floyd 495 Napisano Jul 5, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, deki295 said: Igore kako vidim tebi ce trebati lokal neki uskoro, ako mogu da pomognem da nadjemo nesto ovde u zemunu da mogu i vojvojdjani da nadju (filijalu) lako a da ne moraju da ulaze u centar beograda tu sam, hahahaha. Super tenera je najbolji motor (za mene) Hehe, znam ja kome bi taj lokal najviše koristio sa tvoje strane Save... 17 hours ago, X8 Vračar said: Čekaj, ima i rakije ??? 16 hours ago, zlig0r said: hahahahahahahahaha! pa pobogu, kako si imenjace taj detalj uspeo da nam ne prenesesh?! ili smo gabprevideli negde na prethodnim stranicama?! Ima ima...Ima šljive, jabuke i kruške. Nisam rakiju nudio jer to u Srbiji i nije neki ekskluzivitet, ima je gde god se okreneš. Ali, ako treba poručićemo očas posla. Lepu rakiju pravi drugar, nije prejaka, fino klizi, peče tek kad siđe, sve po P.S-u. 14 hours ago, nedokazani said: Upravo stigoh kući sa kanticom. Paaaa... ... EXTRA!!! Ovaj sir je sve što sam očekivao da će biti! Proba žena - uuuu baš je dobar! Proba ćerka, kao ovako, onako, i onda "Mnogo mi se sviđa! Naseci mi jooooš!" Takođe, drago mi je je i što se upoznasmo@floyd Sent from my SM-J320F using Tapatalk Hvala kolega, baš mi je drago je da vam se svima dopada! Uživajte u dobroj klopi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 10, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ostala je samo još jedna neraspodeljena kantica. Ako nekom treba - ko se prvi upiše njegova je. Inače, moguće je poručiti i potpuno mlad sjenički sir, takođe punomasan, koji je priča za sebe. Samo treba naglasiti prilikom poručivanja da želite mladi sir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1185 Napisano Jul 10, 2019 Zainteresovan, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Moze kantica za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan rekla moja mlada imenjace da moram da ti prenesem, da je: "ova tura je najbolja do sada!" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 10, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, PaPaja said: Moze kantica za mene Dogovoreno druže! Vidimo se, što se mene tiče, već danas poslepodne! Just now, zlig0r said: rekla moja mlada imenjace da moram da ti prenesem, da je: "ova tura je najbolja do sada!" Hvala matori, preneću kravama mog drugara pohvale da su dobru travu odabrale ovaj put! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18529 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan U sredu preuzeo sir i rakiju u Beogradu. Samo da potvrdim i ostale forumaše. Sir je punog intenzivnog ukusa. Vidi se da je domače i mogu samo da preporučim svima. Prava roba i lako se navučeš. Kolega floyd se potrudio i sve oko isporuke je bilo BP. Uzeo sam i dve flaše rakije (jabukovaču i šljivu). Šta da kažem, jbg, idem još jednu da drmnem. Još jednom zahvaljujem Igoru na svemu. Svaka čast! P.S. Predlažem svima, da ako imate nešto kvalitetno na prodaju, objavite ovde. Sigurno nas ima dosta ovisnika dobre hrane i ostalih zanimljivih stvari. Pozdrav iz SLO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Blaž, mnogo mi je drago da ti se roba sviđa. Nadam se da se vidimo ponovo kada budeš dolazio u ove krajeve nezavisno od trgovine. Živeli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Septembar 2, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imenjace, samo se ti zezaj...opasna ti ta rabota... 1 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kojom greškom bre, klopao im se sir za dž... Pandurska posla! Elem imenjače, kad si već digao temu: Stiže nova tura čim neko naruči još jednu kanticu. Ko nije do sada, predlažem da iskoristite priliku i naručite mladi sjenički sir. Fenomenalan je! Konzumirate ga mladog sloj po sloj a on polako zri u kantici sa surutkom i posle jedno mesec - mesec i po dana ( ako ga ne smažete do tada, što je vrlo verovatno ) sazri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Може мени једна, ако је већ код једне запело. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, najbrži si. Hoćeš mladi sir ili onaj standardan, prevreo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако може да се бира, онда стари. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da može. Starog ima uvek a mladi samo kada se naruči. Sve dogovoreno, javljam ti se uskoro! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo malo kako to izgleda u tanjiriću... Mladi: Stari - prevreli: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pravimo drugaru momacko ovih dana na nekoj vikendici, te sam insistirao da moj deo bude meze...te uz domace "nakoso", spremih i prevreli u maslinovom ulju i "meksickoj" mesavini bilja...sto bi znacilo da ce bidne pikantno... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera imenjače, za tebe nema tajni u gurmanluku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i jedan mali savet ako neko bude pravio...naime, kad otvorite kesicu u kojoj je "meksicki zacin", nemoj da vam mi pod tacku razno padne na pamet da turite nos u kesicu, i povucete iz sve snage!!! jooooooooj! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude neka organizacija prema ns racunaj 1 kanticu za mene(koleginica oce da otme pola) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 18, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Od kog prodavca i u kom selu uzimas ovaj sir, bas za vikend olaniramo turu do uvca, oa bi svratio do domacina za jednu kanticu.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 24, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2019 at 12:24 PM, piki said: Ako bude neka organizacija prema ns racunaj 1 kanticu za mene(koleginica oce da otme pola) Upisano kolega, bićemo u kontaktu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Septembar 24, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2019 at 12:40 PM, brdy said: Od kog prodavca i u kom selu uzimas ovaj sir, bas za vikend olaniramo turu do uvca, oa bi svratio do domacina za jednu kanticu. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Vikend prošao, odgovor zakasnio. Vidi, na Pešteru ko god pravi sir radi to pošteno i dobro tako da u koje god domaćinstvo tamo da svratiš po sir nećeš pogrešiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @floyd ziv li si,telefon nedostupan,na poruke ne odgovaras,ajd da probam i ovde u temi mozda vidis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem. Ajde javi se i meni kad procitas, hteo bi jos jednu kanticu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Octobar 8, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nemož pošten čovek da ode ni na odmor od ovdašnjih sirojedaca Poslaće vam slike iz Barselone i sa Azurne obale a za sirac će te se strpite još neki dan P.S. Ako će vam biti lakše zbog toga, ni meni nije lako. Moja kantica spala na ispod pola, morao sam da uvedem restrikciju na 300 g dnevno 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je potrebna jedna kantica mladog i jedna onog prevrelog sira....Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...