Stile 499 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte posle kog komentara je prestao da se javlja na forum i sve ce vam biti jasno Da nije zbog komentara jednog clana foruma koji je nezadovoljan putopisom,i uz put spominje da je sufinansirao povratak Suzukija iz J.Amerike ? Inace,kako god,nek' je nama Kawazoki ziv i zdrav,javice se on ovde ponovo,verujem Danas je bio prisutan na forumu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8484 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Možda je kupio motor od Gene i Nede... oni su svoje ostavili na Tajlandu... (ko zna njih zna i sve u vezi sa tim putovanjem koje traje već debelo preko 4 godine) P.S. u svo dužno poštovanje Zokiju i njegovim putovanjima, čak i činjenici da sam sufinansirao povratak njegovog motora kući posle prošlog putovanja, ovaj putopis ne mogu da čitam... To su stranice i stranice nagađanja, upadanja drugih trećih petih likova sa kojekakvim nebitnim stvarima tako da čitanje putopisa nije čitanje putopisa već sve osim toga... Kada nesto u zivotu das, poklonis, doniras itd, onda to vise nepominjes, nespocitavas, nabijas na nos. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 24, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo prošetaj dalje kraj mojih postova i nemoj da me učiš kako da živim. Pošto vidim da ste se zakačili za moj post kao udovica za poštarova muda da vam začepim usta... Zoka mi se NAKON mog posta lijepo obratio... Njegovo pisanje meni je mnogo duže od ovog što vam kačim ali nema potrebe da bilo kome šta objašnjavam niti se pravdam... kao što rekoh, ovo je samo toalet papir za usta... upload an image P.S. Zoki izvini ali morao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 24, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosli, i ovaj putopis je pisan u realnom vremenu sa komunikacijom medju nama koji ga pratimo, postavljamo mu znatizeljna pitanja, on odgovori kada je u mogucnosti i naj veca draz mi je bila u samoj toj cinjenici da na neki nacin ucestvujemo, no da je sedeci iz fotelje odjednom istresao brdo slova. To je samo moje vidjenje, zao mi je sto je ispalo ovako, neka ne zameri dokonim ljudima okovanim ledom, niko nije imao losu nameru! Ako su u mogucnosti u administraciji neka izbrisu sve nase postove i ostave samo one sa Zokijem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8484 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nak si nam kaz'o, ako sam koga uvredio neka prasta, necu vise pisati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 24, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zato na temi postoji katanac, pa postavljac zakljuca kad postavi post.. I ja sam protiv gusenja tema ali kao sto rekoh ako neces da ti neko gusi temu stavis KATANAC.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ajde sada 10 stranica tko šta piše. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I sta je razlog prestanka pisanja? Komentarisanje u temi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Januar 25, 2017 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvog smisla....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Januar 25, 2017 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nema smisla, pa i na njegovim prethodnim putopisima su ljudi komentarisali i nije bio problem nikakav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Januar 25, 2017 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Kawazoki ne javi nema smisla ista nagadjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 25, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da oslobodimo ovu temu, ima ovde otvorena tema oko mogućih razloga: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116917-putopis/#entry1934009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Covek presao igricu....Hvala legendi sto nam je pokazao kako treba ziveti snove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Mart 1, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se desava jel ziv,zdrav,zavrsio putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 1, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Živ, zdrav, jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Mart 1, 2017 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Legenda :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Mart 7, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam samo uzivao u ovom putopisu, genijalno.. Steta sto stade ali sve je to skroz ok, nastavio sam da pratim na fejsu.. Da nam je ziv i zdrav i uzbrdo brz! Ako jos uvek traje, srecno na ostatku putovanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 8, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta si pratio, sjede u debeli avion i nema vise ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...