fanky 1011 Napisano Decembar 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih godinu ipo dana vest o ovom decaku se pojavljivala par puta u novinama, verujem da postoji trunka nacina i volje da iole pomognemo, jer ovakav zivot mislim da niko od nas ne poznaje i ne daj Boze nikome ali tu smo gde smo, nemamo nesto mnogo a i to sto imamo ljudski je deliti i pomoci a sto se tice dece pa tu nema govora niti treba da bude. Konkretno za ovog decaka mislim da mu je finansijska podrska sem pažnje najbitnija. Nekako ne verujem previse tim fondacijama i sms-ovima pa moj predlog moze da bude da u okviru BJB-a Pablo ili neko drugi otvori račun kao što imamo za Dedamrazijadu pa kako ko i koliko moze da se pare gomilaju na račun, 5 dinara 5, 50 dinara 50, verujem da u narenih 6 meseci možemo da skupimo bar 100.000,00 din. Znam da ide i zima i nova godina i da u okviru BJB-a imamo u narednom periodu tri akcije i da se palniraju odmori, zimovanja i letovanja, kupovine svežih guma . . . . novac već planiramo gde ćemo potrošiti ali opet sa druge strane sam siguran da neka mizerna cifra nam neće predstavljati opterećenje za budzet, to je neko moje mišljenje. I ako bi uspeli da prikupimo neku količinu novca da se taj novac ne prebacuje na račune nego ga jednostavno podići sa istog i odneti ga lično majci dečaka jer ona najbolje zna šta je njemu potrebno ili u drugom slučaju stupiti u kontakt sa majkom i uz njenu saglasnost kupiti šta je potrebno za njega. Sto se tiče posete dečaku mislim da bi bio veliki odziv ljudi sa foruma a isto tako i velika odgovornost i organizacija svih nas ići u koloni do Bajne Bašte, pa bi poseta dečaku bila periodična, na primer u našem odeljku BJB MSC siguran sam da bi se minimum 20-ak ljudi odazvalo da uz vožnju posetimo i dečaka, pa tu su i eR-aši, GS-ovci, ma nazovite se kako želite samo mislim da je bitno da ga makar u 2017-oj posetimo bar tri puta za sezonu i da ta novčana sredstva ili drugim rečima pare dostavimo na pravu adresu, da od nove godine pa u narednih šest meseci prikupljamo novac pa koliko ga prikupimo, koliko god da ga bude neće biti dovoljno ali se nadam da ćemo barem 1% pomoći. Ovo je neko moje mišljenje, pa sad, ko šta ima da kaže nek govori, samo da ne ćuti. http://www.blic.rs/vesti/drustvo/majka-decaka-leptira-moj-despot-zaspi-od-umora-a-ne-sto-mu-je-prosao-bol/hz1vl12 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Decembar 2, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam !! I ja mislim da je otvaranje računa u okviru BJB-a najbolje rešenje,pa koliko ko bude mogao,ovom mališanu i njegovim roditeljima će sigurno značiti. Pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Decembar 2, 2016 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za ovog decaka, tuga šta drugo reći.....da ne tupim previše, kad su deca u pitanju uvek ću se odazvati akciji kakva god ona bila, racunaj(te) na mene! Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam malopre ponovo citao o njemu, srce mi se lomi od tuge. Malac je u bolovima non stop, a roditelji ne mogu da mu priuste flastere koje su potrebni. Ja sam za to da ako ima neko mogucnosti, odmah otvori racun, ili mozda jos bolje, da se kontaktira majka i samo da je pitamo da nam da svoj broj racuna, te da joj saljemo direkt ko koliko moze, ako je to izvodljivo zakonski, mada ne vidim sto ne bi bilo. A organizacija i odlazak u posetu se rese ovde u oviru foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Decembar 2, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam pre pola sata procitao i poslao poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13028 Napisano Decembar 2, 2016 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam!!!!! ADRESA: SOFIJA LAZIĆ (Despotova mama), Radničkog Bataljona 2 - Naselje Lug, 31250 Bajina Bašta / Kontakt telefon: 064/10 53 516 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je neko od organizatora sa foruma pozove i zamoli je za broj racuna. Ako vam je problem, ja cu odmah to uciniti, nego nisam niti preaktivan clan niti u organizaciji pa sam zato mislio da je bolje da pozove neko od urednika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno za kontakt, svaka čast Mislim da treba da sačekamo uredništvo da se izjasni pa da vidimo u kom pravcu da delujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Odlican predlog. Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 2, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam i odlicna je ideja da se uplacuje direktno majci na racun da bi im pomoc stigla sto pre i nastavila da stize. Takodje i voznja do Bajine Baste bi bila odlicna akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 2, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Za!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Učestvovao bih takodje. Samo oni znaju kroz kakve muke prolaze a da se ne vidi kraj tome. Treba se pomoći.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Decembar 2, 2016 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju sa obe ruke....nesretnik mali, kako je njemu zivot pakao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam. Predlog, da se otvori racun na ime nase zajednice sa kog ce kada se skupi novac prebaciti na racun decaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju da se pomogne decaku i njegovoj porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ali trebalo bi da malo ubrzamo sa tim. Nama je lako da čekamo strpljivo ali njima je hitno dosta. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Decembar 3, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sms jos pre neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je 'l pokusao neko da pozove? Ako niko ne pozove ja sam rekao da cu ja pozvati. Shvatite da je tom dedetu svaki dan nova agonija. Treba da odreagujemo sto pre, kad se stavimo u polozaj tog deteta shvatimo da svaki tren znaci, ako mu se nakako bolovi ublaze. Ako treba, dajte da skupimo novac fizicki, ja cu da sednem u auto o svom trisku, pokupim taj novac i odnesem im sam na ruke. Da mi nije dete na putu, agangozovao bih se 100%, ali sam potreban supruzi, pa nemam tu komociju da sam potpuno slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Decembar 3, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ucestvovao, javite sta i gde da se uplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako može i neki paypal račun možda? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 4, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Humanitarni dinarski račun: Sofija Lazić Poštanska štedionica 200 80225750 45 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju. Uplaticu i, ako se organizuje, obici decaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima dalje? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u guzvi sa poslom i nikako da se raspitam dalje. Neka mi neko od admina ko je raspolozen posalje br telefona na pp ili kako god, pa da se organizujemo. Molim da kolega koji je postavio temu, doda u naslov prefiks POMOC ili slicno, jer mi se cini da mnogi nisu obratili paznju na temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...