N.F.S. 25710 Napisano Avgust 19 Integrisan, 10498 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2025. at 11:44, đunta je napisao: Ja sam nemilosrdno i bez uvijanja direktno istinit. Dadoh (po slobodi) kontakt g. Djunta jednom makedoncu koji je pokrivio zicani tocak na africa twin hondi. Pita ko po Srbiji moze to da mu resi... Znao sam odmah gde da uputim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4451 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 6729 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, neka si, zvao me odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11315 Napisano Avgust 20 Ne silazi, 3589 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11315 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Ne silazi, 3589 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Probam neke uploadere Levi dobar, desni hoće ali iz petog puta. Naravno sa Google playa Promenio Avgust 20 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1633 Napisano Avgust 20 Drug član, 2067 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sramota je da na centralnom koferu nemaš nalepnicu GS ili R1200GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 602 Napisano Avgust 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Taj veliki kofer služi kao transparent Promenio Avgust 20 član kingdrom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11315 Napisano Avgust 20 Ne silazi, 3589 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, bopk je napisao: Sramota je da na centralnom koferu nemaš nalepnicu GS ili R1200GS Bilo tako, ja bi ih i odlepio ali sivi koferi, nisu u trendu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 20 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Како сам био добар преко целе године и радио домаћи, решио да се пчастим са једним лепим и корисним детаљем звани Олинс. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2214 Napisano Avgust 21 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo kad nisu kantice, lopatice, trakice, plehčići, nalepnice, plehovi, štitnici, štitnici štitnika... Odlično uložen novac, esencijalni uticaj na kvalitet vožnje, po onome što sam čitao, ovo je vrhunski izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2214 Napisano Avgust 21 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi od značaja da daš neku povratnu informaciju kad počneš da voziš Ohlins. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 21 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Libero je napisao: Bilo bi od značaja da daš neku povratnu informaciju kad počneš da voziš Ohlins. Наравно. Чим ми буде стигао и ја га намонтирам, тестирам јављам искуства свакако. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 455 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Dok kolega ne napiše svoje utiske za Ohlins, ja da se prijavim da sam prešao sa Ohlinsa TTX na fabričko ESA iz 2 prosta razloga, našao sam nisko ESA ogibljenje sa pristojnih 35k km a hteo sam i da malo budem u prilici da koristim već postojeću elektroniku, obzirom da je Ohlins bio čist manuelni setup. Utisak je podeljen... 4 dana Rumunije je opravdalo prelazak na ESA, bezdušno sam ga koristio kad god je bio malo lošiji ili malo bolji put, što je značajno podiglo opšti utisak vožnje. I to je sve komforno, lepo, moderno i jednostavno za upotrebu... ali ogromna i ključna razlika je u gripu gume, Ohlins neuporedivo bolje drži gumu u svim uslovima. Pre i posle zamene, na istim gumama, fabrika ne voli ni da zakačiš belu a kamoli da se voziš preko nje, fabrika ne voli ni prelazak preko kolotraga... fabrika voli da radi samo sa dobrim kvalitetom asfalta a sve ostalo je touring ili mačka u džaku Ohlins je po pitanju gripa superioran u odnosu na ovo fabričko ogibljenje, a mogu reći i da je generalno udobniji za vožnju, jedina mana je što se mora stati da se promeni setup kada se uslovi trase promene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11315 Napisano Avgust 28 Ne silazi, 3589 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Kad čitah ovaj post setih se, još ne probah te čudesne modove ogibljenja, još mi sve na normal.Selja,navik'o na prosto, modove vožnje u ručki gasa... Jedino što obavezno ga dižem kad smo u dvoje, to prvo. A ovo, ne očekujem ništa spec. (što bi mladi rekli), a možda se i iznenadim... možda i ne volim to, jebo vožnju ako nema truckanja, šta da mi sve klizi... ili da ne bude po koji drift zadnjeg... Vozači sve razmaženiji! Rekoh skoro i opet ću, šteta mogao je biti skoro savršen bajk da nema par gluposti ali ok... Savršeno ne postoji! Bar u materijalnom... Evo jedna sa najskupljom planinom u pozadini. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 130 Napisano Avgust 28 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nas dvoje smo izgleda isti. I meni sve stoji na normal, klikam samo dal jadna il dve kacige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9736 Napisano Utorak u 18:30 (promenjeno) Drug član, 974 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lagan popodnevni relaks i poslednje pripeme za put. Edit: da ne bude zabune. Ukuckana osovinica do kraja, uboden osigirač nakon slikanja. Za poznavaoce sa oštrim okom. Promenio Utorak u 18:33 član the_doctor 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5190 Napisano Utorak u 18:50 Drug član, 2591 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znas li gde ces? Moje imaju mozda 1mm, sutra menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11315 Napisano Utorak u 18:51 Ne silazi, 3589 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan I ja mu turih nove svećke, nakanjivao se danima i reših.Možda i ne bih još nego idemo do mora malo... Samo dok ja pronađem ključiće za svećke, nisam ni otvarao one ispod sedišta. Ovi desno mali idealni za odozdo, za ne skidanje kreš bara, samo malo popustio donje šrafove. I dobro je što reših, matore svećke bile ali lepo je radio. Ali imao sam i neke stanovnike u nosaču donje bobine: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11474 Napisano Utorak u 19:01 Drug član, 2116 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lelelele TRW, sućut za diskove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9736 Napisano Utorak u 19:12 Drug član, 974 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, RankoBg87 said: Znas li gde ces? Moje imaju mozda 1mm, sutra menjam. Daleko. Biće neko pisanije u mojoj temi, kao i do sad. 8 minutes ago, ProMaster said: Lelelele TRW, sućut za diskove... Skinuo TRW, pre njih bio TRW. Vozio na prethodnom motoru TRW. Iz mog ugla gledanja, čista zabluda da TRW ubija diskove - a čuo sam za to sto puta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11474 Napisano Utorak u 19:12 Drug član, 2116 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: Daleko. Biće neko pisanije u mojoj temi, kao i do sad. Skinuo TRW, pre njih bio TRW. Vozio na prethodnom motoru TRW. Iz mog ugla gledanja, čista zabluda da TRW ubija diskove - a čuo sam za to sto puta. Ja osetio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4451 Napisano Utorak u 19:18 Ne silazi, 6729 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan TRW Lucas, koče fantastično, to je primarno, imaju blagu trkaću narav, što se meni lično dopada, u servisu ih ugrađujem uvek kad ja odlučujem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11474 Napisano Utorak u 20:03 Drug član, 2116 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Ti si bar iz tog sveta, uzmi sledeći put Brembo u Intercars-u.. Pa uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4451 Napisano Utorak u 20:26 Ne silazi, 6729 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svi modeli: Kocione plocice - Strana 4 - BMW - BJBikers Forum https://share.google/NY41MzNR5HHB0emla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...