N.F.S. 25303 Napisano Utorak u 09:36 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2025. at 11:44, đunta je napisao: Ja sam nemilosrdno i bez uvijanja direktno istinit. Dadoh (po slobodi) kontakt g. Djunta jednom makedoncu koji je pokrivio zicani tocak na africa twin hondi. Pita ko po Srbiji moze to da mu resi... Znao sam odmah gde da uputim 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4423 Napisano Utorak u 11:56 Ne silazi, 6715 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, neka si, zvao me odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11265 Napisano Sreda u 15:16 Ne silazi, 3585 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11265 Napisano Sreda u 15:20 (promenjeno) Ne silazi, 3585 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Probam neke uploadere Levi dobar, desni hoće ali iz petog puta. Naravno sa Google playa Promenio Sreda u 16:15 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1606 Napisano Sreda u 15:54 Drug član, 2055 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sramota je da na centralnom koferu nemaš nalepnicu GS ili R1200GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 590 Napisano Sreda u 16:10 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Taj veliki kofer služi kao transparent Promenio Sreda u 16:14 član kingdrom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11265 Napisano Sreda u 16:14 Ne silazi, 3585 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, bopk je napisao: Sramota je da na centralnom koferu nemaš nalepnicu GS ili R1200GS Bilo tako, ja bi ih i odlepio ali sivi koferi, nisu u trendu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2343 Napisano Sreda u 20:37 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Како сам био добар преко целе године и радио домаћи, решио да се пчастим са једним лепим и корисним детаљем звани Олинс. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2214 Napisano juče u 06:25 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2129 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo kad nisu kantice, lopatice, trakice, plehčići, nalepnice, plehovi, štitnici, štitnici štitnika... Odlično uložen novac, esencijalni uticaj na kvalitet vožnje, po onome što sam čitao, ovo je vrhunski izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2214 Napisano juče u 06:52 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2129 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi od značaja da daš neku povratnu informaciju kad počneš da voziš Ohlins. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2343 Napisano juče u 08:14 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Libero je napisao: Bilo bi od značaja da daš neku povratnu informaciju kad počneš da voziš Ohlins. Наравно. Чим ми буде стигао и ја га намонтирам, тестирам јављам искуства свакако. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...