargaró (Aprilia Gresini) Signed 2 year deal (2017-18) $900,000 12 Danilo Petrucci (Pramac) 1 year extension to current contract for 2017 season $700,000 13 Scott Redding (Pramac) Last year into his deal (2017) $700,000 14 Sam Lowes (Aprilia Gresini) Promoted from Moto2 to MotoGP signing 1 year deal $300,000 15 Cal Crutchlow (Honda LCR) Into his last year in current contract unlikely to remain with team beyond 2017 $900,000 16 Jack Miller (Honda Marc VDS) Last year into his current deal signed back in 2015. $350,000 17 Esteve Rabat (Honda Marc VDS) $150,000 18 Héctor Barberá (Avintia Ducati) $150,000 19 Loris Baz (Avintia Ducati) $250,000 20 Karel Abraham (Aspar Ducati) Joined 1 year deal with Aspar. He might not be getting salary instead self funded N/A 21 Álvaro Bautista (Aspar Ducati) 1 year deal for 2017 season Johann Zarco (Tech 3 Yamaha) Signed a deal for 2017 with option to extend for 2018. Jonas Folger (Tech 3 Yamaha) Signed up by Tech3 for 2017 season with option to extend for 2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Licno inace tipujem na Milera na Pedrosinom mestu ako uopste bude neko ko je vec u GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako misliš na mene, ja ne navijam ni za koga. Taj ni za koga sada jase Desma ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 10, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad gledam Zarka kako kliza sledi mi se krv , a kod Maverika mi se svidja kako se ispucava iz krivine .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano April 10, 2017 Svrati cesto, 3567 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi malo tih 7 Lorencovih miliona, ne verujem da bi za manje para iz Yamahe otisao u Dukati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano April 10, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da se pisalo o 25 miliona za dve godine. Ko zna mozda je ovo suva plata a ostalo kroz bonuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano April 10, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...