BokyBoy 15990 Napisano Jul 9, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sreten75 je napisao: plavi paraflu. Najbolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 338 Napisano Jul 12, 2023 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga imao nekad, bio kao nov i sad mi bude zao za njim. Nikad nikakvih problema osim sto mi jednom otisao regler. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 8, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim temu 5ta sezona vozim zx9r 99 god kupljen u Švici u Luganu nikakav problem sa tim motorom nisam imao osim pre par sedmica kada mi je izgorela jedna žica od prekidača alnasera,ali da napomenem da je primerak u izuzetnom stanju i da je od kada je kod mene malo vožen zbog zdravstvenih problema.ali sada je sve došlo na svoje i idemo na nabijanje km... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15990 Napisano Septembar 9, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dušan zx9r je napisao: Da osvežim temu 5ta sezona vozim zx9r 99 god kupljen u Švici u Luganu nikakav problem sa tim motorom nisam imao osim pre par sedmica kada mi je izgorela jedna žica od prekidača alnasera,ali da napomenem da je primerak u izuzetnom stanju i da je od kada je kod mene malo vožen zbog zdravstvenih problema.ali sada je sve došlo na svoje i idemo na nabijanje km... Nista ti ne verujemo za stanje... Slikeeeee!!! Promenio Septembar 9, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 9, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim temu 5ta sezona vozim zx9r 99 god kupljen u Švici u Luganu nikakav problem sa tim motorom nisam imao osim pre par sedmica kada mi je izgorela jedna žica od prekidača alnasera,ali da napomenem da je primerak u izuzetnom stanju i da je od kada je kod mene malo vožen zbog zdravstvenih problema.ali sada je sve došlo na svoje i idemo na nabijanje km... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 9, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Tara sada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Данас сам купио у Швајцарској једну деветку, задња серија. У саобраћајној 04/2005 34.000км, мфк важећи рађен прошлог пролећа од тада кратко вожен. Нов ланац и акумулатор. Продао бих је ако има неког да је заинтересован. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Dejan88 je napisao: Koja cena? Требало би за 9-10 дана да стигне па да видим колико ће бити царина... Најбоље ме позови на 0642860383 мада и ја још нисам одлучио сасвим да ли да је продам или да продам свој мотор јер је овај изгледа у бољем стању од мог мотора а одувек сам симпатисао zx9r, поготово ову Ф верзију са ојачаном виљушком... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12374 Napisano Maj 1 Ne silazi, 7261 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su motori iz te generacije bili komforni i veliki za tu klasu, danas bi bez problema mogli da se smeste u sport touring kategoriju. Oduvek mi se ZX9R sviđao. Ovde bi samo stavio ABM SuperBike kit, tj. konvertovao bih gornji trokut na korman umesto hebli i to bi motor bombinca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Alekre je napisao: Koliko su motori iz te generacije bili komforni i veliki za tu klasu, danas bi bez problema mogli da se smeste u sport touring kategoriju. Oduvek mi se ZX9R sviđao. Ovde bi samo stavio ABM SuperBike kit, tj. konvertovao bih gornji trokut na korman umesto hebli i to bi motor bombinca. То сам ја урадио на мом гиксеру. За деветку то и није толико потребно јер она и нема преагресиван положај. Мој друг има три деветке, једна Е и две Ф модел. Уопште нема намеру да мења мотор и вози их од 2005г, притом човек ради у Лихтенштајну и има лову за било који да купи, везао се... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15990 Napisano Maj 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Devetka je fantastican motor, pogotovo ova poslednja serija, brz i konforan, zapoceo je karijeru kao R ali je jako brzo svrstan u F bas zbog te udobnosti.Ja ga zovem bebi 12-ica. Slatko sam se navozao sa E modelom i da nemam motor, ne bih razmisljao, kupio bih ovaj odmah.Agregat mu je neunistiv, pun snage i fleksibilan, nije ni neki potrosac.Jedine mane koje bih naveo su slabije kocnice na prvim modelima, zadnji amortizer i na ponekim primercima karburatori.Jesnostavno, tako kvalitetne motore vise ne prave.Srecna prodaja svakako ali ja bih ga zadrzao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Стигла деветка код мене кући. Машина одлична, пали на први зуб. 34.500км на сату. Још увек је нисмо пробали у вожњи, ако време дозволи биће сутра тест... Пар огреботина постоје и зато сутра иде на полирање без фарбања, претходни власник је скинуо ознаке са страница (zx9r) те и то враћам. Отварам поклопац резервоара кад он пун до врха Имам и два кључа али немам седиште само поклопац. Размишљам која би цена била реална за овакво стање? Бићу искрен, мотор је плаћен 1600фр, превоз, царина, налепнице, полирање још 1000е. Да не ставим неку цену па да осванем у теми "нереална цена мотора" али мислим да је 500-600е зараде ок... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Maj 17 (promenjeno) Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih stvarno šokiran da čujem da je neko na ZX9R imao zaradu 500 Eura.Vlasnik sam jednog, ali moj savet je da sledeći put odabereš drugi model koji se lakše prodaje.Realnije je reći da Ninja obično postane deo familije ako se očekuje tolika (po meni realna, ali teško ostvariva) zarada.Inače, stvarno je lep motor. Trenutna vrednost je skočila oko 80% ako upoređujem sa decembrom 2023 (danas je 17.5.2024) po sajtovima koji rade procenu je u Nemačkoj.Noviji modeli u koje spadaju serije od 2000 godine su od 3500-do 4500 Evra po proceni. Tvoja cena bi bila oko 3100 Evra po navedenoj računici, za najmlađi mogući model.Nema razloga da iko tvrdi da je cena nerealna.Ti motori vrede novaca, ali u praksi ljudi ipak gledaju sve preko godišta modela.Realno gledano, i ima izbora u toj klasi.Sve je stvar dogovora.Želim ti uspešnu prodaju. Promenio Maj 17 član icecool 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, icecool je napisao: Bio bih stvarno šokiran da čujem da je neko na ZX9R imao zaradu 500 Eura.Vlasnik sam jednog, ali moj savet je da sledeći put odabereš drugi model koji se lakše prodaje.Realnije je reći da Ninja obično postane deo familije ako se očekuje tolika (po meni realna, ali teško ostvariva) zarada.Inače, stvarno je lep motor. Trenutna vrednost je skočila oko 80% ako upoređujem sa decembrom 2023 (danas je 17.5.2024) po sajtovima koji rade procenu je u Nemačkoj.Noviji modeli u koje spadaju serije od 2000 godine su od 3500-do 4500 Evra po proceni. Tvoja cena bi bila oko 3100 Evra po navedenoj računici, za najmlađi mogući model.Nema razloga da iko tvrdi da je cena nerealna.Ti motori vrede novaca, ali u praksi ljudi ipak gledaju sve preko godišta modela.Realno gledano, i ima izbora u toj klasi.Sve je stvar dogovora.Želim ti uspešnu prodaju. Хвала на лепим жељама. На немачком тржишту има за 3000е добар мотор (пратим доста eBay Kleinanzeigen) али код нас је већ ситуација другачија. Управо другар тражи спортски мотор до неких 3000е, гледали смо пар комада али све је то крпљено и са фалинкама и сутра опет идемо да гледамо. Додуше, он гледа 954, К1-К3 1000, Р1 Рн09... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan O tome i pričam.Nemože se niko ubediti da je nešto dobro.U moto svetu (pogotovo) ko se ne zezne par puta dobro, i nepočne disati za sebe i svoju dušu, nema šanse da ni da proba nešto drugo osim čime mu je glava puna.To je u gro slučaja tako, čast izuzetcima.Navedeni modeli su upravo ti koji su nekako na vrhu želja, a ustvari lako mogu ispasti loš izbor bez određenog iskustva koji se stiče vremenom.Kupac želi uvek nešto što ako i bude prodavao "ne gubi ništa".A ustvari zanemare činjenicu da kupuju motor sami sebi radi uživanja.Po toj potrošačkoj logici, dvadeset godina star ZX9R nemože vredeti koliko navedeni ostali "baš čuveni motori".Verovatno mnogi ovde prisutni vlasnici Ninje imaju taj filing koji ja imam.I verovatno imaju i rezervni motor za njega, pored brda delova koji će možda trebati.Verovatno se i razumemo u potpunosti.Ninja nije biznis.Ninja se voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan оде Нинџа прекјуче за 3100е. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1303 Napisano Jun 7 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na prodaji. Neko će se lepo navozati. Ne mogu da ne komentarišem cene koje su generalno u rangu naučne fantastike za polovne motocikle trenutno. Ja sam 2017, znači pre 7 godina, kupio ZX9R F model (2003 god) vrlo sličan tvom i platio ga 2200e. Što se kaže bez ulaganja, prva boja, potrošni materijal dobar, čak je bio i registrovan. Lično mi je 3000e+ za velikoserijske motore stare preko 2 decenije ipak nerealno. Kad vidim Suzuki K5 1000 za 6000e, a i on će 20 godina još mi je tužnije. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, markovisacki je napisao: Svaka čast na prodaji. Neko će se lepo navozati. Ne mogu da ne komentarišem cene koje su generalno u rangu naučne fantastike za polovne motocikle trenutno. Ja sam 2017, znači pre 7 godina, kupio ZX9R F model (2003 god) vrlo sličan tvom i platio ga 2200e. Što se kaže bez ulaganja, prva boja, potrošni materijal dobar, čak je bio i registrovan. Lično mi je 3000e+ za velikoserijske motore stare preko 2 decenije ipak nerealno. Kad vidim Suzuki K5 1000 za 6000e, a i on će 20 godina još mi je tužnije. Писано је доста на ту тему и на пад вредности евра, тако је како је Срад је био 1200-1400 пре 10г сад је 2000-2200е... Тражили смо другару мотор, писао сам горе спорт до неких 3000е. Све на шта смо наишли за 2500-3000е није могло да приђе стању рецимо ове деветке тако да сад кад се размислим испада да сам ја још и јефтино дао ову деветку у односу на оне моторе које смо ми видели итд... Ти се колега супер прошао са твојом деветком, то је и за оно време била баш добра цена (повољна) Која је комбинација боја код тебе @markovisacki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1303 Napisano Jun 8 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Plavo/ljubicasta: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 392 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ko bi prodao ZX9R F model u očuvanom stanju? Ne treba mi neki polomljeni pa zakrpljeni primerak već motor da je pristojan. Ako ima, može da postavi ovde forografije i cenu pa ćemo se dogovoriti ako je dobra ponuda.Raspoložen sam da kupim ovaj motorSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, marcos je napisao: Jel ima neko ko bi prodao ZX9R F model u očuvanom stanju? Ne treba mi neki polomljeni pa zakrpljeni primerak već motor da je pristojan. Ako ima, može da postavi ovde forografije i cenu pa ćemo se dogovoriti ako je dobra ponuda. Raspoložen sam da kupim ovaj motor Sent from my iPhone using Tapatalk може из увоза колега? Има један са 3.000км али му је и цена фина, додуше Е модел... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 392 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak tražim samo F model kolega Ali hvala na ponudi svakakoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15990 Napisano Avgust 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, aca-ks je napisao: може из увоза колега? Има један са 3.000км али му је и цена фина, додуше Е модел... Kolega, stavi neke slike i daj jos neki info, mozda jos nekoga zanima taj motor sa samo 3000 km. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 834 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan 3600км 2001г 4500фр тамо, тражио 7.000фр... Нема слика са друге стране 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...