ruske011 601 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U povratku nocas na smederevskom putu, negde oko pola 4 naletim na rupu koju je i policajac opisao ''ovde bi i Hammeru otpao tocak'' i lepo me ta rupa baci na zemlju sa sve motorom. Zvao policiju a oni hitnu pomoc (imam lakse povrede noge) Dok su oni radili uvidjaj motor je ostao bez ikoga da ga preuzme. Naravno oni su zvali parking servis i odneli ga u medjuvremnu dok sam ja bio u urgentnom, rece meni cika koji me je testirao i na alkohol (0,00%) da odem u PU Savski venac pa ce mi tamo reci procederu. Ali naravno tamo se samo uzima potvrda. Za ostalo je duzan parking servis koji sam nazvao i kad su mi rekli da treba da platim 7300 da podignem motor, nije mi bilo dobro. Naravno nisam ga jos podigao. Sada me zanima sta da radim koja je procedura, jel kriv Beograd put, kao sto pretpostavljam? Kome da se zalim za stetu na motoru i moje povrede. Svaka pomoc je korisna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4907 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo vidiš ko je upravljač puta,tj. ko je nadležan za održavanje. Posle se sudiš sa njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam situaciju u Cacku, gde sam preleteo preko rupe, i jedva se zadrzao na točkovima. Najdem prvu saobracajnu patrplu koju sam video, i kazem im da zelim da prijavim rupu na putu, neko ce da pogine. Na to mi odgovaraju da su već napravili sluzbenu belesku i prosledili javnom preduzecu za urbanističko i prostorno planiranje, gradjevinsko zemljiste i puteve "Gradac", jer su oni nadlezni, uz konstataciju, da je tolika rupa, da ce stvarno neko da pogine... Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Advokat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jul 19, 2016 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj, ali ako je bilo obelezeno znakom, teska posla da ces uspeti nesto da uradis, ako nije bilo nikakvog upozorenja, postoji mogucnost naplate stete od onog ko odrzava put. Svakako je najbolje da konsultujes advokata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj, ali ako je bilo obelezeno znakom, teska posla da ces uspeti nesto da uradis, ako nije bilo nikakvog upozorenja, postoji mogucnost naplate stete od onog ko odrzava put. Svakako je najbolje da konsultujes advokata. Nije bila obelezena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno je moj prijatelj, konstruktor raznoraznog Zastavinog oružja, pokušavao da Nemcima objasni termin "Udarna rupa", a oni su ga samo pitali: ""Šta će rupa na putu"? O terminu "udarna" da i ne pričamo! Skyrunner te je uputio na pravu adresu, čuj se sa njim i gruvajte i ne odustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jul 19, 2016 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A jesi rekao coveku da 99% prepravki kod nas lice na karakondzule jer idejni tvorac obicno nema dovoljno "vremena" da preradu uradi kako treba...pa posle nije ni cudo sto to niko nece da kupi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Probaj, ali ako je bilo obelezeno znakom, teska posla da ces uspeti nesto da uradis, ako nije bilo nikakvog upozorenja, postoji mogucnost naplate stete od onog ko odrzava put. Svakako je najbolje da konsultujes advokata. Nije bila obelezena. Da li su policajci napravili zapisnik? Trebalo bi da odes u osiguravajucu kucu da vidis imaju li ga oni. Navodno oni tebi isplacuju stetu, a oni potrazuju od institucije koja drzi tu deonicu. Trebace tu mnogo muke, Srbija je ovo. Navijam za tebe.SRECAN ti 50! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj, ali ako je bilo obelezeno znakom, teska posla da ces uspeti nesto da uradis, ako nije bilo nikakvog upozorenja, postoji mogucnost naplate stete od onog ko odrzava put. Svakako je najbolje da konsultujes advokata. Nije bila obelezena. Da li su policajci napravili zapisnik? Trebalo bi da odes u osiguravajucu kucu da vidis imaju li ga oni. Navodno oni tebi isplacuju stetu, a oni potrazuju od institucije koja drzi tu deonicu. Trebace tu mnogo muke, Srbija je ovo. Navijam za tebe.SRECAN ti 50! Jesu, cekam kazu oko 15 radnih dana pa odem u Dunav Osiugranje po zapisnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Jul 19, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je drugar vracajuci se sa odmora dzvajznuo (automobilom) rupu, isekao gume na jednoj strani (ne secam se tacno kojoj), zvao pandure...uvidjaj, zapisnik, trt vtr.....da bi na kraju fasovao kaznu zbog ne prilagodjene brzine datim uslovima na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4907 Napisano Jul 19, 2016 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo potrebno biti, treba i znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 20, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-ak godina drugar je za vreme kiše, naleteo na ogromnu neobeleženu rupu punu vode , na auto putu, isključenje ka jednoj od benzinskih pumpi. Šteta na Reno Laguni bila 1300e, tužio nadležno preduzeće i isplatili mu sve u dinar. Ali je imao vezu. Ako nemaš vezu uzmi advokata (on ima vezu). I tih 7300 će ti isplatiti, ali ćeš čekati i-ha-ha-haj. Dalje znaš i sam, sve što središ na bajku, čuvaš fiskalne račune itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bitan ti je policijski zapisnik kao osnov odnosno dokaz o steti odnosno nacinu nastanka, ali iz iskustva, tesko da ces bez suda uspeti da je nadoknadis, mada je moguce ukoliko se ne radi o Beogradd Putu ili Putevima Srbije. Mozes i da sacekas da policija prvo pokrene prekrsajni postupak protiv onoga ko odrzava puteve pa vidi o kome se radi mada i oni umeju da pogrese. Obezbedi dokaze o visini stete, slikaj motor pa otom potom dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 20, 2016 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vazno je da si ti ok.... posle na sud i oderi ih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 20, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan sa zapisnikom policije idi u bgd put da pitas da li su oni nadlezni za tu deonicu ako ne reci ce ti ko jeste pa onda kod njih na pokusaj dogovora vansudski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jul 20, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga... Nisi rekao gde je tacno rupa, da oni koji tu cesto prolaze ne opale kao ti. Srecno sa naplatom stete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Zar postoji kilometar puta u Srbiji a da nema "udarnih" rupa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih svuda ova je bila na skretanju za Kaludjericu kad se ide Smederevskim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jul 21, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi štetu osiguravajućem društvu, oni će pošalju procenitelja koji će da proceni štetu i da ti isplate štetu i troškove šlepovanja. Ako nisi zadovoljan procenom štete, imaćeš pravo prigovora, a u krajnjem slučaju, možeš da pokrenes tužbu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi štetu osiguravajućem društvu, oni će pošalju procenitelja koji će da proceni štetu i da ti isplate štetu i troškove šlepovanja. Ako nisi zadovoljan procenom štete, imaćeš pravo prigovora, a u krajnjem slučaju, možeš da pokrenes tužbu... A telesne povrede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4907 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A kom osiguravajućem društvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dunav osiguranje je osiguravajuce drustvo Beograd puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako im polisa obuhvata i to, prijavljujes i telesne povrede... a ako ne, onda tuzis... U svakom slucaju, prva stanica - osiguravajuće društvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...