Pablo 1936 Napisano April 6, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mala izmena u satnici: nalazimo se u 10h na platou ispred SKupstine (kao za deda Mraz akciju). Ponesite po nekoliko jaja i neki slatkis. Ispred Skupstine cemo na jaja nalepiti vec pripremljene nalepnice, a u 11h ce biti polazak za dom. Oko 14h bi sve trebalo biti gotovo. NeshaXX Zdravo drugari! Secate se Deda Mraz akcije? Secate se lica dece u domu kada smo se pojavili i kada smo odlazili? Hajde da ih opet obradujemo! Vrlo je jednostavno za izvedbu - dovoljno je da svako pripremi 20-30 ofarbanih jaja (pripremu za BJB grafiku na jajima cemo mi odraditi) i da se pojavi motorom ispred Gradske Skupstine oko 12h, 27. Aprila ove godine (za 20tak dana). Oko 13h cemo krenuti ka Sremcici u dom u kome smo bili za NG. Ove godine cemo sve slicne prilike koristiti da ih posetimo, a sledece godine cemo odabrati neku drugu ustanovu. Eto fine prilike da podelimo flajere pesacima i da sa njima 'tucamo' jaja. Eto fine prilike da uticemo na javnost i svima pokazemo da smo dobri momci. Hocemo li da se aktiviramo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bane ne guraj se preko reda ;D ;D ;D Tu sam uvek za akciju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako popravim motor stizem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 6, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost zbog nespremnosti Fazera za novogodisnju akciju nisam mogao da dodjem .... Al za ovu sam spreman .... Odlicna ideja Pablo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano April 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 6, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ako do tad`,zavrsim sa radovima na motoru..... Tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 7, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne radim 27-og (za sada ne znam). Jedino se name ce pitanje cime cu doci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma sa nekim ces, ne beri brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a da ipak skupimo i neku kintu, bar za neke slatkise koje bas i ne bismo odmah davali deci, znate kako je bilo prosli put, da im vaspitaci u umerenim kolicinama daju posle obroka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima negde da se kupe one zechije ushi da se stave na glavu ili neshto slichno...chisto zbog dece da njima bude intresantnije?!?!?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A jel smemo da delimo jaja i da se tucamo sa prolaznicama : ?? Prisutan 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne samo da sme, vec je i pozeljno. To je, verovatno, najlepsi nacin da se tom prilikom i uruce flajeri sa porukama o bezbednosti koji bi do tada trebali biti odstampani i podeljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano April 7, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se i ovaj put odazvao akciji , ali putujem ........ Ako nekako drugacije mogu da pomognem , tu sam !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 7, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Axaaa 99% sam u Bg-u! jooj to bi bilo sjajno... jos ako mozemo usi da nakacimo na shljemove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Takođe +1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 9, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za tucanje sam UVEK ZA!!! prisutan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano April 10, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan xaxa pa polupacemi se jaja do skupstine skim posle da se tucam ) videcu da vam se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa posle tucanja pravac na palicko jezero ili moto skup u smederevu,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ideja....ako budem u Beogradu,pridruzujem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi neko u koga svi ovde imamo poverenja da da broj nekog tekuceg...da mozemo da uplatimo po neki dinar...da se akcija ostvari... On uzme listing,vidi koliko mu je love uplaceno....26og radi komercijalna banka,to znam..verovatno rade i sve ostale...podigne lovu,i kupi brdo slatkisha... A jaja,videcemo cija ce biti najlepsa:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkersko drustvo , ako budem u Beogradu eto i mene ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...