realnost 53 Napisano Octobar 15, 2016 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde online da se gleda? http://firstrowge.eu/sport/motosport.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ustream.tv/channel/QwrXCnX7BUq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Rosi izleteo sa staze... nema vise ni teoretske sanse za 10-tu titulu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjebao mi Rossi kladionicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ode i Lorenco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Evo i 99 se pridruzio dedi u pesku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe sam budan ostao. Laku noć ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo malisa. Odradio je posao ove godine, sve kako treba. Cestitke. Yamahina ovogodisnja nocna mora, Motegi, Lorenzo letio, pa onda obojica izletise. Taman sam mislio da ce danasnji pobjednik biti Lorenzo, posle onakvog pada, uspjeti onako voziti je stvarno za divljenje, ali eto popusti i kod njega prednji kraj. Dovi naravno srecan kao biljka sa podijumom. A muceni Espargao se hrvao i onda doleti Vinjales i uze mu podijum . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 53 Napisano Octobar 16, 2016 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ajajaj Kako džabe, pa da vidiš proslavljanje titule :sampion: :sampion: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Octobar 16, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Markeza ! I talenat i pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 16, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bugsy!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3880 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neil Spalding@Spalders Nice pre retirement prezzie from Nakamoto San to his bosses… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy Bravo za prognozu, alal vera majstore, skidam kapu Za Marqueza sam bio "siguran" ali sam isto tako mogao glavu na panj da stavim da ce zbog vaznosti ove trke za njih 2. i 3. mesto uzeti Yamaha. Dobra trka i za mene licno veliko iznenadjenje na kraju. I ako ih u neku ruku ne volim, zao mi je sto Lorenco i Rossi nisu zavrsili trku, mislim da bi zavrsnica bila dosta uzbudljivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke sampionu,mnogo srece imao ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Markezu! Zaslužio je titulu i bio sam ubeđen da će trijumfovati na ovoj trci.Za Doktora sam strahovao, jer sam pretpostavio da će pokušati da se na sve načine zadrži u trci za titulu, ali od Lorenca se nisam nadao da će rizikovati da ne završi trku. Žao mi je zbog Doktora, bio bi zanimljiviji završetak sezone da je završio trku na drugom mestu, ali ću bar ostale trke odgledati opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da smo upravo odgledali stvaranje veceg sampiona od Rosija. Ako se ne varam u sezoni u kojoj je Markez pobedio u prvih 10 trka je takodje u Motegiu proslavio titulu. Verujem da je sad i njemu potpuno jasno kako se uzimaju titule i za razliku od Yamahe njemu Honda u tom fokusu "pomaze" izborom drugog vozaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da smo upravo odgledali stvaranje veceg sampiona od Rosija. Ako se ne varam u sezoni u kojoj je Markez pobedio u prvih 10 trka je takodje u Motegiu proslavio titulu. Verujem da je sad i njemu potpuno jasno kako se uzimaju titule i za razliku od Yamahe njemu Honda u tom fokusu "pomaze" izborom drugog vozaca Ne stavljaj mi so na ranu Markez je odličan, fantastičan vozač, možda će (verovatno) imati više titula od Doktora, ali veći šampion neće biti nikada 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mislim da smo upravo odgledali stvaranje veceg sampiona od Rosija. Ako se ne varam u sezoni u kojoj je Markez pobedio u prvih 10 trka je takodje u Motegiu proslavio titulu. Verujem da je sad i njemu potpuno jasno kako se uzimaju titule i za razliku od Yamahe njemu Honda u tom fokusu "pomaze" izborom drugog vozaca Ne stavljaj mi so na ranu Markez je odličan, fantastičan vozač, možda će (verovatno) imati više titula od Doktora, ali veći šampion neće biti nikada Ja bas ne mislim tako,previse mlad osvojio mnogo,trkacki talenat neosporan ali mislim da ce brzo sagoreti u svemu ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumadinac iskreno mislio sam samo iz ugla titula o licnom osecaju ne zelim da pisem da ne nerviram neke ljude Ivice mislim da je onda trebao da sagori u sezoni 2014 nakon 10 od 10 pa skoro do neizvesne sezone. Ova sezona je po meni klasicna "poslovna" prica. Fokusirao se da odradi posao i odradio ga na najbolji moguci nacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast bugsy Marquez će definitivno biti veliki šampion, ove sezone je pokazao da ume (povremeno) da osim motora zauzda i svoje emocije. Da li će ga voleti isto kao Rossija sumnjam... Znam da ja neću 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Vlado,kako god bilo gledacemo mi jos dosta dobrih trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan wiggin to sto Sumadinac, ti ili ja necemo vise "voleti" Markeza od Rosija klince koji tek pocinju da gledaju zabole patka. Uvek se javne licnosti obracaju populaciji od 16+ godina jer im to donosi popularnost od minimum 10 god. Postoje ljudi koji ce reci da je Doohan veci sampion od Rosija itd. Ovaj decko trenutno treba da vodi samo racuna o zdravlju ostalo je reseno. Honda ocigledno za sada ne planira da mu u garazu ubaci nekog Lorenca kao sto su Rosiju u Yamahi ubacili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Octobar 16, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi tek bilo da je ta honda bila konkurentnija, kad je sa ovakvom uspio da uzme titulu i povrh svega tri trke prije kraja. Elem ako je malo poguraju sledece godine ce se od pocetka gledati borba za vice-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14097 Napisano Octobar 16, 2016 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlado,kako god bilo gledacemo mi jos dosta dobrih trka Ovo se slazem i nadam se da ce ostale fabrike da dostignu nivo Honde i Yamahe sto pre pa da zaista bude 4-5 vozaca koji imaju samo titulu u fokusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 16, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi tek bilo da je ta honda bila konkurentnija, kad je sa ovakvom uspio da uzme titulu i povrh svega tri trke prije kraja. Elem ako je malo poguraju sledece godine ce se od pocetka gledati borba za vice-a Ne bih ja u toj kalkulaciji isključio ni Vinalesa na Yamahi. Iskustvo je na Markovoj strani, ali na strani Vinalesa je verovatno ogromna želja da se dokaže, pri tom je odličan vozač i ima big kohones, još na dobroj spravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...