Grnca 1297 Napisano Octobar 28, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno mi je cca 1.5 m2 tegole , ko nije upucen A ZNA gde ima - to je ona bitumenska pokrivka za krov a izgleda kao lep tanak biber crep ima je u raznim bojama. Meni nije bitna boja , bukvalno mi treba 1.1x1.1m da pokrijem krov od kucice za psa. Eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 28, 2016 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uradi Sam ma da nije vise na akciji, svojevremeno tu sam kupio iz iste namene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 457 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno mi je cca 1.5 m2 tegole , ko nije upucen A ZNA gde ima - to je ona bitumenska pokrivka za krov a izgleda kao lep tanak biber crep ima je u raznim bojama. Meni nije bitna boja , bukvalno mi treba 1.1x1.1m da pokrijem krov od kucice za psa. Eto Ne znam kolko kosta ta tegola?? Ja sam imao nesto tegole u selu i ako bih nasao rado bih ti poklonio taj kvadrat,no ne znam koliko kosta da ti posaljem pod uslovom da je nadjem,...hocu reci da nije skuplja dara nego mera(brza posta od cene tog kvadrata da ga kupis kod tebe ....) Послато са LG-E460 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1297 Napisano Novembar 2, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nasao taman koliko mi treba Hvala svima Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...