pronto 6585 Napisano Avgust 8, 2016 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U moto svetu, ovakve agregate imaju uglavnom sprave za off road...zbog pomenutih karakteristika. Kad motorom skaces,penjes se i silazis po kakvom kamenjaru, malo ulja u karteru bezi na sve strane. Ovako je mnogo sigurnije da ce motor biti uvek podmazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moja razmisljanja su isla u pravcu prvog odgovara stim da sam pomisljao na veći clearance, ali kad nemaš sump onda možeš da ostaviš clearance isti a da spustis masinu pa da dobiješ nizi centar. A i drugi odgovor je takođe jako logican samo ga se treba setiti Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan U moto svetu, ovakve agregate imaju uglavnom sprave za off road...zbog pomenutih karakteristika. Kad motorom skaces,penjes se i silazis po kakvom kamenjaru, malo ulja u karteru bezi na sve strane. Ovako je mnogo sigurnije da ce motor biti uvek podmazan. dozvoli mi molim te malu dopunu.....u moto svetu se takav tip agregata montira i na motore kojima se izvode raznorazne akrobacije (zadnjak, stoppie,itd.....) jer bi inače te mašine jako brzo rekle "rika vela".....inače ako se ne varam svi Harley Davidsoni imaju suv karter.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Nisam ja napisao sve. Racunam na (samo) inicijativu onoga koga to interesuje. Ima da se cita i pise koliko hoces...sta je kavitacija, koliko pumpi moze da ima, kako i gde se postavljaju.... Mislim i da je BMW serije K isto suvokarterni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valle 0 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko pomoci ? Interesuje me koji je kljuc za svecice od 990sm ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Februar 8, 2017 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedna ideja...a ima ih raznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valle 0 Napisano Mart 25, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zna neko od vas ima li ko djelove od 990 sm rezervoar,aparat od kvacila za rucicom volan i bocne lijeve plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1656 Napisano Mart 25, 2017 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Ktm-fatbar-volani-28-22-mm-sivi-44298306-oglas.htm?filter_id= Evo volani https://www.kupujemprodajem.com/Ktm-Brembo-hidraulicno-kvacilo-44017766-oglas.htm?filter_id= A evo i nekih cilindara kvacila, mada mislim da su od cross modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valle 0 Napisano Mart 26, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti pogledacu, zna li jos ko sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...