GixxerK6 820 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa videli ste sa kojim rizikom je vozio svih 10 krugova, bio je gotovo siguran da će stići i obići Chaza, utoliko više je sve to bilo smešno u poslednjem krugu... Pa zato što nije mogao da ga obiđe je morao da se spusti na 3. mesto. I dalje mi nije jasno šta je bilo smešno/čudno/nejasno.... Da je mogao da obiđe Davisa obišao bi ga i Sykes bi opet bio 2. u šampionatu. Znaš šta je smešno to što nije igrao na siguricu, mogli su da glume brze krugove i da se Rea vozi kao treći, on je vozio van pameti gde sam ja gledao samo kada će da pljusne i kada je video da nema ništa od obilaska Chaza usporio je čitavih 6sec da bi ga Sykes stigao i završio kao drugi. Smešna je namera iz sve snage koja pada u vodu i namerno usporenje da ga Sykes obidje. Matematika i namera da se pomogne su jasni ali to može da se uradi na više načina. Uživao sam u trci do poslednjeg kruga, u zadnjem sam išao da bacim peglu. Ružno ali tako je, idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Roll on 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 2, 2016 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dok on nije počeo da napada Sajksa ovaj je bio na nešto manje od sekundu iza Čaza. U svim tim pokušajima obilaženja obojica su izgubili 2 sekunde. Tu je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da je Chaz imao rezervu koju Rea nije ocekivao. 3 kruga pre kraja Chazu izbacuju tablu da ima prednost 0.2, iako je bilo 0.4. Od tog trenutka krecu pakleni krugovi Chaza koje Rea nije uspeo da isprati. Ne znam sta da kazem. Meni jbi bilo podjednako ruzno da gledam Reu 10 krugova kao wingman-a Syksu, znajuci da da ga je cele sezone ubijao u direktnim duelima i da moze da prodje kad god pozeli. Verujem da bi se mnogi onda nervirali 10 krugova jer su uskraceni tenzije, ovako je bilo brzinski. Gorcina samo jedan krug . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14590 Napisano Novembar 2, 2016 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo prenos čekao da komentator kaže da je Rea ili Davis istinski napinjač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Novembar 2, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da je Čaz znao da ga pusti ispred i da rizk ostavi za zadnjih par krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Novembar 2, 2016 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa primarna mu je bila pobeda, kad nije uspeo preorjentisao se na sekundarni cilj, Sykesov rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...