zlig0r 1929 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vracao sa posla, i na bulevaru Oslobodjenja, posle ugla sa Novosadskog sajma/Pavla Papa, ka zeleznickoj stanici, u skroz levoj traci stoji policijski auto, pa hitna pomoc i ako sam dobro video neka bordo trkalica prepravljana u streetfightera, sa onom maskom sa dve halogene lampe ili shta li su...drugih ucesnika nije bilo, bar ja nisam skontao...nema ni vozaca motora, pretpostavljam da je bio u kolima hitne pomoci...ako neko zna vishe, neka pishe... u svakom sluchaju, nadam se da je vozac ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sa FB stranice "Uzivo sa novosadskih ulica" Teška saobraćjna nesreća na Bulevaru, dve osobe teško povređene. Motor je naleteo na pešaka van pešačkog Nesreća se dogodila oko 16 časova na Bulevaru oslobođenja, kod "Aleksandar" zgrade. učestvovali su muškarac srednjih godina, kojeg je ekipa Hitne pomoći našla u besvesnom stanju, Drugi muškarac, star 51 godinu, je zadobio teške telesne povrede. On je zbrinut i pod sumnjom na potres mozga i kontuziju grudnog koša prevezen je u Urgentni centar. Pretpostavlja se da je osoba koja je na reanimaciji bila na motociklu, a da je drugi učesnik bio pešak. Prema rečima očevidaca, pešak je istrčao na put van pešačkog prelaza, a motociklista je naleteo na njega. "Video sam udes svojim ocima, motorista nije isao ni 50 hm/h nego je lesak iskocio sa ostrva iz zbunja direkt pod motor, trag kocenja nije ni 1m" Nadam se da je kolaga dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma danas mi se smucio i saobracaj i NS, upravo sam dosao. A najvise mrtvi biciklisti!!! Samo se jedan normalno kretao van naselja duz one bele linije, a o penzionerima pred smrt koji se tresu dok voze necu ni da komentarisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 28, 2016 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tuda pre nekih pedesetak minuta... uzas... nadam se da ce motorciklista biti ok... Pesaci su ko zombiji postali... Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 28, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pesaci su najgori pogresno tumace zakon da svugde imaju prvenstvo pa da mogu da rade sta oce,a clan 3 zobsa kaze da svaka radnja mora biti izvrsena na bezbedan nacin 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14414 Napisano Jun 28, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je onomad pricao da u Australiji (nadam se da je bar tamo tako) ako okines pesaka van pesackog samo 20 dolara ide pogrebnoj i gotovo,iskorenili su tu naviku. Kolegi brz oporavak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Istrcavaju ko zecevi gde god stignu.I po auto putu ukoso prelaze,a posle jbg... Kolegi brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4733 Napisano Jun 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi mi taj pametnjakovic cistio djubre i decija govna po autoputrevima srbije. Mozda i u rudnik na nekih 4-5 godina teskog rada. Pa kod nas kad pijan zgaziš čoveka i pobegneš sa lica mesta dobiješ manju kaznu... Izveštačiće tu već neko ono čuveno "brzina nije prilagođena stanju puta i uslovima u saobraćaju" Daj Bože da obojica budu dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan pesaci su najgori pogresno tumace zakon da svugde imaju prvenstvo pa da mogu da rade sta oce,a clan 3 zobsa kaze da svaka radnja mora biti izvrsena na bezbedan nacin Просечан пешак себе чак ни не сматра учесником у саобраћају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 28, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pesaci, sa slusalicama u usima ili telefonom na glavi...velika pretnja u saobracaju!! Iskacu kao zecevi na sve strane... Ja ne znam kako razmisljaju i da li uopste razmisljaju, ali ja i kad sam pesak gledam 5 puta na sve strane da me neko ne nabaci na haubu ili korman kao ovde.. Nadam se da ce biti oboje dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam merio ali bulevar od semafora u čijoj se neposrednoj blizini desila nesreća do sledećeg semafora sigurno ima 500m. To je velika razdaljina ako hoćeš peške da predješ preko puta. Dalo bi se to rešiti nekim pešačkim mostovima ali koga briga. Apsolutno nemam nikakve simpatije prema pešaku ali ga u neku ruku i razumem ali mi je iskreno žao motocikliste koji se ni kriv ni dužan našao na putu zeca u čovečijem obilku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 28, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumijem ga i ja da je htio da predje i da je prelaz daleko, ali ne razumijem da ne okrene glavu lijevo i desno, kako su ga ucili dok je jos bio pionir, jbm ga blentavog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pesak je kriv, al ( da ga malo branim ) - ko zna u kakvom je psihickom stanju bio. Novinari su malo pogresno izvestili da je udes bio kod " Aleksandar " zgrade, jer jeste da se u pozadini vidi ta zgrada ( u levom delu slike ), ali se vidi ( desni deo slike ) i osnovni sud ispred koga se udes dogodio. Mozda je pesakbio na sudu, dobio neku kaznu il izgubio parnicu, pa sludjen izasao na ulicu . . . Tu bi trebalo kao u Beogradu kod sajma dici ogradu visoku dva metra da ljudi ne bi pretrcavali preko ulice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče te situacje kod sajma u BG-u, budite pažljivi. Poslednjih par prolaženja tuda uvek je bio neki pešak koji pretrčava. Valjda prolaze kroz rupe u ogradi ili šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko na kraju kako je kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pesak je kriv, al ( da ga malo branim ) - ko zna u kakvom je psihickom stanju bio. Novinari su malo pogresno izvestili da je udes bio kod " Aleksandar " zgrade, jer jeste da se u pozadini vidi ta zgrada ( u levom delu slike ), ali se vidi ( desni deo slike ) i osnovni sud ispred koga se udes dogodio. Mozda je pesakbio na sudu, dobio neku kaznu il izgubio parnicu, pa sludjen izasao na ulicu . . . Tu bi trebalo kao u Beogradu kod sajma dici ogradu visoku dva metra da ljudi ne bi pretrcavali preko ulice! Pa ne slažem se baš, kolega. Njegovo psihičko stanje nije nikakvo opravdanje za takav postupak. Isto ti se 'vata i kada ne poznavajući zakon napraviš neki prekršaj. A za ogradu si potpuno u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 29, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako nije opravdanje? pa ako je bio odsutan, onda nije ni znao da prelazi ulicu. realno, to se nekako cini najblize istini... ili suicid. Ko bi se normalan bacio pod motor? Ili ovan neki iz prasume, pa ne zna za nista brze od vuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kriv je, samim tim i nije opravdanje. Obrazloženje svakako da jeste Na to sam mislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa i napisao sam da je pesak kriv. Ovo drugo je moje razmisljane zasto bi neko krenuo kao muva bez glave preko vrlo prometnog bulevara ! A zbog lokacije suda mi ovo deluje najlogicnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I to što kažeš.... kakva su vremena došla, možda je ostao bez posla, dužan do guše, vijaju ga zelenaši, žena ga ostavila... Ko zna šta ga je snašlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne pod kamion, nego nadje motor, inace meni je juce jedan sto dzogira istrcao iz sume sa sve slusalicama na usima, srecom sam na vreme provalio da nece da stane a ni da pogleda, pa sam brzinski usporio sa +-150 km/h na 50 i svo vreme drzao sirenu stisnutu, ali jok, covek ne reaguje, ode svojim putem a ja se polimih da ga izbegnem...Da njega nije mozda mecka u sumi naguzila, pa je rasejan?? Inace da me neko ne bi kritikovao zbog brzine, radnja se ne desava u gradu vec na "pisti" za motore, nacionalni park Eifel u Zapadnoj Dojcland.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Jun 29, 2016 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan E, pravo da vam kažem drugari, baš me bole kuVac za pešaka! Nema opravdanja! Imam i ja probleme u životu i nikad, ali nikad ih ne prenosim na druge i ne pravdam svoje postupke problemima koji me pritiskaju. To što neko ima problem, ili je lud, ili ne znam šta, ne znači da drugi treba da ispaštaju zbog njega. Što nije mahnuo motociklisti da stane, pa mu rekao "druže, treba mi rame za plakanje i malo para". Ja bi takvom rekao "evo ti rame i evo ti hiljadu, dve", koliko bih imao, ja bih pomogao. Ovako, šta? Svi su u kuVcu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Oporavlja se. http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/138860/Povredjeni-u-udesu-na-Bulevaru-oslobodjenja-u-stabilnom-stanju.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 29, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace da me neko ne bi kritikovao zbog brzine, radnja se ne desava u gradu vec na "pisti" za motore, nacionalni park Eifel u Zapadnoj Dojcland.. Nda, tamo nema nigdje dozvoljeno preko 100, tako da bi mogao malo da smanjis to divljanje i ugrozavanje miroljubivih dzogera i to,.. U Australiju bi ja tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Srećom, obojica su van životne opasnosti. Evo, dvoumim se da li da napišem da pešaku sudski odere kožu sa leđa, ili da ga, kad izađu iz bolnice pozove na piće i da se izljube i da zajednički svake godine proslavljaju taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...