lalajko 2003 Napisano Septembar 4, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan sta ucini ovaj zarko jadnom lowesu. za trenutak me podsetio na iannone-a Mene podsetio na Sepang 2015. A posto kacketi nisu u pitanju, odluka o kazni doneta do kraja trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U, što je ova Doktorova dobra! To sluti na nešto dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5368 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Baz baš nema sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markez se izvukao za dlaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan uf kakav start... cukanje na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobra trka! Za uživanje! Pa neka pobedi i Rossi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 4, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Maq i Lor se zajebali u izboru guma. Trebali su i oni staviti tvrdju prednju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 4, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna trka. Bas kako treba da bude. Svaka cast Vinalesu i Suzukiju. Zadnja pobjeda im je bila 2007. Cru na misice i mooda uze drugo mjesto. Deda mrsi brke. Lorenzo naravno briljira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 4, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ali Markez zadrzava razliku od dve pobede, i jedna trka manje do kraja. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Vinalesu i Suzukiju. Zadnja pobjeda im je bila 2007. Po kiši. Po suvom 2000 god. Mat Oxley @matoxley I'm told Vinales is the first rider to win in Moto3, Moto2 and MotoGP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ali Markez zadrzava razliku od dve pobede, i jedna trka manje do kraja. Sent from my SM-N910C using Tapatalk I opet: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Da li je 93 kaznjen za hvatanje precice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 4, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece biti kaznjen jer nije profitirao poziciju. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije i Aleix profitirao poziciju pa je dobio penal 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u Hondi da razmisle o rokadi Pedrosa - Crutchlow. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 4, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Odlična trka! Prvo što sam očekivao kišu tako da je trka po suvom na Silverstonu zaista premija Svaka čast svima, sve pozicije su zaista zaslužene i ne bih nikoga izdvajao. Jedino mi je sada možda žao što će Vinjales sledeće godine u Yamahu. I to zbog Suzukija jer je pitanje da li će neko ko nasledi taj motor moći da ga vozi ovako dobro kao Maverik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao na trku, je li bila cemu? Malisa sada ima u prosjeku preko 8 bodova rezerve na svakoj trci u odnosu na Rossija, paaa ne znam da li je moguce da ga skine, da nije prokuvala Dzamaha i mozda, ovako, tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljen sam trkom! Nije mi jasna ovolika superiornost Suzukija!? Po meni, ovo je do vozača, a ne do motora. Biće veoma zanimljivo u narednoj sezoni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad Ianonne sjede na Suzanu , pa ima sve da prsti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 4, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto Vinales iduce sezone vrti Yamahu. Mislim steta za Suzanu. Mislim da je Vinales buducnost zajedno sa Markezom. To su novi klinci koje cemo da gledamo iducih 10 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP & SBK News@MotoLines Rossi said he is worrying Vinales for next year... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan David Emmett @motomatters Re: cutting the track. If you don't gain an advantage and return safely, in the position you left the track, there is no penalty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drago za Vinjalesa i Jamahu jer mislim da ce vec sledece sezone da se pita za titulu. Suzuki je ipak jos uvek iza Jamahe Sa druge strane nije ni Rins za baciti tako da nece Suzuki ostati bez dobrog vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13555 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan David Emmett @motomatters Re: cutting the track. If you don't gain an advantage and return safely, in the position you left the track, there is no penalty Znaci A. Espargaro je popravio poziciju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 4, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan David Emmett @motomatters Re: cutting the track. If you don't gain an advantage and return safely, in the position you left the track, there is no penalty Znaci A. Espargaro je popravio poziciju?Očigledno nisu ista pravila za sve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...