Mostarac 5075 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja puteve, treba mi da u određenom gradu nađem ulicu i broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13820 Napisano Avgust 20, 2016 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam sa ROUTE66 posalje promoterku kuci kao tehnicku podršku ukoliko korisnik ne uspe sam da instalira aplikaciju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam sa ROUTE66 posalje promoterku kuci kao tehnicku podršku ukoliko korisnik ne uspe sam da instalira aplikaciju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Лоше си чуо, то шаљу ономе ко са њиховом навигацијом пређе 1.000.000км и доведе бар 10 нових корисника Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ROUTE66? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 20, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam sa ROUTE66 posalje promoterku kuci kao tehnicku podršku ukoliko korisnik ne uspe sam da instalira aplikaciju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Лоше си чуо, то шаљу ономе ко са њиховом навигацијом пређе 1.000.000км и доведе бар 10 нових корисника Ja sam za manje od sygic-a dobio više Evo upravo me promoterke, komada 3, češu po 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Avgust 21, 2016 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A sta se preporucuje za nas koji koristimo IOS a ne Android? Naravno, da je besplatno, da radi bez neta, a promoterke se valjda podrazumevaju...? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 21, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan A sta se preporucuje za nas koji koristimo IOS a ne Android? Naravno, da je besplatno, da radi bez neta, a promoterke se valjda podrazumevaju...? Za vas jabučare nema spasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan MAPS.ME Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 21, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Here Drive+, Njokia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema ali taman se iskristalisalo ovo oko navigacija. Koju je sada pametno instalirati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4381 Napisano Jul 13, 2019 Svrati cesto, 3534 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan HERE WeGo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 4 god platio Igo 29 dolara za Eu i ne mislim vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7751 Napisano Jul 13, 2019 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan MapFactor GPS Navigation Maps - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM * Best rated free offline navigation app on Google Play with 30 millon+ installs* MapFactor Navigator is a free GPS... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5624 Napisano Jul 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan HERE WeGoI ja je imam i nisam zadovoljan moram menjati. Hebo te navigacija kad ja nemogu zadati putanju i odrediti tacke, nego ti on ponudi svoje 3 opcije i ti da odaberes. Najbolja je gugl mapa ali samo da moze bez neta, mozes da skines of lajn mape ali opet nzm......Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12710 Napisano Jul 13, 2019 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može Google mapa offline ali moraš da iscrtaš rutu i prebaciš u uređaj. Doduše nema posle korekcija, tj. morao bi u roming. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče ponovo stavio iGo na telefon, posle nekog vremena zajebancija i pokušaja sa drugim aplikacijama. Podsetih se što sam ga ranije jako puno koristio. Ipak je to jako ozbiljna alatka. U zemlji u poslednje vreme najviše koristim Google Maps i tako će i verovatno ostati. Mnogo mi odgovara opcija što njihove mape rade i preko lock screen-a. Na motoru je to super korisno. Ima li još neka takva aplikacija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sygic. Platih 20€ i još nešto preko pa sam i kod žene aktivirao sa mojim nalogom. Prati dešavanja na putu i u odnosu na to nudi trenutnu promenu rute. Za duži put je moguće ulogovati se preko kompjutera, napraviti detaljnu rutu sa tačkama interesovanja i učitati je na mobilnom uređaju. Može sve i preko mobilnog ali je znatno elegantnije na kompjuteru. Veoma sam zadovoljan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Instalirao sam baš i Sygic pre neki dan, mada ga tek sada uključujem. Vidim radi na lock screen-u, a i ostale stvari koje pominješ deluju fantastično. To za 20€, to je onaj World + Traffic paket? Vidim sve im je na popustu 80%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I da, taj popust navodno važi još danas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popust je prazna priča. To mu je cena. Instalirao sam posle sve dodatke, osim onog sa pregledom kokpita. Samo tome nisam našao primenu. Rekoh već, baš sam zadovoljan. Dešavalo mi se da vidim zastoj, negde dalje ispred, jer počinju da koče sa uključena sva četiri migavca a u tom trenutku mi Sygic naglašava da skrenem ili da se isključim. Dobra opcija im je i druga aplikacija, Sygic Travel. Mnogo interesantnih podataka o nekom gradu na jednom mestu, plus mapa koju je moguće skinuti pa da posle radi i bez neta.Jbt, zvučim kao reklama za Sygic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako sam i pretpostavio. Pazi da ga nisam zaista uboo poslednjeg dana popusta. Zvučiš, da, ali nema veze. Lepo je znati da postoji neko nezavisno rešenje puno mogućnosti, i lepo je čuti iskustva iz prve ruke. Isprobaću je detaljnije svakako, hvala na preporuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8680 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1877 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sygic. Platih 20€ i još nešto preko pa sam i kod žene aktivirao sa mojim nalogom. Prati dešavanja na putu i u odnosu na to nudi trenutnu promenu rute. Za duži put je moguće ulogovati se preko kompjutera, napraviti detaljnu rutu sa tačkama interesovanja i učitati je na mobilnom uređaju. Može sve i preko mobilnog ali je znatno elegantnije na kompjuteru. Veoma sam zadovoljan.Sa jednom kupovinom licence moze biti aktivan na vise uredjaja?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa jednom kupovinom licence moze biti aktivan na vise uredjaja? Sent from my SM-N950F using Tapatalk To naravno nigde ne piše ali sam ja instalirao i na ženin i na još jedan stariji telefon koji sada koristim samo kao navigaciju. Dakle, odgovor je da, može na više uređaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos davno mi je kolega sa foruma poslao iGo instalaciju i uputstvo i radila je ekstra i sada bih tako nesto ubacio u tel kada bih mogao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...