Nesa-St 241 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Potreban manual za 1200 GS ADV, 2013 god, ako može pomoć. 2010-2013 Mislim da je kolega Nesa hteo da kaze servis manual , kao npr Haynes .... Da servis manual mi je potreban, imam ovo Panda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam nasao za novog , vodeno hladenog nista na torrentima Mada , na ovom forumu je neko rekao , i slazem se sa njim , masnim prstima lepse po knjizi nego po laptopu Mozda neko pozajmi , ili kupis svoju , kopiranje mozda opcija .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Octobar 29, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Negdje sam pročitao da se postoje neki programi, ali da su "zaraženi" virusima i sličnim sranjima, zato oprez sa instalacijama sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 30, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan He he he... Zadnja rečenica najbolja, a povučena onako usput 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam u onom kliktanju po torrentima, nesto sto se nalazi u ISO fajlu i zove se "Repair and Service Data BMW motorrad Edition 122011". Ne razumem se nesto mnogo u problematiku, ali izgleda mi da ima svega za sve BMW motore. Fajl ima malo vise od 6gb. Skinuo sam ga sa rutracker-a, ali neko iz BG-a moze opusteno doci sa flash-em i pokupiti. Ako treba nekome, mogu i ostaviti link, ali je registracija na rutracker obavezna. I na ruskom je sve... Neznam za druge , ali ja bi bio zainteresovan , da se ne registrujem , i e-mail mi je previse jesi li otvorio fajl , sta ima na njemu ? verujem da bi nekolicina nas rado to imali .... samo ako javis sta ima u tih 6 GB .... Hvala ti na trudu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Nasao ... In the media guide Repair and Service Data BMW Motorrad 12/2011 includes all commercial and technical information service for repair and maintenance of BMW motorcycles. The program contains a commercial service data, information on canceled and replaced by spare parts, standard time for the implementation of technical works. Also, there are codes of expert assessment of the motorcycle, a description of routine maintenance and pre-training, repair manuals, technical specifications, torques, the data on service, the description of devices and tools. Manual Repair and Service Data BMW Motorrad 12/2011 includes a step by step description of the work, as well as images, which shows the process of removal, installation of bike parts and mechanisms. In the online documentation provides technical and service manuals for motorcycles manufactured in Europe and America. The program has very user-friendly interface, you can select the language to display background and technical information. The program provides information for the following motorcycle models BMW: R model K2x K-model K4x 4-cyl. K model K48 6-cyl. F model K7x S model F Model G Model R Model 4V 2V R Model K Model 4-cyl. 4V K models 4-cyl. 2V K model 3-cyl. C1, C1 200 Year / Date: 12/2011 Version: 20 Language: Multilingual (Russian present) System requirements: Processor: Pentium or compatible CPU frequency: at least 500 MHz Memory RAM: no 1 GB Graphics card: Truecolor Drive DVD: 10-speed Monitor: at least 1024 x 768 pixels Operating system: Windows 2000 or higher to view RSD Quality Report required software Acrobat Reader (documents in PDF). To view the options you want tires online browser. version must be at least Microsoft Internet Explorer 6.0. Meni ne treba , ali mozda neko bude zainteresovan .... Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan ajde da sacekam lalajka, djuntu i ostale. Sve su sanse da ce tacno znati sta je unutra. Ako ne, mogu da uradim mali video capture i prosetam se kroz menije. Koliko sam video brate, sve sto bi jedan BMW serviser zeleo da ima, ovde postoji. Prilicno kompletna baza! Izgleda ... u svakom slucaju , ako je fajl dobar , jako interesantno jedino sto je verzija iz 2011 pa nema ovog novog vodeno hladenog , ali sigurno mnogima jako interesantno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Octobar 30, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 30, 2016 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan ajde da sacekam lalajka, djuntu i ostale. Sve su sanse da ce tacno znati sta je unutra. Ako ne, mogu da uradim mali video capture i prosetam se kroz menije. Koliko sam video brate, sve sto bi jedan BMW serviser zeleo da ima, ovde postoji. Prilicno kompletna baza! Izgleda ... u svakom slucaju , ako je fajl dobar , jako interesantno jedino sto je verzija iz 2011 pa nema ovog novog vodeno hladenog , ali sigurno mnogima jako interesantno ... U redu je. PDF manuala nema za seriju 1.2. Hayens je dobra edicija iako nije složena po mom ukusu. Katalog rezervnih delova je vrlo dobar vodič, postoji presek sklopova sa nazivom i ponekad merama. Kako god, sve je dobro došlo ali samo kao informacije, posedovanjem servis uputstva i imanjem alata se ne stiče "majstorsko pismo", odnosno, od saznanje do urađenog je prilčna daljina, za neke jednostavne tekuće operacije naravno ne. Youtube i net priče su uvek diskutabilni, ne često i pogrešni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, sve je dobro došlo ali samo kao informacije, posedovanjem servis uputstva i imanjem alata se ne stiče "majstorsko pismo", odnosno, od saznanje do urađenog je prilčna daljina, za neke jednostavne tekuće operacije naravno ne. Youtube i net priče su uvek diskutabilni, ne često i pogrešni. Absolutno se slazem, ja kad sam imao 2007 GS-a , imao sam Haynes manual , cini mi se da sam ga dao uz motor ... , nisam ni pomisljao da se upucujem u 90 posto popravka u njemu opisanih , sve i da dode do kvara , nego mi se cini da je vise vodic za neke sitne popravke i na neki nacin alatka da vise naucis o svom motoru ... A opet sve zavisi kako je neko mehanicki podkovan .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Plus toga , ja se secam kad sam dobio taj Haynes manual citavog sam ga ''detaljno'' prelistao , nekoliko puta , siguran sam da i pored toga sto ga nikad nisam zaista trebao , naucio sam nesto o motoru kog sam vozio .... Ti servisni manuali ce redko kome ''zaista'' da trebaju , u najboljem slucaju ces da pokupis neku sitnu popravku iz njih , ali sam siguran da su ipak koristni , za nas manje mehanicki podkovane ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hidelinks.com/?gxi3sphb4x pass: bimer da ne sirimo pirateriju, tako da svaki crawler vidi Hvala kolega , ja ga necu skidati , predpostavljam da nema nista posle 2011, ali ako neko skine , neka podeli sa drustvom sta sve tu ima , sigurno ce da bude zainteresovanih ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 30, 2016 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, sve je dobro došlo ali samo kao informacije, posedovanjem servis uputstva i imanjem alata se ne stiče "majstorsko pismo", odnosno, od saznanje do urađenog je prilčna daljina, za neke jednostavne tekuće operacije naravno ne. Youtube i net priče su uvek diskutabilni, ne često i pogrešni. Absolutno se slazem, ja kad sam imao 2007 GS-a , imao sam Haynes manual , cini mi se da sam ga dao uz motor ... , nisam ni pomisljao da se upucujem u 90 posto popravka u njemu opisanih , sve i da dode do kvara , nego mi se cini da je vise vodic za neke sitne popravke i na neki nacin alatka da vise naucis o svom motoru ... A opet sve zavisi kako je neko mehanicki podkovan .... Jeste, ima klipova na youtube-u kako se vadi zub, pitam se dal bi se iko latio da to uradi, jednako važi za sve. Skoro "drugar" kupio GS-a 1.2 starog desetak godina, čuje se prizvuci i pošto nisam imao vremena, on bi skinuo menjač i rasklopio kvačilo, vido na youtube, da mu nisam rekao šta mora, verovatno bi zeznuo kuplung pri svlačenju menjača. Ko voli svoj motor i radoznao je, što da ne, sa mnogo čime valja čovek da se informiše, makar da ima prestavu šta kako, ako ništa drugo bar da nije duduk kad razgovara sa nekim majstorom. 2013 vazdušnjak se u osnovi ne razlikuje od predhodnih evolucija, dok je LC nešto sasvim drugo. Naravno, ko i svi predhodnici ni on ne zahteva neko održavanje osim zamene ulja itd. što svako može sam da uradi, ajd, ima i tu nekih pikanterija al ništa bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Octobar 30, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko pojma za gore pomenute maglenke,vazadusni gs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 31, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko pojma za gore pomenute maglenke,vazadusni gs?Pomaze li ovo http://parts.bmwmotorcycles.com/p/BMW__R1200GS/Wiring-harness--auxiliary-driving-light/42761844/61127714229.html Mada ako motor nema fabricki prekidac , nema razloga da ne stavis wunderlich , turatech ili bilo koje druge .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Novembar 6, 2016 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Strani izvor: http://www-odi.nhtsa.dot.gov/acms/cs/jaxrs/download/doc/ucm437931/rcrit-13v154-6790.pdf http://www-odi.nhtsa.dot.gov/acms/cs/jaxrs/download/doc/UCM436811/RCDNN-13V154-2472.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u subotu na Ostrvici na crnom adv bocne kofere domace radinosti,Alienmetalwork. Neka me neko ispravi ako gresim ali ako je to to,mnogo dobro izgledaju. Zanima me gde se mogu nabaviti? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 8, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Clan fruitcake Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Novembar 8, 2016 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mozes videti na Fejsu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 9, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autoblog.com/2016/11/08/lego-bmw-r-1200-gs-adventure-motorcycle/ Послато са щыйюяыйь Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 9, 2016 (promenjeno) Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u subotu na Ostrvici na crnom adv bocne kofere domace radinosti,Alienmetalwork. Neka me neko ispravi ako gresim ali ako je to to,mnogo dobro izgledaju. Zanima me gde se mogu nabaviti? http://alienmetalworks.com/ Koferi izgledaju zaista dobro , a svida mi se sto su - made in serbia Promenio Novembar 9, 2016 član Velimlje2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ukljucim u druzenje i temu, pozdrav svim GSovcima! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 19, 2016 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel neko imao problem sa grejacima rucica? Primetih da ne greje desna rucica,leva radi najnormalnije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Prolece samo sto nije tu ... Gledam vizire , morat cu da kupim neki visi od fabrickog , svida mi se ovaj Puig-ov https://www.revzilla.com/motorcycle/puig-touring-windscreen-bmw-r1200gs-adventure-2013-2017 a svida mi se i ovo http://www.nippynormans.com/touring-essentials/givi-hand-guard-extenders-tint-r1200gs-lc-r1200-adventure-lc-f800-adventure-2013-on-s1000xr Imate li neku drugu , bolju ideju ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...