tornadobor 51 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2020. at 21:37, Nole Bg je napisao: Samo 35 kw snaga motora, kubika nema veze koliko ima. Cisto sumnjam da neki x-adv ulazi u 35 kw Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka kompjuterski ga smanje na 35kw i Hondi i A2 (daju uverenje da je smanjena KW), tako barem kazu u Delti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjene pre 3 meseca.....Totalna razlika u voznji i polozaju dok vozim....Sada se ne sedi vise skuterski, nego motorski...xaxaxxa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je nebitno da li ga neko smatra za motor, neko za skuter a neko za hibrid(JA)....Bitno je da je meni za sve veoma dobro upotrebljiv....grad, put ili blagi off...... A za sada jedina mana po meni mu je automatski menjac u krivini....tj ako je u automatskom modu hoce da promeni brzinu u najnezgodnijem trenutku(ili se treba navici na to, ili kao ja stavim u manualni rezim i ja diktiram kojom brzinom ulazim i prolazim kroz lakat krivine).....vidim da su na novoj africi resili taj problem, nadam se u sledecim verzijama X-a da ce resiti i to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 9, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, tornadobor je napisao: A za sada jedina mana po meni mu je automatski menjac u krivini....tj ako je u automatskom modu hoce da promeni brzinu u najnezgodnijem trenutku(ili se treba navici na to, ili kao ja stavim u manualni rezim i ja diktiram kojom brzinom ulazim i prolazim kroz lakat krivine).....vidim da su na novoj africi resili taj problem, nadam se u sledecim verzijama X-a da ce resiti i to.... Pisao sam u NC temi bas to sto pominjes..... Kada sam 2016 kupio bajk, vrlo brzo put me naneo na Transalpinu i Transfagarasan. Secam se ko juce da je bilo, desna lakat krivina, ulazim u 2 brzini, dajem gas ne sluteci da ce se ista desiti, menajc klik u 1 brzinu.... momentalni katapult napred jer povlaci ko lud iz nizih obrtaja. Sreca nikog nije bilo u drugoj traci, skola je jeftino placena. Uvek vozim u S1 modu, bas retko koristim S2. Pred serpentine palac mi je na - tasteru, klik i nema problema, nema iznenadjenja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan da, da da...pod obavezno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mora + - ručno jer motor ne vidi put ispred niti saobraćaj niti krivine. Automatika je za neke standardne, lako predvidive, situacije i za veće brzine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio automatik samo prvih 3-4 dana i presao na +- i navika mi je cim ga ubacim u D odmah kaziprst ide na manual! Bolja mi je kontrola motora, ulaska izlaska iz krivine,,... kocenje saltajuci unazad,.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, X8 Vračar said: Mora + - ručno jer motor ne vidi put ispred niti saobraćaj niti krivine. Automatika je za neke standardne, lako predvidive, situacije i za veće brzine. Ljudi ne razumeju automatski menjac kao koncept a jos manje implementiran na neki motor ili automobil. Da da bi auto menjac bio pouzdan za pocetnika u svakoj situaciji on mora biti vezan za vrlo vrlo snazan motor. To je nacelo koje posotji od kada je napravljen prvi auto menjac. Elektronika, seonzori i logika koja prati kretanje vozila, navike vozaca, proverava proklizavanje, kocenje i sl. pomazu da se i sa slabijim motorima dobiju solidni rezultati. otud je auto industrija pocela da pakuje slabe motore i auto menjace. Medjutim na motorima to nije i nikada nece biti reseno jer logika menjaca mora da zna mnogo vise od pomenutog da bi mogao da proceni sta treba da radi. Verujem da niko nije pao zbog ovih saltanja u krivini i sl, ali vozacu se ti potezi menjaca sigurno nisu dopali. I eto ljdi prestaju da koriste automotiku. Kod goldwinga, sve odlicno funkcionise. 6 cilindara, obilje snage i obrtnog momenta kroz citav raspon cine da cak ako i presalta u pogresno brzinu, vozac ce da nastavi dalje kao da se nista nije desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 4.5.2020. at 23:33, pinokio je napisao: Nacin sedenja? Sasija? OK, izgleda da jedina razlika izmedju skutera i motora je u toma da li butinama mozes da se uhvatis za vozilo. Ako mozes da ga stisnes onda je motor, ako ne onda je skuter. Tacno? Malo je komplikovanije od toga.Evo ja imam kao kolega na XADV ove footpegove(nogostupe) i sedim isto kao sto sede kolege na Ncx,isti polozaj maltene.Drugo,razlika izmedju motora i skutera je i u gepeku,na motoru ga nemas a na skuteru imas.E sad Ncx kao motor ima lazni rezervoar a u tom rezervoaru je gepek i on kao motor moze da primi full face kacigu a ja u Integri ne mogu da stavim nijednu a Integra je skuter a NCX motor.Dalje,skuteri 99% imaju variomat,Integra i XAdv imaju lanac,skuteri imaju male tockove,Integra i XAdv imaju velike kao motori.NCx,Integra i Xadv imaju iste tockove,motor,lanac,menjac,isto se voze,apsolutno sve,razlika je u tom "rezervoaru" i plastikama napred.Integra i Xadv imaju opciju da stavis noge kao na skuteru,i kocnice su gore kao na skuteru (NCx ima noznu)i sem plastika napred na Integri to je sve sto imaju kao skuter,a voze se kao motor a ne kao skuter.Sto se tice izgleda Integra i izgleda ali XADv meni licno ne lici na skuter,vec na neki off road motocikl.Ja ne mislim da je skuter losiji nego motor,i da treba vozaci da se dele na motoriste i skuterase,nego sam samo hteo da ti ukazem da Integra i Xadv nisu klasicni skuteri i da se dosta polemike vodilo oko toga sta je Integra kad je izasla i gde da se svrsta,i vecina je misljenja da je to motor sa ponekom osobinom skutera.Vozio sam Beverly500 4 godine pa zato kazem da nisu oni klasicni skuteri.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne razumeju automatski menjac kao koncept a jos manje implementiran na neki motor ili automobil. Da da bi auto menjac bio pouzdan za pocetnika u svakoj situaciji on mora biti vezan za vrlo vrlo snazan motor. To je nacelo koje posotji od kada je napravljen prvi auto menjac. To "načelo" je važilo 1960.,možda do 1970. godine najkasnije. Posle toga je došlo do određenog razvoja tehnike, a posebno elektronike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Koliko filozofije ni oko čega... Suština je samo da je sve napredovalo, sve se menja, a nama u glavi osnova za poređenje ostala ona iz prošlog veka. 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, PremieRacing said: Koliko filozofije ni oko čega... Suština je samo da je sve napredovalo, sve se menja, a nama u glavi osnova za poređenje ostala ona iz prošlog veka. pa nije bas tako, uz sisteme kao sto su quick shift i sleeping clutch, potavlja se pitanje cemu sluzi DCT ako se jedino sto radi automatski je kretanje i zaustavljanje. Ispade da svako ko ga ozbiljno vozi koristi dugmice da bi menjao brzine. dakle, 2k evra da bi se ustedelo na stiskanje rucice kvacila prilikom kretanja? dodatno, meni se kretanje na x-adv nije dopalo, nije ni priblizno tako mekano kao na skuterima. dct sa suvim lamelama nigde nije mekan kod kretanja pa ni kod honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 11, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan DCT je dual clutch i neuporedivo brži, a u novoj generaciji i fizički kraći iznad agregata, koliko sam razumeo. Sad pitanje cene i ukusa je druga stvar šta kome vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Maj 17, 2020 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/4/2020 at 11:14 PM, pinokio said: Da li neko moze da mi kaze zasto se X-ADV vodi kao skuter? Isto pitanje vazi i za Integru? Ako su ta dva vozila skuteri onda su skuteri i NC750x DCT ili Goldwing Sustinske razlike izmedju Integre, NC750 DCT, NM4 i Goldwing DCT - nema. Meni nije jasno za adv, al sam sjedio na integri i ima taj fuljavi scooter/sjedim na klozetu polozaj.. Meni to epic fail vizilo od kad sam sjeo na njega . Mozda je to samo prvi dojam,al tako mi je.. p.s: Za Vlasnike ADV , kaze mi taj kolega da se jedino u gradu osjeti tezina i glomaznost motora.. I moram rec ovim old school muppetima, taj +/- mjenjac je prva stvar zbog kojeg bi ga kupio.. Ja sam na xmaxu patim za kočenjem masinom/motorom.. Da je to imo moj versys vjerovatno bi ga jos vozio. Promenio Maj 17, 2020 član R3mba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Maj 21, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno za adv, al sam sjedio na integri i ima taj fuljavi scooter/sjedim na klozetu polozaj.. Meni to epic fail vizilo od kad sam sjeo na njega . Mozda je to samo prvi dojam,al tako mi je.. p.s: Za Vlasnike ADV , kaze mi taj kolega da se jedino u gradu osjeti tezina i glomaznost motora.. I moram rec ovim old school muppetima, taj +/- mjenjac je prva stvar zbog kojeg bi ga kupio.. Ja sam na xmaxu patim za kočenjem masinom/motorom.. Da je to imo moj versys vjerovatno bi ga jos vozio. Ako si drzao noge na plastikama kao skuterski polozaj onda da.Ali imas opciju da stavis nogostupe iliti footpegove i da drzis noge kao na motoru klasicnom,ili ncx i totalno je drugaciji osecaj.Ja uvek tako vozim,a ovaj drugi polozaj mi posluzi ako je hladno,ima vetra ili da ispruzim noge ponekad ali 90% vremena koristim nogostupe..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2020. at 19:10, pinokio je napisao: pa nije bas tako, uz sisteme kao sto su quick shift i sleeping clutch, potavlja se pitanje cemu sluzi DCT ako se jedino sto radi automatski je kretanje i zaustavljanje. Ispade da svako ko ga ozbiljno vozi koristi dugmice da bi menjao brzine. dakle, 2k evra da bi se ustedelo na stiskanje rucice kvacila prilikom kretanja? dodatno, meni se kretanje na x-adv nije dopalo, nije ni priblizno tako mekano kao na skuterima. dct sa suvim lamelama nigde nije mekan kod kretanja pa ni kod honde. mislim da to kretanje nema veze sa menjacem, 99% sam uveren da to ima veze sa drive by wire sistemom, kada gas ide preko sajle onda to kretanje ide mekse zato sto je fizicki povezana rucica gasa za karburatorom (injeksNom) a drive by wire ipak elektronski salje impuls za davanje gasa i u tom polasku sa 0 na 5km ima taj mali zastoj i isporuku snage vise....a sto se tice DCTa, ja nisam nikada osetio mekse menjanje brzina na bilo kom menjacu kao na njemu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 29, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tornadobor said: mislim da to kretanje nema veze sa menjacem, 99% sam uveren da to ima veze sa drive by wire sistemom, kada gas ide preko sajle onda to kretanje ide mekse zato sto je fizicki povezana rucica gasa za karburatorom (injeksNom) a drive by wire ipak elektronski salje impuls za davanje gasa i u tom polasku sa 0 na 5km ima taj mali zastoj i isporuku snage vise....a sto se tice DCTa, ja nisam nikada osetio mekse menjanje brzina na bilo kom menjacu kao na njemu.... Bojim se da ne razumes kako sistem radi. Kvacilo sa suvim lamelama je problem u svakom DCT po pravilu. Koliko i kako ce se taj problem prikazati varira od slucaja do slucaja i kako ce on biti primljen od strane korisnika. Kod tebe postoji taj jedan trzaj koji sam i ja osetio i koji me nervirao svaki put kada sam kretao. Da li bi se navikao? Verovatno. Da li je bolji od pristojnog klasicnog kvacila? Nije. Sto se tice rezulicije rucice gasa kod dbw sistema ona je vise nego dovljna da se isprogramira mapa koja ce omoguciti najmeksi moguci polazak. Na kraju krajeva imas isti sistem na motoru sa klasicnim menjacem i nema trzaja jer prenos snage na kvacilu regulises sam. DCT menjaci sa suvima lamelicama ne trpe veliku vrucinu koja moze da nastane kada bi, recimo, vozio opetereceno vozilo 20 min u nekoj guzvi - 0-15km/h i kretao lagano, bez trzaja. Ako bi hladjenje bilo lose jer je napolju 40c, ocas bi se sistem pregrejao, lamele deformisale i njihova zamena bi bila pakao. Zato su honda, kao i vw ili getrag u auto industriji, vreme spajanja lamela prilikom kretanja vozila drzali vrlo kratko da bi se klizanje lamela skratilo. Sa druge strane DCT kao sto je tvoj menja brzine izuzetno mekano, veoma brzo ali to je rezultat citavo sistema koji kontrolise obrtaje masine prilikom prebacivanja u visu ili nizu brzinu a sama izmena je trenutna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, pinokio je napisao: Bojim se da ne razumes kako sistem radi. Kvacilo sa suvim lamelama je problem u svakom DCT po pravilu. Koliko i kako ce se taj problem prikazati varira od slucaja do slucaja i kako ce on biti primljen od strane korisnika. Kod tebe postoji taj jedan trzaj koji sam i ja osetio i koji me nervirao svaki put kada sam kretao. Da li bi se navikao? Verovatno. Da li je bolji od pristojnog klasicnog kvacila? Nije. Bate, bojim se da ti ne razumes kako DCT menjac radi, pogledaj klip pa mozda bude jasnije jer suve lamele nikako nisu. Bolji je menjac od bilo kog klasicnog, brzi, bez ikakvog trzaja sem kad se ubaci u 1 brzinu, eventualno iz 1 u 2 i to samo dok se malko ne zagreje. Posle jedva da se kuje klik a kamoli oseti neki trzaj. Trosim DCT menjac vec 56.000km pa ne pricam napamet. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Satelis said: Bolji je menjac od bilo kog klasicnog, brzi, bez ikakvog trzaja sem kad se ubaci u 1 brzinu, eventualno iz 1 u 2 i to samo dok se malko ne zagreje. Posle jedva da se kuje klik a kamoli oseti neki trzaj. Trosim DCT menjac vec 56.000km pa ne pricam napamet. Ne znam sta si tacno hteo da mi kazes ali ja bih da se vratimo na pocetak diskusije Honda je napravila DCT menjac koji ljudi koriste u manuelnom a ne u automaskom rezimu. Za sve koji to rade, ja sam postavio pitanje a cemu DCT, kada ima toliko motora sa QS i SC, pa onda ostade da je jedina sustinska razlikaa u nacinu kretanja. A to je nalosije resen deo citavog kocnepta DCT kao i prebacivanje iz 1 u 2 ( sa malim brojem obrtaja)? Da je taj menjac toliko superioran mi bi smo ga imali svuda tuda u industriji ali koliko mi je poznato samo honda ga ugradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad budeš imao, pre svega vozio DCT menjač bar par hiljada km u svim uslovima, znaćeš jedino tad kako zapravo radi. Do tad su ti samo nagađanja jer drugačije ti objasniti ne mogu. Nema tu nikakvog drugačijeg načina kretanja u odnosu na sve ostale, jedina je razlika sto povlači momentalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Satelis said: Nema tu nikakvog drugačijeg načina kretanja u odnosu na sve ostale, jedina je razlika sto povlači momentalno. Upravo o tome i pricamo citavo vreme. Meni se to povlacnje momentalno nije dopalo. Vrlo je nerafiniran za razliku od verzije istog motora sa manuelnim menjacem. Ili u odnosu na skutere sa CVT. Isti fenomen o kom pricas je i kod autmobila koji imaju DSG, Power Shift i sl, sa suvim lamelama. Ali kao i sve ostalo na svetu, neko voli ovako neko onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan DCT ili DSG je udobnost voznje na najvisem nivou! Ja samo ne kontam o kom povlacenju se radi, meni xadv isto reaguje kao i Multistrada od burazera! Razlog zasto ja vozim xadv na +- je zato sto vozim zustrije i zelim da kontrolusem motor bez da razmisljam kada ce on da prebaci u visu ili nizu brzinu! Ali za normalnu voznju D S1 je savrseno gas i kocnica! Ja za bolji menajc ne znam. Klasican menjac + QS je odlicna stvar za otvoren put i trke gde ti sa kvacilom mozes mnogo toga! Al za grad i kreni stani DCT je ne uporedivo komforniji i bolji! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan nije suvo kvacilo..... Clutch Wet multiplate Hydraulic Dual clutch (DCT) Final Drive Chain Transmission Type 6-speed ...mada ja i dalje verujem da je do DBW...... Nikako mi ne smeta navikao sam se za 2minuta, prokomentarisao sam samo da se to desi.....daleko od toga da smeta bilo kakvoj voznji...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, pinokio je napisao: Ne znam sta si tacno hteo da mi kazes ali ja bih da se vratimo na pocetak diskusije Honda je napravila DCT menjac koji ljudi koriste u manuelnom a ne u automaskom rezimu. Za sve koji to rade, ja sam postavio pitanje a cemu DCT, kada ima toliko motora sa QS i SC, pa onda ostade da je jedina sustinska razlikaa u nacinu kretanja. A to je nalosije resen deo citavog kocnepta DCT kao i prebacivanje iz 1 u 2 ( sa malim brojem obrtaja)? Da je taj menjac toliko superioran mi bi smo ga imali svuda tuda u industriji ali koliko mi je poznato samo honda ga ugradjuje. Ja sve koje znam da voze sa ovim menjacem voze 95% voznje u automatskom rezimu.....ja licno samo menjam izmedju D i S2 u zavisnosti kako sam raspolozen....i svi modovi su meni perfektni i za grad i za putovanja.....i ako putujem u D modu, cim dam naglo gas (zbog preticanja) automatski da prebaci u neki S mode smanji 1 ili 2 brzine, katapultira nas i vrati u D mod cim smanjim i ustalim gas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, tornadobor said: nije suvo kvacilo..... Clutch Wet multiplate Hydraulic Dual clutch (DCT) Final Drive Chain Transmission Type 6-speed ...mada ja i dalje verujem da je do DBW...... Nikako mi ne smeta navikao sam se za 2minuta, prokomentarisao sam samo da se to desi.....daleko od toga da smeta bilo kakvoj voznji...... Onda je moja greska. Bio sam ubedjen da su lamelice u kupci samo na velikom motoru sa sest cilindara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...