Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kako da naturpijam kanale sa bijaksom pocetnik sam pa ako neko moze da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha mbk evolis 50 imam jedan visak cilindar pa ocu da izvucem nesto iz njega i da naucim nesto.Nekako moras da naucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13253 Napisano Septembar 12, 2016 Ne silazi, 7501 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si kupio sve potrebne turpije? Velika trouglasta, ravna mala i na kraju ide ona za nokte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Da imam i to i bijaks imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Svrha je da naucim osnovno zato sam se javio ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Druze uzeo sam leo vince tt auspuh karburator delorto 17.5mm opruga malosi bela i druge rolnice sad ocu da izvucem nesto iz cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi hteo da sredim malo cilindar pa me zanima kako da naturpijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi objasni kako da to sve uradim necu nista preterano malo samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15212 Napisano Septembar 12, 2016 moto merkat °°, 4952 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali si razumeo deo "mora se podesiti i ugao između usisa,izduva i preliva" kada to odradis turpijas na kraju. I nema malo,ili odradis sve ili ne diras. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Septembar 12, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih jedan instant recept za turpijanje. Nabavio sam i po jednu turpiju za razervu...da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam turpiju bez drske, moze li sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kako se odredjuje ugao svega toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Septembar 12, 2016 Andragog, 5031 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti da malo doliješ kompresije pa ćeš videti razliku. Problem pravi što se teško nabavlja priključak za dolivanje ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da napraviš tako da fazni dijagram bude kako treba. A to ako omašiš, cilindar je staro gvožđe. E sad, moraš da naučiš šta je fazni dijagram a do toga ima jahanja nad knjigom/kompom. Ako znaš samo osnovni princip rada i radiš lagano uz YT npr, imaš možda 30% šanse da uspeš da popraviš performanse.Zapravo je najbitnije da agregat bolje "diše" nego sad. A to znači bolja razmena radne materije. A to znači jače punjenje cilindra, ,bolje ali ne preterano ispiranje i bolje izduvavanje (ako ne izadju sagoreli produkti, nema mesta za sveže punjenje) i na kraju auspuh koji to može da isprati. Znaš li kako radi auspuh na 2T motorima?Bez uvrede, ali znaš li sa kojim se predznanjem ide u kafanu? Tako je i ovde. Ako znaš da namontiraš karb i promeniš karike, fali ti još mnooogo da dodješ do turpijanja. Ali sam ja uvek bio za pokušaje, pa makar ne uspeli. To je deo učenja. Informiši se malo pa lagano.Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam se javio ovde da se informisem da vidim vasa misljenja kako da naucim ako ne pokusam jel ima na yt i ako neko moze da mi da link svega toga Hvala.Nije mi jasno zasto oni koji znaju kako se to radi ovde dodju i prozivaju umesto da objasne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokušao da te ne prozovem, ali da ti stavim do znanja da je nemoguće ispisati to ovako na forumu... Toliko toga mora da se nauči da je jednostavno potrebno mnooogo vremena.Evo ti moja tema u kojoj sam započeo pisanje, ali mi vreme ne dozvoljava da nastavim, možda pročitaš po nešto što nisi znao ranije:http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104730-ponesto-o-motorima-sus/Sve što piše u temi nije ni 2% onoga što treba da se zna da bi mogao da se upustiš u ozbiljno turpijanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na tebe druze ti si bas korektno objasnio hvala malo cu da citam ako mi nesto zatreba javiu ti se u poruci na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Septembar 12, 2016 8-bit, 1898 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U moje vreme su se polirali usisni kanali, stavljale L karike i rezonantni auspusi - budžilo se sve u 16. Generalnu smo radili jednom mesečno Sada smo fini, bez majstora ni u ... Za početak pogledaj: Ako nešto zajebeš - nisam ti ja kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Septembar 12, 2016 8-bit, 1898 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A za formule i "uglove" evo ti dve knjige, pa čitaj do mile volje: https://www.google.rs/search?q=two+stroke+performance+tuning+pdf&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=C9LWV4WXI4fqUvrAlrAB Prva dva linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos1111 3 Napisano Septembar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...