Jump to content

Moto Zajednica

Od Nove godine Nove cene tehnickog pregleda

Recommended Posts

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Pa meni na tehničkom VEĆ rade sve što si ti sad nabrojao za motor. Bude gotovo za 20 minuta sa sve ispunjavanjem papirologije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Da li je cena korektna da pokrije troškove tehničkim pregledima i omogući normalnu zaradu ne znam.

Predlog za dovođenje nekih stvari u red je skroz OK! Sanjam da živim u uređenoj državi.

Da li će se to i sprovoditi ili izvrdati na neki način nemam pojma - nisam ja baba Vanga. Voleo bih da se sprovede.

Otici ce u politicku raspravu ali drzava se ne uredjuje tako sto se oplete po narodu... Kada pocnu da seku struju i vodu po Dedinju i da oduzimaju vile, automobile, helikoptere zato sto nisu placeni milioni poreza pa onda pocnu da sire krug na malo manje imucne i tako dok se ne dodje do sirokih narodnih masa...kada se dodje do sirokih masa bicemo uredjena drzava a ovako nista od toga....

• Podržavam 7

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

Otici ce u politicku raspravu ali drzava se ne uredjuje tako sto se oplete po narodu... Kada pocnu da seku struju i vodu po Dedinju i da oduzimaju vile, automobile, helikoptere zato sto nisu placeni milioni poreza pa onda pocnu da sire krug na malo manje imucne i tako dok se ne dodje do sirokih narodnih masa...kada se dodje do sirokih masa bicemo uredjena drzava a ovako nista od toga....

+++++++++

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Evo, ovo je jos jedan cist primer komunjarske zaostavstine Srbije. Jednostavno Srbija ne moze bez komunizma. Pazi- umesto da cenu tehnickog pregleda odredjuje konkurencija, PROPISUJE JE DRZAVA. Sledeci put kad odete na pljeske, nemojte se iznenaditi da je cenu pljeske odredila drzava! 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6542 postova
  • Motocikl: đački pešački

Evo, ovo je jos jedan cist primer komunjarske zaostavstine Srbije. Jednostavno Srbija ne moze bez komunizma. Pazi- umesto da cenu tehnickog pregleda odredjuje konkurencija, PROPISUJE JE DRZAVA. Sledeci put kad odete na pljeske, nemojte se iznenaditi da je cenu pljeske odredila drzava! 

Hahaha, još samo da se počne sa graviranjem cene ko što je nekad bilo na svakom artiklu u SSR-u, biće zapljuvavanja pljeskavica, ko i u svemu uostalom. 

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

I meni cudno da drzava odredjuje neku cenu ali ajd da cutim da ne ispadnem glup , tehnicki pregled naj vise zanima osiguranje , da jednostavno znaju ljudi sta osiguravaju .

Po "difoltu" cim je nesto osigurano drzava zna da je i ispravno za saobracaj pa je drzava gratis dobila proveru vozila ? ?

I nekretninu kad osiguravas izadju na teren iz osiguravajuce kuce pa zagledaju i kazu ti dal moze i za koje pare .

• Stari S.W.A.T., 975 postova
  • Motocikl: crf1100adv

Pa pazi, nismo ni mi tako fine široke narodne mase. Kakvi smo, takva nam i država. Dokaza koliko hoćeš, pa na kraju i ta muvanja sa tehničkim na neviđeno.

Ipak, ne mogu da se ne složim sa tobom po pitanju tog redosleda - Dedinje, pa na dole ;)

Slažem se i da bi konkurencija trebala da odredi najnižu cenu, a država da obezbedi uslove u kojima nema muljanja.

• Drug član, 1461 postova
  • Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive

Pa drzava ne odreduje da moras pojesti pljesku ???

Gde god je tehnicki pregled obavezan , cena je ista , bar gde je to meni poznato ...  drzava ga predpisala , neznam zasto bi bilo drugcije ?

• Drug član, 1461 postova
  • Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive

To nece skoro da se desi ....  citaj nikad

Prvo bi svi morali da pogledamo sebe , pa onda da kritikujemo druge , ukljucujuci one na Dedinju

I dok svi tako razmisljate , ova drzava nema napredka 

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

To nece skoro da se desi ....  citaj nikad

Prvo bi svi morali da pogledamo sebe , pa onda da kritikujemo druge , ukljucujuci one na Dedinju

I dok svi tako razmisljate , ova drzava nema napredka 

Druze, kada radis u kaficu i onda u Blicu izace spisak najvecih poreskih duznika u Srb sve sa slikama a jedan npr sedi tu svakodnevno, cascavajuci godpodje i zajebavajuci se i "drugari" ga zezaju kako je lepo ispao na fotografiji i nemoj on da placa vidis da je u top 10 a na drugoj strani blica tekst kako otac petoclane porodice iz Aleksinca hoce da se zapali jer ga izvrsitelji izbacuju iz kuce zbog duga za struju od 20.000 din jasno ti je momentalnio da napretka nema!

Ja ne kritikujem one na Dedinju, nemam za sta da ih kritikujem, koriste situaciju, njima je dozvoljeno...

Ja struju placam, jer ako ne platim 3 racuna ima da me isljuce, njih ne smeju ili nece...

Ti ne trazis da gledamo sebe, (jer svi sebe vidimo i mi i oni na Dedinju) nego da ne gledamo druge, odnosno da zazmurimo pred onim sto se desava da kazemo mene to ne zanima, ja placam struju, porez, tehnicki, zivim svoj zivot...A to sto moramo mi da pokrivamo tudje izivljavanje i bahanalije e pa jbg... To mu dodje neki savremeni robovlasnicki odnos...

Kritikujem drzavu, ako mislis da nema potrebe kritikovati ovu drzavu nisam siguran da zivimo u istoj.

Mnogo ima zasticenih ovde...

• Podržavam 8

• Drug član, 1874 postova

Upravo je to paradoks da ti je nešto obavezno i da ima minimalnu cenu.

Hajde da si rekao da ima maksimalnu pa da shvatim, ovako se to kosi sa pravom izbora. Apsolutni 15. vek

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Pa drzava ne odreduje da moras pojesti pljesku ???

Gde god je tehnicki pregled obavezan , cena je ista , bar gde je to meni poznato ...  drzava ga predpisala , neznam zasto bi bilo drugcije ?

Sta????

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: U potrazi

mislim da je sledece, dodatnih 500 dinara ako zelis da dobijes pecat na tehnickom da je bezbedno da vozis suvozaca na motoru... ili da uvedu obavezno testiranje top case-a na opterecenje, sto da ne, i to mora da se plati c c c

U pravu si. Nikad mi nećemo biti Švica. Tamo je sve džabe. Bio par puta, super uređena država, a ništa nisi obavezan. Na tehnički samo ako si baš ti zapeo i to po nekim bagatelnim cenama... Ma milina jedna, čista sloboda, ništa propisano.

Šalu na stranu, sećam se kad sam na putu, blizu Lokarna, sreo kolonu vlasnika Lamburdžinija, klub neki, šta li je. Svi uredno divljaju 60 na sat, ni km više. Tek kod njih ti ode auto za malo veći prekršaj, pa se ti žali kom hoćeš.

• Podržavam 2

Lepo sam napisao da nisam za to da se država meša u cene tehničkog. Samo da obezbedi da nema muljaže i to je već neki standard. Zrno po zrno... Mnogo toga tek treba da se menja kod nas da bi negde stigli.

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

država bi trebalo da propisuje cene usluga isključivo u preduzećima koje sama osniva.a ovo što radi, ima ime, i kad se to ime pomene, briše se komentar.tako nam i trteba.

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro

Normalno da ce sve da skoci od 1 jan...kako mislite da se povecaju plate u javnom sektoru?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja