Presretac 42 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 88 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Koji je dobar predlog za prenoćište na putu Trebinje - Pula , negde na pola otprilike ... može i kamp ... Promenio Maj 12, 2022 član Presretac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Maj 12, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.5.2022. at 7:36, lestra je napisao: Pitanje za kolege iz Hr, i one koji su prosli Jadrankom pocetkom jula. Da li su prevelike guzve krajem 6 i pocetkom 7 meseca? Magistrala je dobro popunjena ,zna bit dosta kampera,dostavnih vozila,auta,ništa pretjerano al preporuča se vožnja uz oprez... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Maj 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege iz Hr, i one koji su prosli Jadrankom pocetkom jula. Da li su prevelike guzve krajem 6 i pocetkom 7 meseca?Brale Strale kažu iskusni, na Jadranku samo Maj ili Septembar. Ja bi probao Septembar ove god pa ti javim kako jePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2320 Napisano Maj 15, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/13/2022 at 3:19 AM, Nole Bg said: Brale Strale kažu iskusni, na Jadranku samo Maj ili Septembar. Ja bi probao Septembar ove god pa ti javim kako je Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Znaci da pakujem kofere vec! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Maj 16, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa ili sad ili čekaj kraj leta kao jaPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Maj 16, 2022 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 9.5.2022. at 7:36, lestra je napisao: Pitanje za kolege iz Hr, i one koji su prosli Jadrankom pocetkom jula. Da li su prevelike guzve krajem 6 i pocetkom 7 meseca? ranije proljece, Mart i April, je idealno vrjeme za vožnju magistralom, kasnije od tog vremana nisu samo "gužve " problem, mada sa motorom nema gužve, nego i vrucina koja umara i smeta. problem su i stranci koji bi zastali ili jako usporili radi gledanja svega i svačega. generalno magistralu se može voziti kroz cjelu godinu uz lagano pracenje vremenske prognoze a tu prije svega mislim na jace bure pa do orkanskih. spavanje? gdje god ti paše jer toga ima uz cestu. od Splita do Zadra je najbolje preskociti osim ako nije turisticka vožnja u pitanju. preporucam Skradin i posjet NP Krka. malo razgledavanja, vožnje brodom ..... a uz put je. paziti na kamere!!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Je l imate neke preporuke/savete gde moze da se zabode sator i spava uz Jadransku? Zaputio bih se ovih dana od CG pa skroz do Rovinja gore, nosim kamp opremu pa bih negde blizu mora sator postavio da vidim kako to izgleda xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Plima i oseka se smenjuju na 12 sati, da znaš, da ne zaspiš blizu. JADRANSKO MORE | Croatia Yacht Charter WWW.CROATIA-YACHT-CHARTER.COM Jadran ili Adria dobio je ime po nekadašnjoj luci, a danas gradu Adria koji se nalazi na talijanskoj obali, 38... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Je l imate neke preporuke/savete gde moze da se zabode sator i spava uz Jadransku? Zaputio bih se ovih dana od CG pa skroz do Rovinja gore, nosim kamp opremu pa bih negde blizu mora sator postavio da vidim kako to izgleda xD Ponesi opremu i digod ti se svidi lokacija ubodi šator i totijeto.Poslato priko Ténéré 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Jupiter said: Plima i oseka se smenjuju na 12 sati, da znaš, da ne zaspiš blizu. JADRANSKO MORE | Croatia Yacht Charter WWW.CROATIA-YACHT-CHARTER.COM Jadran ili Adria dobio je ime po nekadašnjoj luci, a danas gradu Adria koji se nalazi na talijanskoj obali, 38... Nisam bas planirao toliko blizu , mada svakako treba imati i to u vidu, ne bih bas na plazu svakako ima sunce da me ubije... 32 minutes ago, el classico said: Ponesi opremu i digod ti se svidi lokacija ubodi šator i totijeto. Poslato priko Ténéré Tako sam i mislio, kad mi se odmara samo skrenem negde i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano Maj 17, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bez kazne možeš jedino u kampu. Ja ne bi pokušavao na crnjaka negde uz put. Možda još koje mišlenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 18, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, damjandugi je napisao: Bez kazne možeš jedino u kampu. Ja ne bi pokušavao na crnjaka negde uz put. Možda još koje mišlenje? Evo moje misljenje, o kampu u HR .... Pre desetak godina resim da zanocim na pola Jadranke, u kampu jer jos nisam imao sigurnost negde pored puta. Koje mesto je bilo nemam pojma. Naidjem na prvi kamp i odma ufur u njega. Dobar dan Dobar dan, koliko calenzi za mene i njega. Radilo neko devojce, išcuka na digitron stavke i rece 29e. Ja ko dzek izvadim 30 i rece OK. Bi mi puno al ajde. Bilo je prolece, jos nije krenula sezona pa za mene, kola i 30e dobi mesto na livadi koje mi zapadne za oko. Mob punio na prvoj uticnici u kampu, klonja cista, tople vode bilo ... Sve ekstra al 30e za livadu bese puno. Meni .... Sad prozuja netom, kamp na obali al opet nisam video mesto ... parcela kamperska, ne ona druga, je 15e a po osobi je 13e + taksa prijava 1e sto mu dodje opet na 30ak evrova. Onda ukucam, basko polje u booking i izadje soba sa kupatilom za 31e. Licno, pre bih jurio sobu nego kamp za iste pare. Sad, ko sta voli ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pametno razmišljanje. Ako si sam na putu,najbolje si je nač negde sobu. Tako ja radim.Nikad ne nosim sa sobom kamp opreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jun 15, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih do Kopra motorom, plan je do Trebinja u cugu, pa onda jos jedno nocenje negde u HR, u Splitu ili malo posle. Videcu kakva bude situacija sa guzvama, ako je pakao, penjem se na auto put i vozim direkt do Kopra, tako da ima i ta opcija, ali radije bih isao magistralom ako uslovi dozvole. Elem, ako ima neko neki smestaj u Splitu ili posle splita, da ima i mesto za motor, nek javi, pitam prvo ovde, pa onda idem na booking itd. Bio bih u smestaju u subotu ili nedelju vece, zavisi ako bude kise u BG u petak. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 26, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Odvezosmo jednu prelepu moto turu u protekla četiri dana. Vreme posluzilo bas kako treba, juče malo kisli ali koga briga kad je bilo lepo u petak i subotu kad je bilo najpotrebnije. Moja prva Jadranska magistrala ali ne i poslednja ako Bog da zdravlja. Jedno sjajno iskustvo, i mogu slobodno reći najbolje za vožnju sto sam do sad vozio. Toliko kilometara uz more, sa vrhunskim krivinama, sa fenomenalnim asvaltom, to nema nigde. U odlasku preko Višegrada i Trebinja, i ušli u Hr na Dubrovnik. Vozili Pelješac i kompletnu magistralu do Senja i nazad. Povratak preko Mostara, Sarajeva, Zvornika. Dva noćenja u Hr, Karlobag i Baška Voda. Gostoprimstvo najbolje moguće i sve pohvale zaista, i za Hrvatske bajkere i domaćine gde smo bili. U Senju smo se našli sa drugom ekipom iz Bg, @Losmi Capo i @mazak koji su bili u Puli. Ostatak puta zajedno, druzenje odlično, vožnja još bolja, i hvala drugarima. Četiri dana, prelepih 2100km, gume više nemam, ali imam prelepe uspomene, i jednu rutu koju ubacujem u godišnji kalendar pod brojem 1. 100km izmedju Starigrada i Senja je poslastica gde auta gotovo i nema, samo motori kojih sam sreo kao nikad u životu. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9533 Napisano Septembar 26, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, lepa tura! Ne vidim na slikama šta je Lošmi vozio, GS-a ili XR-a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 26, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Xr-a Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 27, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sličnu turu i ja odvozao sa par drugara pre 15-ak dana. Sa skupa iz Tuzle do Trebinja, pa Pelješac (ali ne preko Dubrovnika), pa jadranka do Starigrada (tu svraćanje "kod Dinka" na ribu i noćenje), pa ujutru odmorni Starigrad-Karlobag-Senj, a od Senja na Otočac-Bihać (ovu deonicu ubacite obavezno za neku narednu vožnju, brutalna je), pa dalje do Janjskih Otoka, pa Kupres Bugojno i dalje preko Sarajeva kući. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @doktor šteta je kad si već dole da ne ides u oba smera magistralu, zbog toga smo došliPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 27, 2022 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Nole Bg said: @doktor šteta je kad si već dole da ne ides u oba smera magistralu, zbog toga smo došli Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Jbg. vozio sam je dosta puta...mada i uvek joj se rado vraćam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Septembar 30, 2022 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam napravio jednu lepu turu sredinom Septembra, Slovenija-Italija (Dolomiti, pa Stelvio Pas) do Trsta,pa ka Rijeci u Senju spavali. Vozili smo Jadranskom magistralom skoro do Zadra, pa posle preko Knina ka Bosni. Ajde odusevio sam se Dolomiti i Stelvio Pass, ali Jadran i voznja Jadranskom magistralom... Samo sam rekao sebi sl godine dolazim i jedno 7 dana ima samo da krstarim po Jadranu i obilazim gradove. Stvarno je prelepo i koliko motora ima i predeli, i ja uvek nekako kazem menjao bih 5 kuca na planini za jednu pored mora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i kreću cijene, otprilike…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim pored Rumunije i Albanije, postala i jadranska atraktivna, neka neka...Lepo je za voznju i ima sta da se vidi, ko ima vremena za razgledanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 4, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pingvin37 je napisao: Vidim pored Rumunije i Albanije, postala i jadranska atraktivna, neka neka...Lepo je za voznju i ima sta da se vidi, ko ima vremena za razgledanje. Јадранска је увијек била атрактивна него изгледа сад скупо да се иде по централној Европи па се вози у складу са могућностима. Мени је ове године Долина јоргована била најприступачнија дестинација 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, draki said: Јадранска је увијек била атрактивна него изгледа сад скупо да се иде по централној Европи па се вози у складу са могућностима. Мени је ове године Долина јоргована била најприступачнија дестинација Nisu ljudi toliko isli ranije u Hrvatsku (u velikom broju). Znam po kolegama/drugarima, svi odjednom krenuli. A secam se situacije do pre koju godinu, nisu mnogo putovali na tu stranu. Al super, ima sta da se vidi, odlicno je za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...