Pavle21 1 Napisano Mart 22, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sta mislite o sprint track-u, keeway speed-u 125, i kymco quannon-u? Znam da kymco nije ista vrsta motora ali zanima me kod sva 3 kakav je kvalitet izrade, kako idu, kakvi su naspram yamahe ybr, da li se kvare? Ako se kvare sta je problem i kod kojeg, ja sam 16god i imam dozvolu za A1 pa bi voleo da mi prvi motor bude jedan od ova 3 budzet mi nije bas mnogo velik. Ni jedan od ovih motora ne bi vozio duze od 2god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2148 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1082 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj je imao Quannona, ja sam ga vozio i mogu ti reci da je veoma dobar motor, ali ga je on kupio novog. Lepo vuce, kolko se ja secam malo je i trosio, lepo izgleda, sta ces vise. :-) Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2809 Napisano Mart 23, 2017 Vozac A kategorije :D, 972 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim motorima je prava lutrija Imas onih koji su odvozili bas veliku kilometrazu bez problema a ima I onih koji su nakon 500km morali Boga oca da popravljaju Koliki je budzet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1343 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je bez problema. To je jedina marka od ponudjenih koju bih kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3313 Napisano Mart 23, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Terao sam ja u Grčkoj pre više godina Kymco skuter, ostalo mi da je kao magare i da sam se navozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Mart 24, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim motorima je prava lutrija Imas onih koji su odvozili bas veliku kilometrazu bez problema a ima I onih koji su nakon 500km morali Boga oca da popravljaju Koliki je budzet?Budzet mi je +-800€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Mart 24, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se inace najvise svidja kymco lepsi mi je i svidja mi se sto je supersport, ako imate neki predlog sa oglasa slobodno postavite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 24, 2017 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan imao sam nekada Keeway od 150ccm ,Superlight ali to je ista masina kao kod Speeda.Lepih 21 000km je imao kad sam ga prodao samo sam regler promenio.Kap ulja nije trosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Mart 27, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze mi neko reci nesto o quannonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Mart 28, 2017 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes nasao quannona, kupicu ti 100 kg sladoleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan @Tibiker, kako služi yamahica, kolko si km prešao? Jel i dalje planiraš da uzmeš mt03 posle YBR-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan @Tibiker, kako služi yamahica, kolko si km prešao? Jel i dalje planiraš da uzmeš mt03 posle YBR-a ?Ide odlicno, vuce ko lud. Ja sam se stvarno iznenadio kakav mu je start...aprilia rs125 se namucila.Jedina stvar je elektronska blokada u 5. brzini. Ma sta bi radio, ma kakav vetar (oluja, tajfun, hurikan) u ledjima, nizbrdica, povoljan polozaj zvezde, pokazivac se zakuca na 8000 obrtaja i 100km/h i nista dalje. Oseca se da ima jos snage, da bi moglo jos vise...ali nece. Linearno ubrzavanje do 100 bez gubitka snage i brzine (ispod jedne osobe). Sad ima malo vise od 3000km, a sve vise razmisljam da necu kupiti mt03. Ybr je savrsena masina za grad, a ja 95% vozim tamo gde nema sanse da vozis vise od 80km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...