to crank 5352 Napisano Septembar 18, 2017 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, SlobodanR1 said: Ako nije bio ironičan zaista se iskreno izvinjavam...Ali jbg meni nekako ovaj post zvuči kao definicija ironije.. Sve u redu... pratio sam dok nisu prekinuli na ES... mislio sam uz malo sreće biće oko 25. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano Septembar 18, 2017 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nam je Jerman vratio uslugu za zlato u košarci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 18, 2017 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u medjuvremenu je u Portimau nastavljen Kawasaki Cup + BSB Showdown Oulton Park. Jake Dixon ima pole, lomi se na warmupu, startuje poslednji sa grida itd itd itd.... odgledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Septembar 18, 2017 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, to crank je napisao: Sve u redu... pratio sam dok nisu prekinuli na ES... mislio sam uz malo sreće biće oko 25. Aj jbg izvini još jednom..Znam da znaš šta je trkanje i šta zahtjeva da se uopšte pojaviš na startu, pa me i baš začudilo..Ima mnogo ljudi uopšte a i na forumu koji bi nipodaštavali sve na svijetu, pa sam pomislio da si jedan od njih..Drago mi je što sam pogriješio.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano Septembar 18, 2017 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SlobodanR1 said: Aj jbg izvini još jednom..Znam da znaš šta je trkanje i šta zahtjeva da se uopšte pojaviš na startu, pa me i baš začudilo..Ima mnogo ljudi uopšte a i na forumu koji bi nipodaštavali sve na svijetu, pa sam pomislio da si jedan od njih..Drago mi je što sam pogriješio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 18, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stoner opet u sedlu na stazi u Valensiji. Nisu objavljena vremena po krugovima.Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 18, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Btw, danas je i Rosi trebao da napravi test voznju na Yamahi R1, ali ne znam da li je do toga doslo zbog najave loseg vremena.Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 18, 2017 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Vozio 4 kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Septembar 18, 2017 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, lalajko said: Btw, danas je i Rosi trebao da napravi test voznju na Yamahi R1, ali ne znam da li je do toga doslo zbog najave loseg vremena. http://www.riminitoday.it/foto/cronaca/valentino-rossi-torna-in-sella-alla-yamaha/#final.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 19, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se za WSBK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Septembar 19, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Rosi danas opet vozio R1. https://www.gpone.com/en/2017/09/19/motogp/valentino-rossi-back-on-track-at-misano.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Septembar 20, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 20, 2017 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Očekivano 100% da će probati na fp1. Nakon toga, videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 20, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ovo ne znaci da ce voziti i trku. Ako na FP1 ili eventualno FP2, kad pokusa da vozi pravi race pace, ne bude mogao da ostvari dobro vreme, onda ce i sam skontati da je bolje da se smiri jos jednu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 20, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem da ce voziti, ova vjest je prodala barem 40 000 ulaznica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Septembar 20, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odmah su i Stonera ubacili u priču... koja komercijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Septembar 20, 2017 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba da prođe test, tj. lekarski pregled pa ako prođe tek onda na FP1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 20, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh dve trke će da pauzira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Septembar 20, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Luka Marini potpisao za Sky Racing VR46 u moto 2...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1853 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sponja je napisao: Luka Marini potpisao za Sky Racing VR46 u moto 2... Sent from my iPhone using Tapatalk Ima neku vezu 100%... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano Septembar 21, 2017 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, BRACO said: Ne vjerujem da ce voziti, ova vjest je prodala barem 40 000 ulaznica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 21, 2017 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Barbera u moto2: http://www.crash.net/motogp/news/882758/1/hector-barbera-confirms-moto2-with-pons Šteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10554 Napisano Septembar 21, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas i nije neka steta, prilicno losi su mu rezultati u kraljevskoj klasi, mnogo mu je bolje islo u nizim klasama, i bolje da ustupi svoje mesto nekoj mladoj nadi da se oproba sa big boys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 21, 2017 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Barbera je fajter. Za mene je šteta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...