dvlns 13632 Napisano Novembar 17, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zznam da nije, već na osnovu gužve ispred štandova...Ovde vlada mišljenje Rosi= cirkuzanti, nepoznavaoci motociklizma Drugi = vrhunki poznavaoci Slobo milsim da ti je losa percepcija misljenja o Rosiju i njegovim navijacima sto se foruma tice. Poenta je da niko normalan po meni ovde nije sporio Rosijevo vozacko umece ali shvatam zasto se nekima ne svidja ostatak Rosimanije. Licno navijam za Rosija ali ne onako kao ogromna vecina njegovih navijaca koja kada vidi Markeza ili Lorenca pocne da vice padni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13632 Napisano Novembar 17, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan BSB Momci BSB !!! BSB je takmicenje koje je meni toliko drago jer sam imao priliku da vidim da se vozaci potuku sto meni znaci da rade emocije vise nego ugovori i bankovni racuni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 18, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je BSB i uopste road racing na ostruvu ,bar od mog sturog kratkog upoznavanja sa ljudima koji zive za taj sve nekako iskren i pravi. Oni svi tamo jesu zvezde ali su zadrzali kod sebe dozu ljudskosti i dosta njih su obicni ljudi koji samo zive za ono sto vole i same trke su tu (ima novca) dosta iz licne satisfakcije nego zbog ugovora od xxxxxxxx nula i prestiza. John McGuinness je jedan od primera obicnog coveka koji je ziva legenda, a ponasa se obicno i stil zivota mu je dosta cudan ...., a prikolicari ljudi moji E TO JE LJUBAV ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 18, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Inace ovaj klinac na klipu je na BSB trkama.... posle objavljenog klipa na netu mislim da su Shane B i jos neko odlucili da klincu dozvole da bude u ekipi jedan ceo dan. Mogu da zamislim samo tu srecu srecu radost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Novembar 18, 2016 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zznam da nije, već na osnovu gužve ispred štandova...Ovde vlada mišljenje Rosi= cirkuzanti, nepoznavaoci motociklizma Drugi = vrhunki poznavaoci [/quot] Iskusno so to banalizovao da ispadneš *******. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Novembar 18, 2016 (promenjeno) Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ispadnem??? Mislim zaista da nema potrebe za političkom korektnošću i nekim zvjezdicama...Nemam namjeru nista da banalizujem, zaista imam osjećaj toga na ovom forumu, kao što je i sa još jednom temom ide se politikom "u šali uvali".. Promenio Novembar 18, 2016 član SlobodanR1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Novembar 19, 2016 Integrisan, 13025 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovde je sve "u šali uvali"! ... prebroj zvezdice pa odaberi neku reč što ti se sviđa, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 20, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A To Crank je inace deklarisani prvi usaloprivaljivac lige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Novembar 20, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Super, onda ko zaista tako misli može i Rosiju i njegovim navijačima da ...... .... ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 20, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...