Grnca 1248 Napisano Decembar 25, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Do juče sam držao rekord vožnje na +2 , juče sam na -3 vozio bez kacige i nije mi dobro ( deda mrazovi ) !!! jeste kratka vožnja i spora ali bez kacige jako zajebano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 25, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je bilo redovne vožnje za ovu godinu. Nemam više strpljenja da se opremam i raspremam dvaput dnevno A pošto kažu da će biti blaga zima, nadam se da ću se neki vikend provozati bar po Miljakovačkoj šumi, čisto da ne izgubim osećaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 26, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kraj oktobra i do pred kraj novembra ove god. Svako jutro 6.30h temp +2,+3 Dusanovac-Zemunska bolnica. Podignem vizir na max upalim grejace rucki,zimska postava gore i dole i nista spec nije hladno,cesto kisa al ni to nije frka za toliko kratko. Ovi u bolnici me gledaju kao ludaka al dok nije doslo do 0 vozio sam svaki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao pre neki dan na +1 do pumpe da napunim rezervoar, vožnja od sve ukupno nekih 5-10 minuta. Najhladnije mi je bilo na butinama. I to je poslednja vožnja u mojoj prvoj sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan -2, i to prosle subote na Dedamrazijadi, nosili smo paketice deci u Sokobanjsku i Tirsovu. Nigde me nista nije produvalo ali sam nosila skijasku jaknu ispod moto jakne, i skijaske pantalone, ispod aktivni ves i preko svega Deda Mraz odelo. Pokretljivost mi je bila ravna nuli, ali mi nije bilo hladno, osim pomalo na prstima . Sada u subotu sam ipak isla kolima u Sremcicu, jer vozim tek par meseci, i nisam vozila ni po klisi a kamoli po snegu i ledu. Sledece sezone cu ici motorom pa makar ga gurala do Sremcice:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne urekla se ti nama. Samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John Wayne 35 Napisano Decembar 31, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R1150 RT Tomos T14 TLS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio (skuter) na +2 po gradu. Malo me zabrinuo led koga je bilo po ulicma i to na mestima gde tockovi gaze (u ulici Peke Pavlovica). Sve u svemu dobro sam se obukao, malo slabije pantalone sam obuka ali sada znam za sledeci put.... Nije strasno samo treba se dobro obuci i paziti na mokre ulice (mogucnost poledice). Skuter jos nije u zzimskom snu, vozicu ga do snega, akumulator skidam posle svake voznje izgleda da negde vuce struju(cak i leti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...