e-mayl 1783 Napisano Januar 20 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po onome kako autorica opisuje u tekstu ispod, ima se puno toga za reći... Stiže putopisni serijal nagrađivane HTV-ove autorice: 'Snimajući 'Na magistrali' na plus 40 postali smo stroj za preživljavanje' WWW.JUTARNJI.HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 20 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/OVPOSA7LFxI?si=K42niJD5JBzGISqJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 8 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oktobar....Karlobag, za 1. maj reprizaПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Boze kako mene privlaci ova tura/Jadranka. Sto se tice odnosa ljudi Hr/Srb i ti h dilema, ja ih nemam. Ja, kojeg me oterase davne 1995. godine, nemam nikakvih losih osecanja, utisaka, zabluda, strahova. Uzivam u Hr. Bio sam u Baskoj Vodi pretprosle godine i odusevio se prosto. Otvoreno sam pricao svima odakle sam i sa mnogima sam se jako lepo druzio i smejao. Baska voda je preleeeepa, i ove godine ne idemo samo zato sto cerkica jako voli jednu rodjaku a oni idu u Grcku pa idemo sa njima zbog dobrog druzenja. Meni je Hrvatska prelepa, uvek se tamo rado vratim, uvek slobodno pricam ekavicom i nikad nisam ni pomislio da mi se nesto lose moze tamo desiti. Pre 7-8 godina sam bio u Zaostrogu na moru i tamo mi je bilo isto prelepo. A zbrisao sam u zadnji cas…bukvalno. Nema granica, granice postoje samo u glavama! Putujte, upijajte, smejte se. 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4431 Napisano Mart 17 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2023 at 12:52 AM, Nole Bg said: Iz vremena kada si imao MOTOR !!! Promenio Mart 17 član Darko Mihajlovic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sam se ove godine vracao iz Rijeke magistralnim putem preko Karlovca, i jako je lepo iako je asfalt na nekim deonicama losiji. Preporucujem onome ko ne zuri i hoce da izbegne deo autoputa. Posle sam presekao preko Siska ali se tu prolazi kroz dosta naseljenih mesta sa onim znakovima za radar, pa ide relativno sporo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7152 Napisano Maj 6 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jadranska manje više... Ako na ovom svetu postoji raj za bajkere, to je onda deonica od Labina ka Opatiji, u ovo doba godine cveta ono rozo cveće pored puta na stenama i travi, sve miriše na to, na so i borove... Pre 2 dana prošao opet. U slušalicama neka dobra plej lista i lađere... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14124 Napisano Maj 6 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper cuvena Plominka, jednom prodjoh od Poreca preko Pule, Labin pa Plominkom ka Rijeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4431 Napisano Maj 6 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Citam temu na mobilnom , na google chrome , i ne vidi se cela ...citam ovo sto pises za ovu deonicu , i razmisljam "jao , moram da ga pitam jel primetio znak , bajkerski , najjaci na svetu" ...i kako skrolam na dole vidim sliku.... Ja sam odusevljen tim putem... Vozio to prosle god 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Maj 6 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa vidikovca Plomin... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4431 Napisano Maj 6 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel proradio restoran ili si morao da preslaces ogradu ?Unutrasnji zid ograde i slika sa tog parkinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Maj 6 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije proradio. Već dugo ne radi.Nisam preskakao ogradu jer se sa strane može "provući" kroz ogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Meni je deo od Starigrada do Senja omiljeni, more je blizu, nema saobracaja, nema ukljucenja, dobar asfalt... Ne znam dal ste znali al ima lik koji stoji na krivini pred Senjom i slika, pa slike prodaje na ovom sajtu: Motocikli – KGB Foto KGB-FOTO.COM Malo je poskup al su mu slike vrhunske. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Napravismo jednu lepu turu od 4 dana i nesto malo ispod 2000km. Posle posete Trebinju u petak vece, u subotu Hrvatska obala od Dubrovnika pa do Senja. Ono zbog cega smo došli, Starigrad- Karlobag-Senj, vozili u oba pravca. Sta reći, vreme lepo, sezona tek na samom početku, nema guzve, idealni uslovi za vrhunsku voznju. Ovde bar jednom godišnje se dolazi, maj i septembar su idealni meseci za voznju na Jadranskoj. Sto se tice voznje po krivinama ovde se svaka prica zavrsava, i posle ovoga ce sve biti manje vise smesno. Ko nije probao neka proba. Auta gotovo da i nije bilo, samo motori. Puno Slovenaca, Madjara, Austrijanaca, svi vole ovu cestu sa razlogom. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Jun 11 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kuda ste se vraćali? Ako se neko iz tih krajeva odatle vraća autoputem, predlažem penjanje uz Velebit iz Karlobaga, pa uključenje na autoput u Gospiću - krivine skoro kao ove na Jadranki, odličan asfalt, minimalna gužva, spektakularni pogledi, uz obavezno penjanje na vidikovac Kubus na samom prevoju. Silazak prema Gospiću voziti vrlo, vrlo, vrlo pažljivo - krivine mame, a naišao sam na grupu motociklista iz Slovenije čiji je član pao na jednoj - prilično se izlomio, čekali su hitnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1021 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec otvorena tema, da priupitam za savet kojim putem ici iz Rijeke ka Plocama? A da nije "jadranka" posto je Jul u pitanju i da nije auto put. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Jun 11 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mickeyZ je napisao: Kad je vec otvorena tema, da priupitam za savet kojim putem ici iz Rijeke ka Plocama? A da nije "jadranka" posto je Jul u pitanju i da nije auto put. Hvala unapred. Osim ako neko ko živi u tim krajevima zna neke fore (kao što u nekoj drugoj temi saznadosmo kako da zaobiđemo Zlatibor), moraš ili Jadrankom do Senja, pa preko Velebita, Otočac, odatle se već otvaraju varijante Korenica ili Gospić, ili ako se odlučiš za autoput, ideš do Vrbovskog, tu silaziš prema Ogulinu, a onda ili opet na Otočac, ili na Plitvice... Sve ove varijante dolaze do Gračaca, a dalje na jug nemam pojma , javiće se valjda neko Po mapama, i sam možeš da vidiš da je Knin-Sinj-Imotski dobar pravac, ali ne znam kakvo je stanje na terenu. P.S. inače, Gospić-Gračac, je po fizičkim osobinama puta (krivine i pravci) fenomenalnih 50km, ali ne znam šta na to kaže lokalna saobraćajna policija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1021 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pravac preko Velebita mi deluje zanimljiv al nisam nikad prosao tuda. Mator sam ja da bih policiji bio interesantan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Jun 11 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je zaludan rekao, nemaš baš neku opciju do Otočca ako nećeš na autoput. Nisam išao od Otočca prema Gospiću i Gračacu, pa ne znam kakav je put, ali je ruta preko Korenice duža 20-ak km i znam da je super za vožnju. Gračac, pa na Knin, pa pored Perućkog jezera možeš se spustiti Splitskim zaleđem. Od Imotskog nemaš nikakvu dobru opciju, pa je moj predlog da se uključiš na autoput posle Omiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Jun 11 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Starom cestom Tzv. Ličkom Senj, Vratnik, Otočac, Gospić pa kroz Dalmatinsku Zagoru Gračac, Knin, Sinj, Blato na Cetini, Zagvozd, Vrgorac, Staševica,PločeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1021 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, el classico je napisao: Starom cestom Tzv. Ličkom Senj, Vratnik, Otočac, Gospić pa kroz Dalmatinsku Zagoru Gračac, Knin, Sinj, Blato na Cetini, Zagvozd, Vrgorac, Staševica,Ploče Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Eee to je to. Puno Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1021 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, admiki je napisao: Kao što je zaludan rekao, nemaš baš neku opciju do Otočca ako nećeš na autoput. Nisam išao od Otočca prema Gospiću i Gračacu, pa ne znam kakav je put, ali je ruta preko Korenice duža 20-ak km i znam da je super za vožnju. Gračac, pa na Knin, pa pored Perućkog jezera možeš se spustiti Splitskim zaleđem. Od Imotskog nemaš nikakvu dobru opciju, pa je moj predlog da se uključiš na autoput posle Omiša. Puno Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 12 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zaboravis da na Lickoj magistrali imas dosta radara. Gracac, Senj, prvi, ali oko svakog malo veceg mesta moze biti. Deluje prazno i dobro za voznju, al samo se odjednom iznenada pojave. Od Knina ka Sinju imas svasta za videti pogotovo prirodnih lepota, samo ne znam koliko vremena imas... Dalmatinska Zagora je inace meni interesantna jer voznja nije tako "turisticki prihvatljiva" i komercijalna kao Istra i jadranka. Ovde ponekad nemas nikoga na putu sve do Sinja maltene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Jun 12 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Fiksni radari su obilježeni, a ja skoro nikad ne vidim patrolu da stoji negdje pored puta. Naravno, to pričam za te manje opterećene pravce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1021 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Pingvin37 je napisao: Nemoj da zaboravis da na Lickoj magistrali imas dosta radara. Gracac, Senj, prvi, ali oko svakog malo veceg mesta moze biti. Deluje prazno i dobro za voznju, al samo se odjednom iznenada pojave. Od Knina ka Sinju imas svasta za videti pogotovo prirodnih lepota, samo ne znam koliko vremena imas... Dalmatinska Zagora je inace meni interesantna jer voznja nije tako "turisticki prihvatljiva" i komercijalna kao Istra i jadranka. Ovde ponekad nemas nikoga na putu sve do Sinja maltene... Hvala Edie, imam vremena, u tri dana treba da spojim odlazak sa Dolomita i smestaj na Peljescu, a ne ide mi se na auto put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...