JankelA 812 Napisano Avgust 1, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam konacno narucio nalepnice i danas zalepio, doduse nisam zadovoljan kako sam zalepio, SV sam mnogo podigo ali sta da se radi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 18, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo temu, isti motor, drugi vlasnik, par koraka smo napravili za nedelju dana kolko se druzimo, slede slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 18, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Korak 1: Korak 2: Korak 3 u najavi za sutra: Korak 4: Korak 5: na slici deluje kao da se nijanse razlikuju, medjutim nema razlike, identicno je, samo senka daje takav vizuelni efekat.. Trenutno izgledamo ovako.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 18, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan To be continued... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U startu je motor lepsi za 20%. Znajuci ulepsavanja tvog bivseg Bandita, jedva cekam krajnji rezultat SV-a. Cime si farbao izduvne grane, to ceka i mene ovih dana pa ne bi bilo lose da znam sta da trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan https://www.denbraven.com/hr-hr/proizvodi/segmenti/boje-i-premaze/den-braven-akrilni-sprej-za-visoke-temp-do-800degc/ Evo spreja u linku iznad Hvala ti sto pratis temu, ja jednostavno ne mogu i ne uzivam da vozim motor ako vizuelno nije onako kako se MENI dopada, sto je i najbitnije ja mislim, imam fine ideje za 'unapredjenje' izgleda ove lepotice, ali polako, korak po korak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jun 19, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Nile. kako si farbao grane? Mnogo mi se sijaju (bar na slici),ako si naneo vise slojeva a nisi zapekao farbu nadam se da ti je ostalo spreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, bdada said: @Nile. kako si farbao grane? Mnogo mi se sijaju (bar na slici),ako si naneo vise slojeva a nisi zapekao farbu nadam se da ti je ostalo spreja. Nisam zapekao, imam spreja jos u steku, ovo sam za probu odradio, ukoliko otpadne ili progori opet, trazicu drugo resenje, naravno prvo cu da skinem ovo sto sam naneo ako krene po zlu p. s. Tanak sloj sam naneo probe radi, videcemo kako ce se pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Jun 19, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ovo resenje ali se mora naneti u tankom sloju i ako nisi skidao granu upali motor i farba ce da zapekne,grana ce biti mat i svetlije boje,jednostavno ne moze drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jun 19, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Razumi ovo kako hoćeš...bolje odvoj lovu da servisiraš zadnju kočnicu. Estetika je ok, ali tehnika uvek pre toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, pronto said: Razumi ovo kako hoćeš...bolje odvoj lovu da servisiraš zadnju kočnicu. Estetika je ok, ali tehnika uvek pre toga. Hvala na savetu, upravo sam uzeo ulje, filter i svecice, ostale su mi jos plocice i onda ide komplet mehanicko doterivanje i ako nista nije nuzno ali sebe radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano Jun 19, 2018 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super Nile, cestitam na novoj masini! Grane drze boju sve dok ih ne pipnes ili operes, farbe u spreju se zapeku i otpadaju u vidu praha... Na svojoj cbr 600f4 grane sam prvo dao na peskarenje pa ofarbao/zastitio cinkom u spreju... Nije crno ali je postojano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Super Nile, cestitam na novoj masini! Grane drze boju sve dok ih ne pipnes ili operes, farbe u spreju se zapeku i otpadaju u vidu praha... Na svojoj cbr 600f4 grane sam prvo dao na peskarenje pa ofarbao/zastitio cinkom u spreju... Nije crno ali je postojano! Hvala kolega i na savetima i na cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 20, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i po koja umetnicka, sto da ne 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja i mladja sestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 3, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih bio ja da ne izmisljam neke nove stvarcice za budž, nabavio sam oklope od gsxr-a, pa se spremam za izazov koji me ceka, otprilike to ce izgledati ovako, namestio sam samo za slikanje ovako. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I bez oklopa si ga da se tako izrazim "osvezio" prilicno! Ovaj mu je bikini bas legao i to da ne bude i on crven vec u belo farbaj sa crvenim linijama koje ga uokviruju, zamisli! Mmmmm lepota... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 3, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, N.F.S. said: I bez oklopa si ga da se tako izrazim "osvezio" prilicno! Ovaj mu je bikini bas legao i to da ne bude i on crven vec u beo sa crvenim linijama koje ga uokviruju, zamisli! Mmmmm lepota... Hvala, i ti si 'pican' isti kao ja, pratim tvoje teme i tesim se za svoju ludost p. s. svidja mi se ideja za farbanje, ali do farbanja imam brrrdo posla.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje i neki oklopi pravljeni bas za nas motor, ali ovo moze lepo da cucne, samo da se ovaj razmak izmedju fabrickih maski i donjeg oklopa necim zamaskira. Pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni SV u S varijanti izgleda kao bilder koji ne radi noge (stvar ukusa, da me ne shvatis pogresno), sa ovim si mu dao noge Roberta Carlosa! Svaka cast, neuporedivo je lepse sada, jednostavno svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha, tacno! s preskace leg day! inace, cim se nile dovatio nekog "budzenja", to mora biti dobar projekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 4, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ono preveliko, neka mala ralica ispod radi sasvim dobro posao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...