m.milivojevic 2032 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan a da je lep, jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4898 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sa ovakvim se predznanjem ulazi u gs temu !!! bravo Miki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Avgust 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislis u sektu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Avgust 22, 2023 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sale-VFR je napisao: Postoji mogucnost promene i u samom racunaru? Meni nije poznato, doduše, ni ne interesuje me pa nešto dal može ili ne. Pre više godina sam govorio onima koji su kupili BMW da odu u zvaničan servis da im se očita prava kilometraža, niko nije to učinio, niti sam čuo naokolo i od tad ne komentarišem kilometražu uopšte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, đunta said: Meni nije poznato, doduše, ni ne interesuje me pa nešto dal može ili ne. Pre više godina sam govorio onima koji su kupili BMW da odu u zvaničan servis da im se očita prava kilometraža, niko nije to učinio, niti sam čuo naokolo i od tad ne komentarišem kilometražu uopšte. ja sam to uradio... imam zvanicnu potvrdu iz delte o km mog motora, koja se poklapa sa servisnom koja mi je u rukama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4898 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cudo da toliko stvari crkne na tom motoru, a nema ni 60k km ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9080 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1916 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodju sad vlasnici, pa vas rasteraju ko kerove pred zadrugu, što im drndate temu bez veze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Avgust 22, 2023 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Cudo da toliko stvari crkne na tom motoru, a nema ni 60k km ? Fabrički opoziv, ima ih BMW redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9080 Napisano Avgust 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1916 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Jel istina što se priča, da si išao da avansiraš 1300RT ? Promenio Avgust 22, 2023 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 22, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ono nije triple black... moj je baš triple black 2011 pa vidim razlike i mnogo toga je drugacije (isti je kao na slikama sa BMW sajta koje je kolega postavio).Sent from my SM-G991B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Jel istina što se priča, da si išao da avansiraš 1300RT ?Misliš žena išla da mu kupiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 22, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali i pored toga što nije triple black, bar na slikama iz iglasa izgleda odlično!Sent from my SM-G991B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4898 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ProMaster je napisao: @Darko Mihajlovic Jel istina što se priča, da si išao da avansiraš 1300RT ? @ProMaster da, cekao sam 1300... pricao mi jedan covek da samo gledam cele brojeve , kazu , kad je "na 50" da su to medju-modeli 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17676 Napisano Avgust 23, 2023 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, m.milivojevic je napisao: P.S. ne znam da postoji triple black pre 2011. U oktobru 2010 je to najavljeno + kljun je crn Nisam pažljivo čitao, ali sasvim sigurno postoji triple black pre 2011. Ja lično sam imao jedan, 2009. godište (kupljen u delti, regularan, da se odmah razumemo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Septembar 9, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi mala pomoć i nadam se da pitam na pravom mestu(temi). Potrebna mi je plastika zadnjeg svetla za moj BMW F650 i skoro sam siguran da je ista kao za r1200gs godišta 2004, možda i cela ta generacija, do 2012, ali mislim da ovi stariji bolje pašu. Ako neko ima model ovog godišta moram da zamolim za par slika i rastojanje između šrafova kojima se plastika drži. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam vec na jednoj temi, ali sada vidim da je ovde prigodnije; Moze li se ovih meseci pronaci solidan 1200 gs za cca 5.000e? Naravno, ostavio bih u rezervi nekih 500-700e za instant intervencije ukoliko zatreba. Svakako mi je plan da kad udjem u proces kupovine, prvo potrazim primerak od forumaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12982 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 7425 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda neke prve serije bez opreme i poznate istorije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Proleća ove godine, prodat je "moj" motor, GS iz 2005 sa nekih 105k, proletos je isto godišta, takođe "moj" motor bio u ponudi nešto malo skuplji, oko 115k, oba sa standardnom opremom i fabrički bez ABSa. Letos, GSA iz 2006 sa 100k, prepun opreme, ko jelka, promenio vlasnika za 6.900, mislim da je sad na transferu jer novi vlasnik naprasno rešio da ide na LC. Svi motori bili u potpuno top stanju i sa naravno punom servisnom dokumentacijom, čujem da ima falsifikovanja, što danas nije teško napraviti. Skoro svi motori su inače iz uvoza, bilo sad bilo godinama unazad, jako retko budu primerci bez da traže neku investiciju, takvi primerci odmah odu, trošak može da ode i preko 1.000e da se motor dovede u tehnički vršno stanje, ipak se radi o starosti od nepune 2 decenije, to svi previđaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ćomi- je napisao: Pitao sam vec na jednoj temi, ali sada vidim da je ovde prigodnije; Moze li se ovih meseci pronaci solidan 1200 gs za cca 5.000e? Naravno, ostavio bih u rezervi nekih 500-700e za instant intervencije ukoliko zatreba. Svakako mi je plan da kad udjem u proces kupovine, prvo potrazim primerak od forumaša. Teska posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, đunta je napisao: Proleća ove godine, prodat je "moj" motor, GS iz 2005 sa nekih 105k, proletos je isto godišta, takođe "moj" motor bio u ponudi nešto malo skuplji, oko 115k, oba sa standardnom opremom i fabrički bez ABSa. Letos, GSA iz 2006 sa 100k, prepun opreme, ko jelka, promenio vlasnika za 6.900, mislim da je sad na transferu jer novi vlasnik naprasno rešio da ide na LC. Svi motori bili u potpuno top stanju i sa naravno punom servisnom dokumentacijom, čujem da ima falsifikovanja, što danas nije teško napraviti. Skoro svi motori su inače iz uvoza, bilo sad bilo godinama unazad, jako retko budu primerci bez da traže neku investiciju, takvi primerci odmah odu, trošak može da ode i preko 1.000e da se motor dovede u tehnički vršno stanje, ipak se radi o starosti od nepune 2 decenije, to svi previđaju. Djunta, nije problem da se ulozi 1000e da se dovede u odlicno stanje. To bih ostavio u rezervi. Svakako, pisacu i tebi i u temi o kupovini da vidim ima li sta za preporuku. Samo kad dodje vreme za to. Iskreno, jos uvek lutam u zeljama: 1100/1150 ili 1200gs, a i r1200r mi je bas privlacan. Videcemo. Promenio Septembar 24, 2023 član Ćomi- Dopuna posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih složio. @Ćomi- Ja kupih pre 7 dana GS 2006 za 5600e. Na prvu u vrhunskom stanju za svoje godine. Evo, proceni sam - LINK. Na satu 86000. Nije me zanimalo da li su prave ili ne, možda proverim u nekom trenutku, ali mi je pik bio stanje motora. Posle prvih 500njak km sam ultra zadovoljan. Motor je došao sa uradjenim malim servisom pre 1500km, sa dve nove gume, registrovan. Nije imao drugi ključ, na to sam odmah dao 5000din. Fabrički bočni koferi, prosečan topcase. Planiram redovan servis kardana, radi mirne glave, i da se vozim. Rano je suditi ali miriše na dobru kupovinu baš za novce koje si pomenuo. Ne gubi nadu. Misli pozitivno! Srećno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, fina doza optimizma Jos ako bi neko mogao da baci ovde neku komparaciju 1150 v 1200, to bi bilo dragoceno. Cestitam ti od srca. Mogu da zamislim samo kako te drma euforija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Ćomi- je napisao: Djunta, nije problem da se ulozi 1000e da se dovede u odlicno stanje. To bih ostavio u rezervi. Ovako, dosta ljudi kupi prvi bokser BMW i naravno, oduševe se odmah, ali je većina sa predubeđenjem da se on ne kvari i da tu nema ništa, ili tek malo, da se održava, a nije tako, osim baš retkih primeraka. Pod redovnim održavanjem se uvrežilo da je to takozvani "mali servis", što je u stvari obično menjanje ulja, znači, nikakavo servisiranje nije u pitanju. Dalje, ima tema na forumu o servo ABS sistemu, koji je od 2.000. godine u nekim modelima R1150 i do 2006 kod R1200, zbog problematičnosti su ti primerci jeftiniji, a kad su baš eksra povoljni napolju, sigurno im kočnice nisu ispravne. Kupe ljudi ovde, sija trougao, prodavac tvrdi da je samo do akumulatora, pa posle kuku lele. Osim izgleda, GS R1100 je po meni top, R1200 GS 2004-2007 je meni najlepši i težinski najlakši, kad se "čačne", napravi se da ima takozvanu "komfort" vožnju, koju imaju R11xx, vuča u niskim obrtajima, što u fabričkoj postavci nema inače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam covek koji, kadase u nesto ne razume, onda zove ucene ljude i po tom pitanju njih slepo slusa. Za ovo kratko vreme video sam da si ti ovde ‘znalac’ i autoritet za odrzavanje/popravljanje BMW motocikala. U skladu sa tim, tebe bih i slusao i tebe bih i kontaktirao za odrzavanje, popravke itd. Ti i Deda Dane ste ocigledno krem de la krem ovog foruma za BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...