zor@n 376 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sniženje u Louis-u. Buy Motorcycle Gloves | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Buy Motorcycle Gloves at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3.1.2019. at 21:55, StefanNs89 je napisao: Pozdrav svima... U dilemi sam oko kupovine rukavica pa se nadam da mi mozete pomoci bar malo Zeleo bih da kupim dobre rukavice, najbitnija mi je bezbednost... Recimo da mi je budzet nekih 200€ i da mogu da probam zbog velicine... Moj neki izbor za sada je Alpinestars Gp pro (drugar ih uzeo kod Sagmajstera) i odlicne su... Druga varijanta je Knox Handroid koje mi se isto svidjaju ali ne znam gde ima u Srbiji da se kupe ( probaju i da vidim cenu)... Svaki predlog je dobrodosao... Da li vredi cekati sajam pa sacekati neka snizenja? Hvala svima unapred na pomoci Handroid imas u Motolandu. Oboje rukavica su race modeli s tim da je GP Pro entry level Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanNs89 2 Napisano Januar 16, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Xt660x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Bio u Motolandu, probao Handroid, super rukavice ali se malo osecam kao predator kada ih stavim na ruke... Narucene Alpinestars Gp pro r2 crne skroz... Bolje mi leže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Te rukavice po izgledu mi se svidjaju jedino u crnoj boji. Nek te sluze u zdravlju. Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce su mi stigle Furygan AFS19 sa aliexpress-a, mogu reci da su prilicno dobre i udobne, treba im malo "razgazavanja", ali su generalno ok, ne smrde na Kinu uopste i rekao bih da je koza dobra. Kostale su 36 evra, za te pare nista normalno nisam uspeo naci kod nas, jedino je malo cimanje pogoditi velicinu, uzeo sam L i malo osecam stiskaju, nije nesto znacajno, nadam se da ce se koza prilagoditi ruci. Sto se tice zastita, dlan ima kozni umetak, dok su prsti od tanke koze i veoma su prijatni, tako da se ima osecaj pri paljenju migavca, svetala itd. Na zglobovima prstiju ima ovaj plasticni deo, koji se podize na gore i ima mali dzep unutra da bi saka disala, takodje unutra postoje rupice za ventilaciju, na zglobu ruke postoji plasticna zastita. Sve u svemu za 36 evra vredi probati. Jedina stvar koja mi se ne svidja je ovaj manji zatezac ispod velikog, deluje dosta tanko i slabo, pa mislim da ce se vremenom pohabati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17386 Napisano April 23, 2019 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj L br 10, kao i kod nas ili neki kineski L? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome sam merio i uklapao sam se taman u L. Rekao bih da je kineski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidjaju skroz. Jel moze link gde si narucio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan 2018The New Furygan AFS19 Protection Genuine Leather Gloves Racing Motorbike Motocross Motorcycle knight Long section Gloves-in Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Prodavac od kog sam ja uzeo je nazalost sklonio rukavice, ali ovo je ista prodavnica, tako da je to to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17386 Napisano April 23, 2019 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kopija ili original posto su na FCMOTO mnogo skuplje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Kopija naravno, ali vrlo dobra. Ima pre par stranica poredjenje originala i kopije ako se ne varam. A nema se neki utisak da je Kina, na rukavicama uredno etiketa zakacena, dobio sam specifikaciju gde pise kako se odrzava i slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su mi male rukavice, steze na zglobu na palcu i to me nervira, mislim da me za pola broja kolje, prsti su ok duzine, samo to ja palcu. Ako neko zeli i odgovaraju mu dao bih po istoj ceni po kojoj sam uzeo, znaci 36e. Sto se velicine tiče vise je izmedju M i L, malo blize L velicini.Nemam dovoljno postova za oglas, izvinjavam se ako krsim pravila. Sent from my PLK-L01 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja. Sad cu da ti posaljem podatke na pp pa posalji rukavice kad mozes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars sp-8,па ћемо да видимо,једна вожња од 150 км ношене кад кочим смета ми мало протектор на зглобу одозго на десној остало је по мери без грешке...ваљда ће да се разгазе мало ил ће на добош. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan @NebojsaZemun jesu li se razgazile? Meni su stigle Furygan ali za broj vece, XL je prava stvar, nije velika razlika u odnosu na L, ali definitivno ne zuljaju na palcevima, rekao bih da su za pola broja vece. Po mojoj proceni, pravi L bi bio ovaj njihov XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9311 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za mene novina, ne znam da li je neko znao za ovo.U Francuskoj je od 2017. u primeni zakon koji nalaze da obavezna oprema prilikom voznje motora budu i sertifikovane rukavice. U pocetku nije rigorozno primenjivan, da bi doslo do adaptacije, ali sada koliko sam cuo se ozbiljno primenjuje. Tako da ko planira put, ima i to u vidu.Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi kupio letnje rukavice, Motolux,nesportski model.Ima kao neku ventilaciju,mrezice,perforaciju. Ojacanja na zglobovima kao sto vidite,ojacanje da ne izgrebete mali prst o neciji retrovizor,kao i penasto ojacanje na bridu dlana. Lagane udobne nisu se jos nigde otvorile(koristim ih tri meseca). A ako neko sumnja u kvalitet,ove slike iz fabrike su tu da Vam pomognu da ucinite pravi izbor. Ne znam dal mogu u Francusku s njima? Znaci nisu kineske, ako bi neki oniii, znate vec ko, nesto rekli Malo je slika losija,crne su zhift Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9311 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti i prave probleme, samo im pokazi slike ove kontrole kvaliteta i neces imati nikakvih problema.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ako se odma rasiju,oprastam im.Ni ja ne mogu nista dobro da uradim kad mi neko tako stoji nad glavom,preko ramena. Gle onog na prvoj slici,kako mu stvara tenziju dok mi sije rukavicu.Strasno!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.6.2019. at 13:38, Dzejev sin je napisao: Ja sam sebi kupio letnje rukavice, Motolux,nesportski model.Ima kao neku ventilaciju,mrezice,perforaciju. Ojacanja na zglobovima kao sto vidite,ojacanje da ne izgrebete mali prst o neciji retrovizor,kao i penasto ojacanje na bridu dlana. Lagane udobne nisu se jos nigde otvorile(koristim ih tri meseca). A ako neko sumnja u kvalitet,ove slike iz fabrike su tu da Vam pomognu da ucinite pravi izbor. Ne znam dal mogu u Francusku s njima? Znaci nisu kineske, ako bi neki oniii, znate vec ko, nesto rekli Malo je slika losija,crne su zhift Mislim da si ih kupio kod mene. Ja takve nosim trecu sezonu i prezadovoljan sam. Osim sto hoce da se oljusti ona krljust na dlanu (vidi se iza palca), nema promena izgleda nakon toliko vremena. Mislim da je proizvodnja u Pakistanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iste ove takođe uzete kod Lakija. Da li im je treće ili četvrto leto, ne mogu da vratim film... Nosim ih kao letnje, za ispod 20-ak stepeni nisu po meni, bude hladno u njima. Ništa se nije rašilo, isteglilo niti deformisalo na bilo koji način, iste su kao prvi dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome trebaju, prodajem ja iz Louisa rukavice XL, nove, ne odgovara mi velicina, 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavile se zanimljive rukavice na Aliju, pa ako nekoga zanima... New 2018 Revit Sand 3 trial motorcycle adventure touring ventilated gloves Genuine Leather Motorbike Gloves-in Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre par dana stigle iz Firence, prezadovoljan! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...