Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 25, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sir je izuzetan ! Izuzetan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 27, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšo! Valjda će i meni uleteti neki zgoditak pa da mogu da pohvalim tvoje igračke za velike dečake... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan samo domestik! i #nofilter sto bi rekli mladi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 27, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan O, znači stiglo! Jeli imenjače, jel i ovo u tanjiru od nekog svinjokolja iz tvoje okoline? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo i meni , mrzi me da slikam, al upravo ga tamanim uz ljute lovačke kobasice ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, floyd je napisao: O, znači stiglo! Jeli imenjače, jel i ovo u tanjiru od nekog svinjokolja iz tvoje okoline? svaki decembar zenini u banatu dodju jednoj gici od manje vise 180kg glave, aposlutno svaki gram ide u preradjevine, nista se ne ostavlja kao sveze meso, nego sve u sunke, slanine, kobasice...i nasa skromna cetvoroclana porodica cele godine ima domestik delikatese...a posto nece dinara da mi uzmu za sve to, moram vazda da se dovijam dal'dobrom rakijom, dal' vinom, eto ovaj put sirom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 27, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećniče... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E komsija blago tebi, ja od zenine rodbina a i svoje samo probleme, glavobolje i nevolje. Rado bih to menjao za kilogram mesa, ne mora cela svinja, i jedan kilogram je dovoljan... Inace sto se tice sira ode moja manekenska gradja i pazljivo cuvana kilaza u vetar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 28, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nesrećniče... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Nemus je napisao: E komsija blago tebi, ja od zenine rodbina a i svoje samo probleme, glavobolje i nevolje. Rado bih to menjao za kilogram mesa, ne mora cela svinja, i jedan kilogram je dovoljan... Inace sto se tice sira ode moja manekenska gradja i pazljivo cuvana kilaza u vetar. O kako mi je poznata ova prica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 2, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Igore gledaj ti da nadjes nekog preko save i da otvoris zastupnistvo da olaksas i sebi i drugarima kojih izgleda ima sve vise tamo. Hahaha a sir sam ti vec nahvalio odmah isto vece, u stvari sutradan al ajde i ovde u temi da jos jednom istaknem da bolju kantu jos nisam otvorio. Mozda ce zvucati smesno al ja se za stolom osećam privilegovanim kad je konzumacija ovog sira u pitanju. super10era je do 00 motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 2, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Najjači sir, čujemo se kada prođe post.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 5, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izdrži brate Bojša, izdrži, još sitno je ostalo do kraja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 5, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kad stize nova turaSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 5, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je baš sinoć... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sir, odlican jeSent from my ANE-LX1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, drago mi je da ti se dopada. Uživaj u kvalitetnom zalogaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala preporucujem ga svimaSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, razmišljam da li da otvorim novu temu ili da postavim ovde ali neka je za sada ovde jer ko voli sir svakako voli i ono što sledi. Elem, prijatelj koji me snabdeva sirom je nedavno zaklao jednog bika i stavio za moje drugare i mene meso da se suši onako, po starinski. Najpre dobro usoljeno pa odstojalo koliko treba pa onda na dim pa lagano par nedelja - dim i promaja naizmenično. Biće gotovo i poslato sledeće nedelje, taman posle Sv. Nikole, recimo 20-og. E sad, moji apetiti su ipak mnogo skromniji od izdašnosti mučenog bika koji glavu dade za naš užitak. Poslaće mi drugar oko 70-75 kila isključivo prve klase domaće sušenog mesa - tzv. leđanice i ruže. Biće i malo ramsteka, možda 2-3 kile ali to nema smisla oglašavati. Ja ću da uzmem do 10 kila za lične potrebe i za najbliže, sve ostalo je višak. Drugu i treću klasu sušenog mesa će drugar da zadrži, meni (nama) će poslati samo najbolje. Cena će biti 2000 dinara za kilogram i prodavaće se na komad pa kome koliko zapadne. Mislim da nema potrebe da iskusnim gurmanima kakvi smo ovde naglašavam da nema mesta poređenju sa raznim Matijevićima, Zlatiborcem i ostalim vrlim prodavcima "domaćih" južnoameričkih životinjskih zombija iz dubokog permafrosta. Dakle, ko je zainteresovan neka se prijavi ovde ili na PP pa ćemo da se razdelimo po sistemu ko pre devojci... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Decembar 12, 2018 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eve da stanem u red, i ako imas kilo do dva sira, uzeo bi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Darko, upisao sam te za meso a za sir se još malkice potrudi pa nađi nekog da podeliš jednu kanticu. Ako budem ja imao kandidata za deljenje javiću ti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hices da nas pobijesSent from my ANE-LX1 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 12, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve će to do leta da se slegne i fino rasporedi, dont vori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Decembar 12, 2018 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vazi....javljaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2676 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je mekše leđa ili ruža?Ja ću jedno parče mekšeg Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...