ZGS 43 Napisano Januar 30 U prolazu, 21 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ne vidim temu R1200 RT, postiram ovde: Na 1200 RT, 2006, 100000 km, prestao da radi ABS. Upalio se crveni trougao i indikator ABS. Servo kočnice radi, Kod koga to da popravim? Motor redovno servisiram kod Ljube Bugarskog koji mi je drug i koga znam i kojim sam uvek, preko 30 godina, bio zadovoljan. Ali nije stručnjak za BMW pa ne znam da li da dam njemu da on da nekome ili da prvo kod specijaliste sredim ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4234 Napisano Januar 30 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ZGS je napisao: Servo kočnica ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 43 Napisano Januar 30 U prolazu, 21 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan Just now, đunta said: Hvala, čitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4234 Napisano Januar 30 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, ZGS je napisao: Hvala, čitam Da ti skratim, đubre napolje, ako hoćeš da budeš bezbedan i za druge i za sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 43 Napisano Januar 30 U prolazu, 21 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, đunta said: Da ti skratim, đubre napolje, ako hoćeš da budeš bezbedan i za druge i za sebe. Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4234 Napisano Januar 30 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZGS je napisao: Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Paaa neee, ne znam ni ja dal znam šta, a kamoli drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2187 Napisano Januar 30 Drug član, 820 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZGS je napisao: Imaš preporuku kod koga? Da zna šta radi Колега, иди код колеге Ђунте и не брини бригу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5523 Napisano Januar 30 Drug član, 1619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nole Bg je napisao: Stavio bi i ti, nego nemas gde na onog Burgmana od plastika, ali nabudzićemo nesto ako bas zeliš. Imaju oni nosači što idu na vile Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Kako ne stavljaju ovi na multistrade , afrike , rt-ove , k1600 .. Ja sam kod njih uvek vidjao max 1 par ( neki ne dodaju nista jer, aj imaju fabricke ) ... Zapravo , nisam ni na jednom motoru video da ima vise od jednog para maglenki , samo na GS-ovima.. To neka interna fora ili ...? Da ti donesem brake cleaner , kad natopis ovaj tepih , bez veze da garaza bude prljava od ulja ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano Januar 30 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, m.milivojevic said: Nema vazdusare sa original led farom. Svi su aliexpress. Rade korektno, al’ mora da se nasteluje visina. Nema setovsnje kao fabricki. Uzmes sa strane i probusis one usice, sto ga drze, duzi srafovi i to je ok. Kao sto kaze bata Nole, metnes maglenke i zavrsis posao. Denali D4 je super, ali preporucujem future eyes, oko 150€ i imas na njima kontroler. Kratko, dugo, strob, levo desno… Ja npr imam fabricke (probao led u njima, probao sve i na kraju se vratio na osram laser). Dodatno imam interphone, skroz na dnu i future eyes. Kad ukljucim sve… Mozes da zamislis kako sija. Sada planiram da stavim i strands, al’ cu njih na hex ezcan P.S. srecom pa vazdusara ima altenator i 880w snage pa moze da podnese Sent from my iPhone using Tapatalk Koji model future eyes imas? Koliko sam video na aliju ima raznih. Imaju neki sa zutim i belim poklopcem, ne znam koja je to fora. Plus su svi sa kratkim i dugim svetlom, kao glavni far. Sto neko rece, to i nisu maglenke. Sto se tice drugih motora, verovatno stavlja svako kome su fabricki farovi losi. A i nije lose imati ono blicanje po danu, da ne bude posle: izvini nisam te video. Jedan od prethodnih motora mi je bio t7 i tamo sto se tice svetlosti nije bilo nikakve potrebe za bilo cim dodatnim. Ali kao sto kazu mudraci: svetlosti nikad dosta Ne slika bas lepo telefon po mraku, uzivo je skoro kao kod zubara. Promenio Januar 30 član nikaragva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5523 Napisano Januar 30 Drug član, 1619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg Zaboravih.... Kad sam kupio prokletinju , imao je maglenke ( 1 par , da naglasim ) ... Prvo sto sam uradio sutradan je da sam skinuo djubre sa motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Januar 30 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model future eyes imas? Koliko sam video na aliju ima raznih. Imaju neki sa zutim i belim poklopcem, ne znam koja je to fora. Plus su svi sa kratkim i dugim svetlom, kao glavni far. Sto neko rece, to i nisu maglenke. Sto se tice drugih motora, verovatno stavlja svako kome su fabricki farovi losi. A i nije lose imati ono blicanje po danu, da ne bude posle: izvini nisam te video. Jedan od prethodnih motora mi je bio t7 i tamo sto se tice svetlosti nije bilo nikakve potrebe za bilo cim dodatnim. Ali kao sto kazu mudraci: svetlosti nikad dosta Ne slika bas lepo telefon po mraku, uzivo je skoro kao kod zubara. Belo belo su moje.Ja ih zovem maglenke, al’ su u stvari dodatni farovi.Ubijaju kako rade i ne retko je sve ostalo (sem fara) iskljuceno.Samo one rade non stopSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 15 Napisano Petak u 23:59 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i poštovanje, Evo me sa Transalpa xl750 na r1200gs 2014. Motor je u izuzetnom stanju i posle par stotina kilometara sam prezadovoljan. Primetio sam ne veliko curenje rashladne tečnosti na mestu gde crevo ulazi u blok sa desne strane. Curenje se javlja na spoju samog bloka i nosača cevi na koju ide crevo. Tu vidim nekakvu zaptivnu masu/lepak ili šta je već, za koju se nadam da je fabrička, a koja je popustila. Ono što me zanima je zna li neko na koji način se ovo rešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Subota u 09:24 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos par slika gde tačno nalazi. Pogledaću na mom kad stignem. Malo čudno da tu stoji ikakva masa poput diht mase i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 296 Napisano Subota u 10:16 U prolazu, 63 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Rešava se tako što sedneš na transalpa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 31 Napisano Subota u 10:21 U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili vazdusaru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 15 Napisano Subota u 11:07 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaRRe je napisao: Daj jos par slika gde tačno nalazi. Pogledaću na mom kad stignem. Malo čudno da tu stoji ikakva masa poput diht mase i slično. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Subota u 17:22 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da ovde ide bilo kakva zaptivna masa. Ide o-ring i to je to. Nešto mi tu čudno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2187 Napisano Subota u 18:33 Drug član, 820 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Surovi Amater je napisao: Hvala unapred Колега, скини то црево и онда ћеш да видиш шта је у питању. Ако је само о ринг гумица то ти је најмањи проблем. Овако док не скинеш не можеш знати. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Subota u 20:59 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan U najboljem slucaju neko je skidao i nije lepo vratio o-ring ili je isti pokidan pa je to ono sto ti se vidi crno. U slucaju da jeste o-ring za novi su ti mere 21.5x2 Kupis ga radnji gde prodaju o-ringe. JOINT TORIQUE 21,5X2 07 11 9 906 606 Search by part number WWW.BIKE-PARTS-BMW.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Subota u 21:18 (promenjeno) Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imam obične H7 na R1200GS i zadovoljan sam kako to svetli. Svi nešto hoće dan noću. Poklonio mi je drugar tutarek maglenke, samo da ih stavim i mrzi me a može i ovako da se tera. Promenio Subota u 21:19 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi Amater 15 Napisano juče u 09:58 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: EN500A, XL750 Transalp, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, MaRRe je napisao: U najboljem slucaju neko je skidao i nije lepo vratio o-ring ili je isti pokidan pa je to ono sto ti se vidi crno. U slucaju da jeste o-ring za novi su ti mere 21.5x2 Kupis ga radnji gde prodaju o-ringe. JOINT TORIQUE 21,5X2 07 11 9 906 606 Search by part number WWW.BIKE-PARTS-BMW.COM To je to. Hvala na dijagnistici i rešenju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 29 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Kako vam se čini motor iz oglasa i da li je imao neko iskustva sa ovim prodavcem? https://www.polovniautomobili.com/motori/25810144/bmw-r-1200-gs?&show_date=true Promenio pre 21 sati član Raša3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5692 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 1760 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Denis iz Vladimiraca. Bio sam kod njega svojevremeno. Dosta kolega je kupilo kod njega motore i dosta je korektan i skoro uvek ima odlične motore. Ovaj Gs mi deluje dosta dobro i msm da je korektna cena. Ali kao i svaki polovan motor pretreses zbog sebe i imas neka ulaganja ali to je normalno i podrazumeva se. I opet ces tipa na 8k e imati odličan motor sto mislim da je ok. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...