Džim Džarmuš 2522 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Klotara . U VB je cena za novi model veca za 50gbp u odnosu na prethodni a promenili su: sedište,kruz kontrol,upeglali menjač na startu i maloj brzini,novi tft i,farovi novi sa migavcima,ravnomerno zatvaranje sedista (nadam se da farovi bacaju blize ispred motora u odnosu na my2024 i starije). Promenio Septembar 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Satelis said: Upravo srafim mali ADV sa 20K predjenih od naseg forumasa koji je kupio ganc nov bajk i održavao u ovlascenom a prodao ga mom baš dobrom prijatelju..... Sramota me da kačim slike i pišem! Pisi molim te! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 9. 2024. at 0:31, Gordak985 je napisao: Društvo, ulećem klizeći, pitam za drugara, imate li iskustva sa gumama BATTLAX AX41S i generalno šta biste preporučili za ovaj model. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Računaj da zadnju gumu nećeš lako naći. I da je cena zadnje gume osetno jača. Planiraj kupovinu guma na vreme. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Septembar 27 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekih 9k km i bas imam osecaj da zadnja (fabricka) guma losije drzi a motor ima tek godinu dana.. Stavio bih Diablo Rosso Scooter pre ili kasnije posto off prakticno ni ne vozim..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2714 Napisano Septembar 28 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je Danlop Trailmax pozadi, guma je toliko losa da to nije normalno, kod mene na Nc-u sam izdrzao 10k i ne mogu da verujem koja razlika i kako se sad lako vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Octobar 7 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dva meseca nakon dolaska, napokon se setih da ugradim i zaštitu sa donje strane, legla "u nulu": 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Octobar 7 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skini to kinesko govance dok ne bude kasno.... Razlog potraži u NC temi...da se ne ponavljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Novembar 14 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko ko bi menjao svoj Akrapovic sa DB killerom za moj bez istog? Uz moju doplatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Novembar 14 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne napravis db kiler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Novembar 14 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skeptičan sam kako će to urade, što estetski što praktično, kakav će zvuk biti, da li će uticati na snagu... Robert traži da se pošalje lonac. Kupio sam motor bez DB killera, čak je izvađen i na fabričkom auspuhu pa ne mogu da stavim ni njega. Edit: Nije Robert nego Drago Ada, moja greška. Da li ima neko u BG možda za preporuku? Promenio Novembar 14 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Novembar 15 Zainteresovan, 790 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas dB killer s druge strane, na pocetku gde top ide na granu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Subota u 23:02 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod mene nikad nisam stavio db kiler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata prle 29 Napisano Nedelja u 09:30 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde se nalazi akumulator i kako ga napuniti? Izvukao minje struju i sad ne mogu ni da otvorim sedište da vidim jel tuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Nedelja u 09:47 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imas pozadi na repu iznad tocka jedno mesto, skines poklopac i ubacis kljuc ( koji ti se nalaxi u alatu ispod sedista) za otvaranje sedista i odbravis mehanicki. Kad skines poklopac videces kako mozes da se snadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...