Berko 2 Napisano Octobar 20, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko remontuje amortizere? I kako idu cene? Posto ja kuci nemam ni alata a ni znanja za tako nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 20, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Djunta sa foruma. Koliko ja znam od 50-150 evra zavisi od amorta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko 2 Napisano Octobar 20, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berko 2 Napisano Octobar 20, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Padina Motocikl: Kawasaki KMX125 / KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Djunta sa foruma. Koliko ja znam od 50-150 evra zavisi od amorta... Pisao sam danas djunti al ne odgovara nista imas li mozda njegov broj da ga kontaktiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 20, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok. Budi strpljiv, odgovorice ti. Verovatno je u guzvi, a Djunta uvek odgovori sa pola ekrana teksta pa mu treba verovatno malo vremena da sedne i da ti napise. Samo pomalo... zima je tu ionako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Octobar 21, 2016 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, što zbog vremena što zbog mrzovolje, jednom dnevno ili čak u dva dana posvetim pažnju forumu, obično izjutra ili u noć.Odgovorio je Ivan, dugo smo mi vodili razgovor dok ga nisam predložio da uzme drugi amortizer ne zato što postojeći nije moguće uraditi, već zato što je slabih mogućnosti, nema nikakve podešivače plus mu je oslabila opruga i morala je nova da se pravi, pa kad se sve uzme u obzir, preporučio sam da kupi komplet novi koji je našao povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...