maksimovic v2 5 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo , jedan problem koji mozda ovde neko i moze da mi odgonetne...kao sto i naslov kaze kad namotam korman skroz desno sajla gasa jako tesko ide kao da je ustine nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prikljesti je vila na ram, to se i meni desava, skini sajlu i probaj da je provuces drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Avgust 7, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sajla na svojoj originalnoj putanji (nije menjana nikada), definitivno ima problem. Mozda se razlicnala, mozda je ostecen buzir...ima jos tih mozda. Dobro sve pregledaj. Ako je sajla menjana (komplet sa buzirom), pa joj je promenjena putanja i to moze da bude problem. U radionickim knjigama ima posebno poglavlje gde je graficki prikazano kuda bi snopovi kablova i sajle trebalo da prolaze, gde su i kako provucene i vezane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, postoji mogucnost da je sama sajla zaglavljena, ali zbog onoga da koci samo kad se namota na desno sam posumnjao da je problem presavijen ili prikljesten buzir negde. Moram da nadjem neku semu kako je fabricki to izgledalo kod mene, jer kad se namota na levo bukvalno ne moze da se pomeri, ak ad se skine ide lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, kad zategnem sajle na onim buzirima, na gasu onda tesko ide. a kad opustim onda ide lako, ali onda imam problem sa paljenjem mira malo gasa da dam da bi upalio.nasao sam neku sredinu podmazao sajle na ulazu u buzir kad karbova.sad je ok. mada ja kontam da malo treba karbovi da se stelaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...